מישהו יכול לגלות לנו

מישהו יכול לגלות לנו../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מי יכול לגלות לעצלנים שלא היו במפגש, איך היה ומה היה? נשמח לשמוע רשמים, דו"חות וגם ריכולים....
יאללה, כולי אוזן. (נו, טוב, לא כולי, רק חלקי....)

אני נשבעת לך ../images/Emo68.gif../images/Emo151.gif שחני לא

מספרת לך שחיה פשוט נ ח ד ר...!!! ושחיה כל כך טוב שאני בקושי חיה, ואין לי נשימה מאתמול... כי אני לא רגילה שכל כך טוב לי...
ושגם אין לי איך לחגיד כי פה שלי לגמרי מלא מקרוסונים משוקולד, ובורקעס מצוין שחיה שם וגם הרבה כיבוד שנגמר מהר כל כך, תודה לאל! את רוצה עוד????

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בז'ז'ינייה!!! אחותי האובדת!!! ומה איתי? ככה שוכחים אחות? אין דבר, אני כבר אנוח בקבר...
ומי רחץ כלים? ז'אדֶק? וחוץ מאוכל? היה משהו בשביל הקולטורה?

נו, עכשף גם תגידי שאת רוצה חלק

בירושה...!!!
אין לי אחיות, אמא שלי עשתה את רק פעם אחת!!! נורא כיף להשתעשע איתך... אני חושבת שאנחנו עדיין לא מדברים (אם יורשה לי לדבר בלשון רבים...) על המפגש, כי צריך לעכל את מה שקורה... זה באמת היה מפגש נפלא, דיברנו בו על המון דברים, העלינו רעיונות יצירתיים לשיווק, דנו בהם, קידמנו רעיונות אחרים שעלו כבר קודם והיה פשוט כיף.... נראה, עכשיו אולי, עוד יצטרפו וספרו משלהם...

י יעל י

New member
אני מסכימה שצריך זמן

לעכל את הדברים. קרו המון דברים, מעבר לשלוש השעות שהיו מלאות בתוכן, היה גם את המפגש האישי עם האנשים, שכבר מתחילים להכיר טוב יותר ויש גם את הציפייה של משהו חדש עם המון פוטנציאל שמתחיל להתגבש. מאוד מעניין לאיזה כיוונים נתפתח ביחד. יעל

למעלה