מישהו יכול להגיד לי מה יהיה שבוע הב

מישהו יכול להגיד לי מה יהיה שבוע הב

א? למה יעיפו את שרה?? ולה אין לפרק הזה צילומים?. מישהו יכול לתת תקציר בעיברית?

יש לי באנגלית.

בפרק הזה, הצילומים הם צילומי-יופי בש/ל. והתקציר באנגלית. [תעשה/י מאמץ. או שתחכה/י למחר בצהריים, אני אנסה לתרגם לך]

אבל למה העיפו את../images/Emo58.gif

שרה.??. למה??? ואני יחכה עד מחר... ועוד לא הבנתי איזה צילומים היו ..אבל הבנתי שהיו אבל לא העלו אותם לאתר למה???

../images/Emo58.gif

כי מסתבר שהיא סקסית מידי להיות הטופ מודל הבאה אתם מבינים?? על קייטי אמרו שהיא הבת של השכן וצריך מישהי שהיא לגמרי לא הבת של השכן מצד שני אומרים שהיא סקסית מידי בולשיטטטטטטטטטטטטט היא הכי יפהההההההההההההההה

שלומית16

New member
אידיוטים!!!!!

זו תהיה הפעם הראשונה שאני עצבנית על השופטים כי בכל הפעמים שהעיפו מישהי מהעונה הראשונה אני די הסכמתי איתם

../images/Emo58.gif

כי מסתבר שהיא סקסית מידי להיות הטופ מודל הבאה אתם מבינים?? על קייטי אמרו שהיא הבת של השכן וצריך מישהי שהיא לגמרי לא הבת של השכן מצד שני אומרים שהיא סקסית מידי בולשיטטטטטטטטטטטטט היא הכי יפהההההההההההההההה

שלומית16

New member
מה!?!?!??!?!?!?!?

יעיפו את שרה?!?!?!?!?!? למה?!?!?! היא הפייבורטית שלי !!!אוףףףףף אני לא מאמינה אני לא ציפיתי שהיא תנצח אבל ציפיתי שלפחות ישאירו אותה לשלבים האחרונים

זה לא מה שהם אמרו../images/Emo70.gif

אל תעוותו את מה שהשופטים אמרו. השופטים טוענים שהיא פשוט לא מצליחה להעביר רגשות בתמונות שלה או כמו שטיירה אמרה לה בפרק הזה "העיניים הישנוניות שלך", כי היא לא יודעת להעביר רגשות דרך העיניים שלה וזה חשוב לדוגמנית והיא כל הזמן יוצאת אותו הדבר בתמונות. דבר שני-הם אמרו שהיא מנסה להיות יותר מידי סקסית בצורה מגוחכת. היא מנסה להציג את עצמה כסקסית אבל זה יוצא בצורה מצחיקה ובלתי אמינה ובגלל שתי הסיבות האלו היא עפה

למעלה