מישהו יכול לאמר לי, מה האג'נדה שלכם

SnipeR3

New member
מישהו יכול לאמר לי, מה האג'נדה שלכם

כאילו, הרכבתם יופי של נבחרת לפסטיגל של ה28 במרס, באמת יופי של דרמה. מה לא היה לנו, דמעות (מופז,תירוש), פרס ועוד... אבל ת'כלס, אנשים אלו הגיעו ממפלגות שונות, מדרכים מנוגדות. מה בדיוק יש לכם להציע לבוחר? נ.ב החלמה מהירה לרוה"מ.

יש מצע, אחשלו :)

אתה מוזמן להכנס למאמרים ולקרוא את המצע המדיני. מעבר לכך, דע שלשאר המפלגות הגדולות אין מצע אקטואלי, עדיין- כנס לאתר של הליכוד.. הוא לא השתנה שם שנים וכתוב עדיין על ענינים כגון ועידת וואי וכד' וסתם כדרך אגב, איך הלך בפסיכומטרי?

SnipeR3

New member
אח שלו!!!

בחיים לא הייתי מנחש שאתה מנהל הפורום הזה... לרגע הייתי בהלם ששאת על הפסיכו'. (מאיפה הוא יודע...) אז ככה, היה יחסית טוב, תחושה טובה סה"כ. אני מקווה רק שלא היו לי טעויות קטנות ומעצבנות כאלה שיהרסו לי. אגב, למרות שלא נעזרתי בך בסוף בגלל ים החומר שגם ככה היה לי, בכ"ז המון תודה! ולפוליטיקה - אני באמת חושב שלמפלגה הזו אין יותר מדי מה להציע, הנהרה של הח"כים למפלגה הזו רק מראה רצון ל"שמור על הכסא" ותו לא. מפלגה ללא זהות יהודית, מפלגה שרק תגרום לניתוק עוד ועוד יישובים בארץ, בשם "מפת הדרכים" שכולם כבר הספידו. אגב, גם לליכוד אין בינתיים מה להציע, אבל את הדרך שלהם כולם כבר יודעים. אין מנוס מלהצביע לאחת ממפלגות הימין היהודיות, מה שבתקשורת נהוג לכנות ימין קיצוני. (זה קיצוני לבקש הגנה וביטחון על מולדתינו?!)

למעלה