מישהו יכול בבקשה לעזור לי...

TOli6

New member
מישהו יכול בבקשה לעזור לי...

יש לי מגפיים אני לא יודעת אם הם מתאימות לרכיבה אני ישים לכם תמונה ותגידו לי אם הם מתאימות בבקשה ומצטערת שפתחתי הודעה חדשה...

הכל תלוי בסגנון

לאימונים הכי חשוב שיהיה לך נוח , אז זה יתאים לכל סגנון . . . לתחרויות דרסג' לא יקבלו את זה. ואני גם לא חושבת שלקפיצות . . . ( לפי מה שאני יודעת ) ולווסטרן איין לי שמץ !

2eye

New member
תלוי מאוד

אצלנו (באינגליש) עוד לא ראיתי כאלה, אבל כן ראיית רוכבי ביתספר שרוכבים עם נעלי ספורט...והרבה כאלה. תחרויות לא יקבלו את זה (אינגליש לפחות).

פרדוש

New member
תלוי מה את רוכבת..

לדעתי לא לרכב איתם .. אבל אם הם נוחות לך..וזה מתאים לסגנון רכיבה.. עז תהני מיהם...חחח מטל..

ToryMaster

New member
הייתי מנסה

רק שימי לב שהסוליה חלקה וזו עלולה להיות בעיה [כי האחיזה שלה בקרקע או בארכובה פחות טובה]. נסי, אם זה נוח לך את יכולה להמשיך, אם לא אז לא.

../images/Emo150.gifאולי

לא נראה לי כי המגפיים עם עקב עץ וזה נראה לי קבד לטוב לרגל את תרגישי את זה כאשר תלבשי אותם(תשאלי את המדריך שלך )

אז ככה:

בעיקרון ניתן לרכב איתן (גם אינגליש וגם ווסטרן), באימונים ושיעורים. מה רק שאלה הם לאוו דווקא הנעליים המתאימות ואולי שווה להשקיע קצת ולקנות מגפיים אמיתיות לרכיבה ולהנות מהם גם ברכיבה וגם בתחרויות?

TOli6

New member
אוקיי תודה

אני לא קניתי אותם עכשיו זה גם לא בהכרח נעלי רכיבה אח שלי פעם קנה אותם כי זה היה באופנה ואני היתחלתי לילמוד רכיבה לא מזמן ובמקרה אמא שלי מצאה אותם אז סתם שאלתי כדי לדעת ויש לי שאלה כמה עולות מגפי רכיבה עדיף זולות ואיפה ואיך קוראים לחנויות שאפשר לקנות אותם ותודה לכל מי שענה לי...

שירלי317

New member
אם רק התחלת לרכב אז..

מומלץ לקנות נעלי רכיבה ולא מגפיים.. מגפיים גבוהות הן בעיקר לתחרויות (באינגליש) כמו כן אם תגידי איזה סגנון את רוכבת, מערבי או אנגלי, זה יעזור מבחינת סגנון הנעליים. יש כמה וכמה חנויות: חמד לחי שבמושב חמד (מחירים סברים אבל אני אישית לא סומכת על האיכות מנסיון אישי) הרוכב שבקיבוץ געש (אפשר להזמין לחוות את המשאית בתיאום מראש, המחירים לא זולים במיוחד והאיכות סבירה) סוס שבמושב אודים (המחירים לא זולים והאיכות סבירה) החנות של חנה שבמושב מגשימים (המחירים לא זולים בכלל אבל האיכות מעולה והשירות מעולה, אפשר להזמין את הרכב לחוות בתאום מראש) חוצמזה יש את סלעית ועוד איזה שתי חנויות קטנות שלא הייתי ממליצה להסתמך על איכות הציוד והמחירים בהן. וכמובן שאת יכולה לחפש לקנות יד שניה באתר ההתאחדות (קישור למטה) אני חושבת שהאפשרות הכי זולה שלך היא נעליים של חברת דפנה שעולות נראה לי בסביבות ה150 שקל ועשויות גומי מבחוץ ועור מבפנים, הן נחמדות ומאוד עמידות. כמו כן יש את הרדבק והבלאנסטון שהן בעקרון נעלי עבודה אבל טובות גם לרכיבה במיוחד למתחילים והן עולות אם אני לא טועה בסביבות ה300-400 שקל אבל לא סגורה על זה, הן עשויות עור, מאוד איכותיות. אבל כמובן שדורשות טיפול כדי שהעור לא יתייבש בעיקר אחרי מפגש עם מים, ולא לכולם הן נוחות (אותן אפשר גם לקנות ברשת ריקושט וחנויות למטייל בד''כ) מקווה שעזרתי

שירלי317

New member
אין לי את האתר של החנות של חנה

ולא את המספר אבל אני בטוחה שמישהו מחברי הפורום יוכל להעלות =]

למעלה