אם רק התחלת לרכב אז..
מומלץ לקנות נעלי רכיבה ולא מגפיים.. מגפיים גבוהות הן בעיקר לתחרויות (באינגליש) כמו כן אם תגידי איזה סגנון את רוכבת, מערבי או אנגלי, זה יעזור מבחינת סגנון הנעליים. יש כמה וכמה חנויות:
חמד לחי שבמושב חמד (מחירים סברים אבל אני אישית לא סומכת על האיכות מנסיון אישי)
הרוכב שבקיבוץ געש (אפשר להזמין לחוות את המשאית בתיאום מראש, המחירים לא זולים במיוחד והאיכות סבירה)
סוס שבמושב אודים (המחירים לא זולים והאיכות סבירה) החנות של חנה שבמושב מגשימים (המחירים לא זולים בכלל אבל האיכות מעולה והשירות מעולה, אפשר להזמין את הרכב לחוות בתאום מראש) חוצמזה יש את סלעית ועוד איזה שתי חנויות קטנות שלא הייתי ממליצה להסתמך על איכות הציוד והמחירים בהן. וכמובן שאת יכולה לחפש לקנות יד שניה באתר ההתאחדות (קישור למטה) אני חושבת שהאפשרות הכי זולה שלך היא נעליים של חברת דפנה שעולות נראה לי בסביבות ה150 שקל ועשויות גומי מבחוץ ועור מבפנים, הן נחמדות ומאוד עמידות. כמו כן יש את הרדבק והבלאנסטון שהן בעקרון נעלי עבודה אבל טובות גם לרכיבה במיוחד למתחילים והן עולות אם אני לא טועה בסביבות ה300-400 שקל אבל לא סגורה על זה, הן עשויות עור, מאוד איכותיות. אבל כמובן שדורשות טיפול כדי שהעור לא יתייבש בעיקר אחרי מפגש עם מים, ולא לכולם הן נוחות (אותן אפשר גם לקנות ברשת ריקושט וחנויות למטייל בד''כ) מקווה שעזרתי