מישהו יכול להגיד לי היכן למצוא

lvbbb

New member
ERL KING או ERLKONIG

אתה יכול להזמין מבריטניה,מהאתר של קרוטשט.מצאתי שם כמה דיסקים שמכילים את ERL KING.בראשונה שרה מרגרט פרייס ,דיסק של חברת FORLANE מס´ קטלוגי הוא UCD16698 (פשוט תכתוב את המספר הקטלוגי בחלונית החיפוש ותתקבל תוצאה) .הדיסק עולה 7.45 פאונד + 2 פאונד עבור המשלוח (סביבות 70-75 שח). בדיסק השני שמכיל את ERL KING שרה תמרה טאקאש ,דיסק של חברת NAXOS עולה 3.70 פאונד ומס´ הקטלוגי שלו 8550476. בדיסק השלישי שרה הזמרת אליזבט שוורצקופף והוא עולה 7.65 פאונד,מס´ קטלוגי CDM7636562 של חברת EMI. בדיסק הרביעי שר דיטריך פישר דיסקאו,בסדרת אלוקנס (ELOQUENCE) עולה 3.83 פונד ,מס´ קטלוגי 4696442. את הדיסק של NAXOS ואלוקנס ניתן למצוא בדרך כלל ברשתות הגדולות גם בארץ (צליל או טאוור רקורדס, עולים בין 29-35 שח) לדיסק של NAXOS ניתן להאזין באופן חופשי באתר של NAXOS (תעשה חיפוש בקטלוג שלהם).קיימים גם דיסקים חדשים עם הזמרים איאן בוסטריג´ ובראיאן טרפל שניתן לקנותם גם בארץ אבל הם יקרים מאד(סביבות 80-90 שח)

באמת תודה חיפשתי אבל לא מצאתי

לפי מספר קטלוגי אולי תתן לי קישור ישיר לשם?

Sir Humphrey

New member
אני מנחש שלא...

זה לא סרט של דיסני, זה מוסיקה קלאסית. היצירה הולחנה ללוות את הכתיבה של גטה (שהיא, אגב, בגרמנית), והמלודיה כתובה בהתאם.

lvbbb

New member
שוברט הילחין לשירה הגרמנית...

השירה הגרמנית "לידר" (LIEDER) .ייתכן שיש מישהו שעיבד את השירים של שוברט לאנגלית (לא שידוע לי)כמו שכמה פסיכים תרגמו אופרות של ורדי לאנגלית ושרו אותם באנגלית.

למעלה