מישהו יכול להגיד לי אם אני בשלב 6 או 7?

מצב
הנושא נעול.

המשרד שמטפל בבקשה שלי אמר לי כבר לפני כמה חודשים שהאזרחות שלי אושרה ואני ממתין רק להנפקה של תעודת לידה פורטוגלית.
ביקשתי מספר אסמכתא ונכנסתי לבדוק באתר של משרד הפנים הפורטוגלי.
בפנים מצאתי דיאגרמה של 7 שלבים, ולהבנתי אני נמצא בשלב 6 או 7.
הייתי שמח אם מישהו יוכל להגיד לי (לפי התמונה המצורפת) באיזה שלב אני נמצא.
במידה ומדובר בשלב 6, הייתי שמח אם מישהו גם יוכל להסביר מה הכוונה ב:
Decision on the attribution or non-attribution of nationality
מכיוון שזה לא ממש נשמע כאילו הדבר היחידי שחסר הוא תעודת לידה פורטוגלית.
תודה :)

roeean

New member
מזל טוב! אתה בשלב 7 וכעת ממתין להנפקת התעודה בפועל

המשרד שמטפל בבקשה שלי אמר לי כבר לפני כמה חודשים שהאזרחות שלי אושרה ואני ממתין רק להנפקה של תעודת לידה פורטוגלית.
יש באג באתר ולא תמיד מספר 6 נצבע בירוק, שים לב לשורה שמופיעה ממש מתחת לדיאגרמה. השרה חתמה, כעת נותר להמתין לקבלת התעודה!
אשמח לדעת מתי הגשת

להלן התאריכים שלי:

יש באג באתר ולא תמיד מספר 6 נצבע בירוק, שים לב לשורה שמופיעה ממש מתחת לדיאגרמה. השרה חתמה, כעת נותר להמתין לקבלת התעודה!
אשמח לדעת מתי הגשת
להלן התאריכים שלי:
אמצע דצמבר 2016 - שליחת בקשה לקהילה היהודית בפורטוגל. עורכת הדין אומרת לי שהתהליך ייקח 12-14 חודשים, כלומר הצפי הוא לתחילת 2018.
סוף אפריל 2017 - שליחת בקשה למשרד הפנים הפורטוגלי. עורכת הדין אומרת לי שהתהליך ייקח 14 חודשים, כלומר הצפי הוא לאמצע 2018.
אמצע ינואר 2018 - עורכת הדין אומרת לי שהתהליך ייקח 18-20 חודשים כאשר מודדים מזמן הגשת הבקשה למשרד הפנים הפורטוגלי, כלומר הצפי הוא לתחילת 2019.
אמצע ינואר 2019 - עורכת הדין אומרת לי שייקח עוד 3 חודשים, כלומר הצפי הוא לאפריל 2019.
אמצע אפריל 2019 - עורכת הדין אומרת לי שהאזרחות אושרה ושייקח עוד 3 חודשים לקבל תעודת לידה פורטוגלית, כלומר הצפי הוא ליולי 2019.
אמצע יולי 2019 - עורכת הדין אומרת לי שהייתה בליסבון שביתה בשלב מסוים, ולכן כל הבקשות שנותבו לשם התעכבו, בעוד שבקשות שנותבו לפורטו טופלו.

החדשות המעודדות - היום אחי, שהגיש בערך איתי, קיבל מייל שהאזרחות שלו אושרה והוא יכול להוציא דרכון בקונסוליה הפורטוגלית בארץ או במשרד הפנים בפורטוגל.

תודה על העזרה, ומקווה שעזרתי גם לך :)

ריטה180

New member
מתי השרה אישרה

להלן התאריכים שלי:
אמצע דצמבר 2016 - שליחת בקשה לקהילה היהודית בפורטוגל. עורכת הדין אומרת לי שהתהליך ייקח 12-14 חודשים, כלומר הצפי הוא לתחילת 2018.
סוף אפריל 2017 - שליחת בקשה למשרד הפנים הפורטוגלי. עורכת הדין אומרת לי שהתהליך ייקח 14 חודשים, כלומר הצפי הוא לאמצע 2018.
אמצע ינואר 2018 - עורכת הדין אומרת לי שהתהליך ייקח 18-20 חודשים כאשר מודדים מזמן הגשת הבקשה למשרד הפנים הפורטוגלי, כלומר הצפי הוא לתחילת 2019.
אמצע ינואר 2019 - עורכת הדין אומרת לי שייקח עוד 3 חודשים, כלומר הצפי הוא לאפריל 2019.
אמצע אפריל 2019 - עורכת הדין אומרת לי שהאזרחות אושרה ושייקח עוד 3 חודשים לקבל תעודת לידה פורטוגלית, כלומר הצפי הוא ליולי 2019.
אמצע יולי 2019 - עורכת הדין אומרת לי שהייתה בליסבון שביתה בשלב מסוים, ולכן כל הבקשות שנותבו לשם התעכבו, בעוד שבקשות שנותבו לפורטו טופלו.

החדשות המעודדות - היום אחי, שהגיש בערך איתי, קיבל מייל שהאזרחות שלו אושרה והוא יכול להוציא דרכון בקונסוליה הפורטוגלית בארץ או במשרד הפנים בפורטוגל.

תודה על העזרה, ומקווה שעזרתי גם לך :)
מתי השרה אישרה
האם אתה יודע מתי השרה אישרה לך את האזרחות (כלומר, מתי ארע שלב 6 - "despacho")?
השמועות ברשת אומרות שבקשות שאושרו ע"י השרה בנובמבר/דצמבר 2018, מתחילות עכשיו לקבל תעודת לידה. (CRC ליסבון).

ד קובי

New member
מזל טוב לך אתה ממש לפני סיום

שלב 7 אומר כי ממתינים לרישום האזרחות שלך והנפקת תעודת הלידה.
מתחת לדיאגרמה (למספרים) רשום לך כי בקשתך לאזרחות אושרה וממתינים לרישום האזרחות שזה בעצם הנפקת תעודת הלידה.

לגבי שלב 6 - זהו שלב חתימת השרה ומה שכתוב שם זה שממתינים להחלטה סופית באם לאשר אזרחות או לדחות אותה. (אבל אתה כבר אושרת)

ריטה180

New member
בחודשים האחרונים, זה לוקח 6-8 חודשים

שלב 7 אומר כי ממתינים לרישום האזרחות שלך והנפקת תעודת הלידה.
מתחת לדיאגרמה (למספרים) רשום לך כי בקשתך לאזרחות אושרה וממתינים לרישום האזרחות שזה בעצם הנפקת תעודת הלידה.

לגבי שלב 6 - זהו שלב חתימת השרה ומה שכתוב שם זה שממתינים להחלטה סופית באם לאשר אזרחות או לדחות אותה. (אבל אתה כבר אושרת)
בחודשים האחרונים, זה לוקח 6-8 חודשים
בחודשים האחרונים, מחתימת השרה עד הנפקת תעודת הלידה - לוקח 6-8 חודשים. כלומר, אפשר להיות "ממש לפני סיום" ולהיתקע שם 6 עד 8 חודשים.
אז אם השרה חתמה, עדיין מוקדם לחגוג ולעשות מסיבות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה