מישהו יכול להאיר את עיני

• פותח הנושא LadyG
  • פורסם בתאריך

LadyG

New member
מישהו יכול להאיר את עיני

Yesterday's Obsession ???? לא מצאתי כמעט דבר ברשת, למעט איזכורים מועטים. אהבתי את מה ששמעתי ואשמח לדעת יותר.

Jflyaway

New member
הרכב GARAGE מיוסטון טקסס

היו להם שני סינגלים שחשובים בשביל מי שאוהב את הסגנון (אני) : 1. COMPLICATED MIND - שהוקלט ב1966 לא ניתן להשיג אותו באף אוסף על דיסק. אפשר למצוא אותו באוסף צרפתי נדיר שיצא ב 1995 ב 300 עותקים בלבד, ורק ב LP האוסף נקרא: CLASS OF 66 2. THE PHYCLE - אפשר למצוא אותו בדיסק אוסף שנקרא: SIXTIES ARCHIVES VOL 6 : TEXAS AND MICHIGAN PSYCHEDELIA האוסף יצא בחברת התקליטים EVA בצרפת ב 1991 לא ברור אם הסינגל מ 1966 או 67 אלוהים אדירים ליידי - איך הגעת לזה? רדיו GARAGE באינטרנט?

Jflyaway

New member
תוספת / תיקון

היה רק סינגל אחד, שני השירים שהזכרתי היו עליו. הסינגל הוקלט ב 66 ויצא לאור ב 67 כך או כך קשה להשיג את הוצאת הדיסק של הלייבל EVA אבל סחבק ימצא אותו אם ירצה השם

LadyG

New member
Thanx

רדיו אינטרנט כמובן. שמעתי את The Phycle והכתה בי שוב ההרגשה הזאת, שאין לי מושג מה זה אבל I Like It. כנראה שמשהו בצליל ה- Garage הטקסני, עושה לי את זה.

melancholy man

New member
המוסך הטקסני שולת!!!1

האוסף שהגיע לידי לאחרונה "טקסס פלשבק", עזר לי להשתכנע שמדובר בסגנון (אם אפשר לקרוא לזה סגנון) מדליק שמשקף יותר מכל דבר אחר שאני מכיר את מהות הרוק אנד רול. מוזר שזה קרה דווקא במקום שמרני וקצת מפגר כמו טקסס. השאלה היחידה שהיסטוריון נמנע מלהתעסק איתה, היא שאלת ה"מה היה קורה אילו...", אבל נדמה לי שבמקרה הזה זה בילתי נמנע. הגארג' הטקסני, היה בעל פוטנציאל הצלחה לא פחות מהאסיד הפולקי שמקורותיו בד"כ מהמיד ווסט, הסיבה שמסחרית הוא נכשל ברובו, הוא שילוב של דעות קדומות והפריפרליות היחסית של טקסס (והעובדה המשונה, שלא היה ללהקות הללו שוק מקומי גדול בטקסס, שם הם היו פריקס אמיתיים). הלהקות הללו הציגו רוק אנד רול טהור שונה מאוד מזה שהפך לסימן ההכר של הרוק הפסיכדלי, מעניין מה היה קורה, אם יותר להקות כאלה היו מתפרסמות ואיך היתה נראית הפסיככדליה אז, זה היה קצת לפני גל ה"שלום ואהבה" ונדמה לי שזה היה לוקח את הפסכדליה ואת הרוק בכלל למקום אחר לגמרי, הרבה יותר אפל ואולי הרבה יותר מעניין. NP: Steve Miller Band- Children of the Future

Jflyaway

New member
ייתכן מאוד שזה מה שהיה קורה

כוונתי ל: "מעניין מה היה קורה, אם יותר להקות כאלה היו מתפרסמות ואיך היתה נראית הפסיככדליה אז, זה היה קצת לפני גל ה"שלום ואהבה" ונדמה לי שזה היה לוקח את הפסכדליה ואת הרוק בכלל למקום אחר לגמרי, הרבה יותר אפל ואולי הרבה יותר מעניין" אני מנסה להריץ תסריט כזה בראש, וזה די מרתק...

modulo1000

New member
את SIXTIES ARCHIVE 6 יש לי

באוסף מופיע הקטע שJFLY ציין בנוסף יש עוד מספר מוזרויות כמו קטע מוקדם של להקת LOVE "ITS A MARLIN BABY " ועוד מספר קטעים של ה IGUANAS (להקתו הראשונה של איגי פופ) הסאונד חרא ....במיטב המסורת של EVA אבל כשבגראז עסקינן WHO GIVES THE F*U*C*K אגב הקטע שLADY הזכירה הוא גראז שקט ולכן נשמע ואכן יש בו מן הפסיכדליות

למעלה