מישהו יכול להגיד לי אחת ולתמיד כמה

VictorianPeach

New member
מישהו יכול להגיד לי אחת ולתמיד כמה

שירים אפשר להכניס בנגן של 256. אתמול קיבלתי אחד ואמרו לי שאפשר להכניס בפנים איזה 150-200 שירים ואני לא חושב שניתן להכניס יותר מ-50. מישהו יודע מה התשובה? האם אפשר לכווץ את השירים עוד יותר מהגודל שבו מורידים אותם? אם כן אז איך? תודה רבה

VictorianPeach

New member
אחרי בירור קטן

הבנתי שאפשר להכניס 4 שעות בפורמט MP3 ו-8 שעות בפורמט WMA. יש דרך בה ניתן להעביר שירים מפורמט MP3 ל-WMA? אם לא אז מאיפה משיגים שירי WMA? תודה רבה למי שיכול לסייע!

יאיר B

New member
כמה הערות:

1. לגבי כמויות השירים שניתן להכניס ב-265MB: נהוג לחשב שיר ממוצע כ-4MB (ב-128kbps). לכן, לפי החישוב אתה יכול להכניס כ-620 שירים בערך. 2. נושא הפורמטים: הנתונים על השאעות הללו מתסבבים על קידודים בביטרייטים שונים (128 ל-MP3 ו-64 ל-WMA). מקרוסופט טוענת שהיא הצליחה לשים בפורמט שלה כפול מידע מאשר ב-MP3. אני לא בטוח שזה אכן כך (יש הרבה דיונים על זה בפורום - תוכל לעשות חיפוש). יש גם טענות שונות שפורמט WMA נחות באיכותו מפורמט MP3. 3. לגבי המרות: זה לא מומלץ כי מפסידים הרבה מידע בקובץ (הפסד מידע = ירידה באיכות המוסיקה). אם אתה בכל זאת רוצה להמיר לפורמטים אחרים - יש תוכנות המרה שעושות את זה. תוכל למצוא כאלו באתר "פרה-פרה" (בנענע). 4. לגבי "השגה" של שירים: הורדת שירים ברשת היא פעולה לא חוקית וככזאת היא לא תקבל תמיכה בפורומים של תפוז. לכן אף אחד לא יענה לך על שהשאלה הזו (ואם מישהו יענה - התשובה תימחק - ראו תקנון הפורום).

יאיר B

New member
../images/Emo163.gif אופס, מצטער!

התכוונתי ל-62 שירים בערך (לא יודע מאיפה בא ה-0). סליחה על הבלבול!

האמממ

דבר ראשון-הפכת תקבצים לסוגMP3?,דבר שני-אני מכניס ל512מגה 125 שירים תחשב כבר מקווה שעזרתי!

VictorianPeach

New member
לא הפכתי אותם

הם ירדו לי בפורמט MP3 ואני שואל אם אפשר להעביר את זה לפורמט WMA שבו שאפשר לדחוס יותר שירים? וגם אני רוצה לדעת איך אפשר להוריד מלכתחילה שירים בפורמט WMA? תודה רבה.

weird dust

New member
זה פורמט וואמה עם 64 קבפס במקום 128

מה שקורה זה שהאיכות נחותה יותר, כאן אמורים להוריד טונים אחרים שהאוזן לא שומעת אבל לי אישית זה מפריע ואני לא ממיר למתחת 128. עכשיו לגבי המרה מחדש: זה לא מומלץ בכלל, בכלל בכלל, זה פוגם באיכות, זה עלול לגרום לזיזומים. ושאר בעיות שאני לא מתאר. המרה ניתן לבצע כי פשוט לדעתי עם אייטונז של אפל.

stardust19

New member
לא ממליץ על פורמט WMA- ישנה פגיעה

באיכו השמע של השיר ואין אפשרות להמיר את זה בחזרה ל WAV אם רוצים לעשות עריכה למוסיקה (אפשרי אבל זה יוצא CRAP)

stardust19

New member
תבחר OGG VORBIS- הוא יותר טוב

מ MP3 אבל פחות טוב מ WAV ושוקל משהו בינהם

weird dust

New member
וכל מה שלא MP3 ישתה לכם את הבטריה

ידוע כי כל קובץ לא MP3 שותה בטריה כאילו היה זה מים ולא חומצה מסוכנת ורעילה במיוחד

gt-master

New member
המדיה פרייר של ווינדוס ימיר בשמחה

ל WMA גם מדיסקים וגם מקבצי MP3. פורמט WAV הוא ללא דחיסה ןלכן גודלו כ 10 מגה לדקת מוסיקה בסטריאו. כדי להמיר מדיסקים ישירות ל WMA וכדאי על 80 או 96 FPS ,זה נשמע די טוב. על מעל 128FPS עדיף MP3 בקידוד של LAME למי שיש סוני ,ATRAC3PLUS ב 64FPS נשמע טוב כמו MP3 128 (במכשיר שלי באוזניים שלי לפחות)

VictorianPeach

New member
מדיה פרייר?? מה זה? ואיפה זה?

ועוד כמה שאלות: יש לי את הנגן פלאש הקטן והזול השחור שיש לכל העולם. רציתי לדעת איך מסדרים בו את השירים לפי הסדר שאני רוצה? והאם כשאני מחבר אותו לUSB, זה לוקח מהבטריה או שהוא מקבל את הכוח מהמחשב? תודה רבה.

stardust19

New member
אם יש לך סוללה נטענת אז הוא מטעין

את הסוללה, סידור שירים ניתן לעשות רק במחשב והוא התכוון למדיה פלייר- הנגן המפורסם של ווינדוס גרסא 9 ומעלה

gt-master

New member
מטעין סוללה בנגן ג'נרי? NO WAY

כעיקרון עם אתה מוציא את הבטריה ומחבר למחשב והמחשב מצליח לזהות אותו, אז זה סימן שהוא לא לוקח מהסוללה כלום.

stardust19

New member
תמדוד את המתח של הסוללה הנטענת

כשאתה מכניס את הנגן לשקע USB ותיווכח

למעלה