מישהו יכול להביא לי את הרשימה של...

CD BOY

New member
מישהו יכול להביא לי את הרשימה של...

כל כל כל כל כל הדיסקים של פינק פלויד מהדיסק הראשון ועד לאחרון שיצא עד עכשיו... בתודה מראש !

CD BOY

New member
ובנוסף יש לי מספר שאלות...

1- איך קוראים ללהקה של פינק פלויד 2 - באיזו שנה פינד פלויג התחיל את הקרייה שלו 3 - באיזה שנה יצא הדיסק הראשון 4- איפה התנהלה ההופעת פרידה של פינק פלויד בעולם ? 5 - כמה דיסקים יש לפינק פלויד ? 6 - פינק פלויד איפה הוא נולד ? ואיפה הוא חיי ? 7 - האם הוא מטורף בחיים האמיתיים שלו כמו בשירים שלו ? 8 - האם היה לו קשר כלשהו לסמים ? בתודה רבה מאוד בן ספר !!!!

Nir of GondoliN

New member
אני אענה לפי הסדר

1. פינק פלויד היא להקה 2. הם התחילו באמצע שנות השישים 3. 1967 4. סיבוב ההופעות האחרון היה ב95 - P.u.l.s.e 5. 20+ 6. כל החברים בלהקה נולדו בקיימברידג´ אנגליה 7. בתחילת דרכם הם כלל את רוג´ר ווטרס ריצ´רד רייט ניק מייסון וסיד בארט. סיד בארט התשגע ממנת יתר של ל.ס.ד

דדאלוס

New member
אפשר לנסות

בלי להתייחס לסינגלים, בוטלגים, מחוות, אוספים וכדומה, אז ניתן לסכם את אלבומי האולפן + הופעות חיות: The piper at the gates of dawn - 1967 Tonite let´s all make love in London - 1968 A sauceful of secrets - 1968 More - 1969 Ummagumma - 1969 Zabriskie point - 1969 Atom heart mother - 1970 Relics - 1971 Meddle - 1972 Obscured by clouds - 1972 The dark side of the moon - 1973 Wish you were here - 1975 Animals - 1977 The wall - 1979 The final cut - 1983 A momentary lapse of reason - 1987 Delicate sound of thunder (live) - 1988 Division bell - 1994 Pulse (live) - 1995 להגיד לך שזה "כל כל כל כל..."? אני לא אסתכן

CD BOY

New member
שמע...

אתה יכול לענות לי בבקשה גם על השאלות? ניראה לי יש לך מושג בעניין !!!!!!!!!1

דדאלוס

New member
ברצון...

רק תנסח את השאלות הרציניות שעליהן אתה באמת מעונין בתשובה, אלא אם כן אתה באמת סבור שפינק פלויד היה אדם, שנולד בשנה מסוימת, למד לנגן, קיבץ סביבו קצת חבר´ה והתחיל להופיע...כך שתבין אותי, אני עדיין בטוח שאתה מתבדח.

דדאלוס

New member
בגלל אופי השאלות שלך

אבל בוא ניתן צ´אנס לספק, ונעשה את זה ממש ממש בקצרה: על שאלות 3 ו-5 כבר עניתי לך קודם. לגבי היתר: פינק פלויד הוא לא אדם, אלא שמה של להקה שהוקמה ב-1966 ע"י ארבעה סטונדטים בריטיים לארכיטקטטורה - סיד בארט, רוג´ר ווטרס, ניק מייסון וריצ´רד רייט. סיד היה הדמות המובילה, והחליט לקרוא ללהקה על שם שני מוסיקאי בלוז - פינק אנדרסון ופלויד קאונסיל. אבל הוא היה גם צרכן LSD סדרתי עד שלעיתים קרובות איבד קשר עם המציאות. ב-1968 החבר´ה החליטו לזרוק אותו מהלהקה, ובמקומו צירפו את דיוויד גילמור. כמה שנים אח"כ הפך רוג´ר ווטרס למנהיג הלהקה וכותב רוב החומר, וב-1978 החליט לזרוק את רייט מהלהקה, מיד לאחר סיום סבוב ההופעות של "החומה". השלושה הקליטו עוד אלבום אחד של ווטרס, ואז גם הוא פרש סופית, משוכנע שבא הקץ על הלהקה. אבל גילמור ומייסון צירפו שוב את רייט, הקליטו עוד שני אלבומים, וערכו את סבוב ההופעות האחרון שלהם ב-1995. קשר לסמים? כן, אבל לא יותר מאשר כל החבר´ה האחרים שפעלו באותה זירה ובאותה תקופה של "קיץ האהבה", בעיקר בשנים המוקדמים. אה, וסיד כמובן... טירוף? מממ, לא מעט יגידו לך שווטרס נעשה כזה עם הזמן, אבל הוא גם חזר משם. אה, וסיד כמובן...

meandmeandme

New member
בנוסף למה שציינת יש את

is there anybody out there- 1981 the wall live וlondon 68-69 שהוא חצי רשמי.

למעלה