מישהו יכול בבקשה לתרגם לי את המשפטי

Ambra91

New member
מישהו יכול בבקשה לתרגם לי את המשפטי

ם האלו מלטינית: 1)Bellis ac victoriis Romani imperium propagabant et patriae gloriam augebant. 2)Agricolae cum filiis et filiabus rubra cerasa ab altis cerasis legebant et in canistris ponebant. 3)Aperis verbis magister saepe Fabium, discipulum pigrum, reprehendit. 4)Cotidie agricolae ab agris in parvi oppidi forum veniunt et pira malaque vendunt. 5)In parvo oppido pulchrum sacellum erat Dianae deae sacrum. 6)Impia ac scelesta bella Tibullus poeta contemnebat et tranquillam vitam rusticam laudabat. תודה מראש! אני פשוט לומדת בתיכון(אני גרה באיטליה) ואני לא מצליחה..חח חבל שאף אחד ממכם לא יודע איטלקית.. תודה שוב:)

d a p h n a

New member
אני חייבת לשאול...

זה באמת נשמע לך סביר שנעשה בשבילך את שיעורי הבית? לבקש ממישהו אחר לעשות בשבילך את שיעורי הבית זו רמאות לשמה. אולי עדיף שבמקום זה תגידי לנו במה בדיוק את מתקשה במשפטים (נגיד מילים או צורות מסויימות) וננסה לסייע לך.

yuval k

New member
אני מסכים לחלוטין.

עד כל כמה שזה נשמע "לא נחמד" מצידנו...

Ambra91

New member
לא זה לא נראה לי נכון..

אבל אני לא מוצאת פיתרון אחר..אני לא מצליחה לתרגם אותם..זה לא משהו אחד שאני מתקשה בו..זה פשוט הכל..אני יודעת את החוקים אבל אני לא מצליחה לחבר אותם ולהצליח להרכיב משפט..אני לא ממש יודעת איך להסביר את עצמי..תודה בכל מקרה..

yuval k

New member
אם תנסי, נשמח לעזור.

באמת. אבל את מבינה בעצמך שזה לא נכון ולא ראוי שנעשה עבורך את השיעורים ושכך גם לא תוכלי להתקדם... אם תנסי, אפילו רק לנתח את המשפט ולראות מה הולך עם מה, אני (ואני בטוח שגם אחרים) אשמח לספק הערות והכוונה להמשך. עזרה - בשמחה; לשם כך הפורום קיים. עשיית ש"ב - לא כל כך.

ciao

Vedo che non ti piace fare i compiti di latino ( posso capirti). che bello vedere una ragazza che studia in italia. se vuoi possiamo cambiare qualce parole in chat. dimmi quanti anni hai ? dove abiti ? come ti chiami ? sei italiana oppure israeliana ? saro' veramente contento di paralre.....

למעלה