מישהו יכול לדרג לי כאן טופ5 של שחקני פוקר

talhorm

New member
מישהו יכול לדרג לי כאן טופ5 של שחקני פוקר

הכי טובים בעולם לדעתו? אני רואה שכולם מחזיקים כאן בדעה אחת שפיל אייבי במקום הראשון... אולי יש כמה שחושבים אחרת ומעניין אותי לראות מי לדעתכם חמשת השחקנים הכי טובים לפי הסדר, בהולדם יותר מעניין אותי לדעת... אני לא כ"כ יכול לגבש רשימה כי לא ראיתי מספיק משחקים כדי לתת דעה לגבי זה, אני רק יכול לומר שהשחקן האהוב עליי הוא ללא ספק דניאל נגראנו, מצד אחד הוא קורא את המשחק בצורה מושלמת מצד שני יש לו המון BAD BEATS... והמון מצבים שהוא יודע שכנראה הפסיד אבל קשה לו לברוח, כמו היד עם הנסן בHIGH STAKES, או כמה פעמים שהוא קיבל סטרייט בפלופ ומישהו אחרת קיבל סטרייט גדול יותר... וכו'. קיצור מי החמשת השחקנים הכי טובים בעולם לפי הסדר בטקסס לפי דעתכם?

talhorm

New member
חחח מה אני יעשה אחי, אני חולה פוקר.

השבוע שיחקתי 3 פעמים עם חברים עד הבוקר... אני כמעט כל יום רואה באגו את הHIGH STAKES או הטורניר האירופאי שאני פחות אוהב. ואתמול ראיתי בESPN את אליפות העולם של 2008 שהדני ההוא לקח... לא היה במיינאיבנט שחקן אחד שאני מכיר, כל השחקנים שאני מכיר כמו אריק לינדרן, נגראנו, הלמייט וכו' היו בקהל

2המרפא

New member
כן זה סוג של נס שפיל אייבי הגיע לגמר השנה

כשפילד (שדה שחקנים) כל כך גדול זה לא משנה כמה אתה משחק טוב אתה יכול ליפול בגדול על חוסר מזל זה רק ממחיש עוד יותר את הגדולה של אייבי. בנוגע לשאלה שלך זה די בלתי אפשרי לדרג למרות שאני לא חושב שאייבי הוא שחקן ההולדם הטוב בעולם אלא שחקן הפוקר הטוב בעולם, הולדם זה המשחק הכי חלש שלו. כנראה שפטריק אנטוניוס ודוואן יותר טובים ממנו למרות שאי אפשר לדעת כנראה שLARSLUZAKגם שכחתי מה השם שלו גם יותר טוב אבל זה באמת גבולי. חוץ מזה אני לא באמת יודע, אולי נגראנו או ברונסון אולי הלמות' בטורנירים אי אפשר באמת לדעת.

talhorm

New member
גם על טום דוואן שמעתי המון דברים...

וראיתי אותו משחק. יש לו ביצים... הוא אוהב ידיים נמוכות ראיתי שהוא לוקח קופות יפות עם 2 7 וכל מיני קלפים כאלה מול פוקט K או A... אבל הוא שחקן אינטרנט גדול אין פוקר פייס בטורניר ראש בראש עם הלמות' ראיתי אותו דופק ALL IN לפני הפלופ עם 10 10 שהלמות' שיחק פשוט מושלם את היד הזאת והיה לו AA עם רייז רירייז אבל לדוואן יש מזל ונפתח לו 10 אני חושב שכבר על הפלופ...

2המרפא

New member
אני מדבר בעיקר על קאש נכון להלמות' יש 11

צמידים אבל הוא משחק יותר טורנירים של הולדם מכל אחד אחר. תראה את הלמות' בקאש גיימס לרוב עושים ממנו די בדיחה הוא נכנסים לטילטים יותר מכל שחקן בטופ. לדוואן יש ביצים אבל הרבה הרבה שכל ומודעות מוחלטת למצב שבו הוא נמצא כמעט בכל רגע נתון ביד אני מציע שתראה את הראש בראש לו מול אנטוניוס באוסי מיליונס זה היה נראה שיש לו חושים על-טבעיים. תראה את פטריק אנטוניוס לדוגמא או אייבי ותראה עד כמה הם יותר חכמים מאשר הלמות' ואיזה חושים יש להם.

