מישהו יכול בבקשה לעזור לי.

guy0987

New member
מישהו יכול בבקשה לעזור לי.

אני צריך חוות דעת על הnrg... בעיקרון אני רוצה קטנוע ספורט, ושני האפשרויות היחידות שלי הם או הnrg או הראנר. אני לא רוצה ספיידפייט או ארוקס. רציתי לדעת בבקשה מה עדיף. ובקשר לnrg, יש חלקי חילוף שלו? בתודה גיא

yuvalfra

New member
NRG!!

אין מילים, פשוט אחלה קטנוע. יותר מהיר מהראנר, יותר חזק מהראנר, הרבה הרבה הרבה יותר נוח ומרווח מהראנר!! הראנר יותר יפה אבל מזה חשוב גם ה-NRG נראה פצצה. הבעיה איתו זה המחיר ולהשיג שנתון חדש. לא יודע מה עם חלקי חילוף...אבל אם אתה שוקל את זה מול זה, ה-NRG לוקח בגדול, הוא מעולה.

guy0987

New member
וואלה אחי?

זה דיי מפפיע אותי אתה יודע.. ככה או ככה אני יתחיל לחפש! אני יודה לאחד מכם אם מישהו מכיר או רואה מודעה שיודע לי. תודה ותמשיכו לרשום לי חוות דעת עליו זה חשוב. תודה גודלה גיא

yuvalfra

New member
חפש ב...

bikers.co.il bike4sale.co.il ראיתי שם כמה דגמי 2000 ו-2001 אולי גם 2002 למכירה...משומה אין דגמים חדשים, לא יודע למה. תראה את הכתבה המחמיאה של X בקשר ל-NRG... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=788&art_id=29 הבעיה היחידה בקטנוע כפי שהוא ציין היא המחיר הגבוה, אבל אם זה לא מפריע לך ואתה מוצא אחד במצב טוב הייתי אומר ללכת עליו בכל הכוח!! פרט אולי קצת שולי אבל שמאוד אהבתי אצלו זה שאין הגבהה בין הרגליים! זה יוצר תנוחת רכיבה מעט נוחה יותר והרבה יותר מרווחת וגם אפשר לשים דברים בין הרגליים כשאין מקום בתא אחסון בניגוד לראנר, ספידפייט וכו'. חבר שלי בעל קטנוע NRG שנת 2001 עם כמעט 20,000 ק"מ על השעון והוא מאוד מרוצה ממנו. הוא נתן לי לרכב עליו ואני מאוד התלהבתי ממנו. תוך שניות הספידומטר הראה 60 קמ"ש והבלימה הייתה חזקה, חלקה ואפקטיבית. הוא נוח בטירוף והמתלים שלו בולמים כל מכשול. הוא יציב מאוד על הכביש ופשוט רץ קדימה במהירות ובבטיחות...הוא גם מאוד יפה לטעמי אבל יש יותר יפים.. בהצלחה

למעלה