2המרפא

New member
תחפש משחקי קאש ביו-טיוב בהשתתפותו

ובכל מה שיצא לי לראות היה לו אולי 2 סשנים נורמלים, פעם אחת בהיי סטייקס פוקר וגם זה בעיקר שהפילד שהוא שיחק נגדו היה די בינוני ברמות האלה (בלי דוואן, אנטוניוס, זיגמונד, אייבי, ברונסון, נגראנו, בינימין כו') ופעם אחת סבירה בפוקר אפטר דארק שגם שם השחקן הטוב היחידי היה דוואן.

DoubleN

New member
עובדתית פיל הלמיות' שחקן קאש גרוע,

יאמר לזכותו שהוא שחקן טורנירי הולדם בחסד עליון, על זה אין ויכוח. אפרופו פיל, גם פיל לאק נחשב לשחקן היי סטייקס גרוע, הוא אמנם יכול לנצח כל משחק מיד סטייק לייב, אבל הוא לא מסוגל להתמודד עם הטופ העולמי(והוא העיד על כך בראיון).

2המרפא

New member
כן הוא ממש אבל ממש מגוחך (לאאק)

הקטע הזה שהוא היה עם זוג אסים ועשה ריז לפני הפלופ של 50K הרג אותי

טופ 10 שלי -

Doyle Brunson Phil Ivey Phil Hellmuth Chip Reese Johnny Chan Scotty Nguyen Daniel Negreanu Gus Hansen John Juana Barry Greenstein

talhorm

New member
נגיד לך משהו על דויאל ברונסון...

אני יודע שהוא נחשב לאגדה ענקית והכל ופעמיים אלוף עולם אבל מהפעמים שראיתי אותו משחק לא זהיתי שחקן כזה גדול... אני חושב שנולדו שחקנים הרבה יותר טובים ממנו בעולם עם הזמן... אבל אחלה רשימה אני מכיר את כולם חוץ מChip Reese האמת
יש עוד הרבה השלמות לעשות עבורי

2המרפא

New member
עוד משהו שתדע גאס הנסן הוא בדיחת האינטרנט

הכי גדולה שקיימת. תשאל כל שחקן אינטרנט גדול (זיגמונד, דוואן, LARSLUZAK, URIDANGER ) ודומיהם נגד מי הם מעדיפים לשחק התשובה של כולם תהיה גאס הנסן. הוא משחק אומהה פשוט מגוחך וגם בהולדם הם די אוכלים אותו

Papito

New member
לא מה שאני ראיתי

כבר יצא לי להתקל בHU של גאס מול דוואן בFTP וראיתי (ואפילו כתבתי פה בפורום בזמן אמת) שגאס בזז מדוואן קרוב ל900K

2המרפא

New member
זה קורה מדי פעם

לרוב הוא מקבל בראש ברוב המשחקים שהוא משחק במיוחד עם גלפונד בסביבה. הוא כמו מכונת רילודים זה פשוט לא יאמן. מה שכן הוא הכי מגעיל בעולם כל פעם שבאיזה שולחן הוא יושה קופה גדולה הוא ישר בורח כדי לא להפסיד את הכסף ונכנס לשולחן אחר ב30 אלף

2המרפא

New member
מה מגעיל? הוא די מנצל את העובדה שזה אינטרנט

והרבה שולחנות במקביל כי מה שהוא עושה אסור בשום קזינו ובראסמי בשום משחק עם קצת כבוד.

2המרפא

New member
עניין בסיסי של כבוד למשחק חמוד

זה הכל. אתה בחיים לא תראה את דוואן או פטריק או אייבי מורידים כסף מהשולחן. זה פשוט משהו שלא עושים אני ראיתי כבר אנשים יושבים 600 700 אלף על שולחן ולא בורחים. אתה רוצה ללכת לך אל תברח לשולחן אחר שאתה נכנס ב30, זה פשוט לא מכובד ברמות האלה

DEANC

New member
אז שלא ישחקו איתו, בעיה שלהם

הוא לא עושה שום דבר בניגוד לחוקי המשחק. בסופו של דבר, זאת הפרנסה שלו. אם הוא מרוויח ככה כסף - וזאת הסיבה שבגינה הוא משחק, למקרה ששכחת - שיהיה לו בכיף.

למעלה