מישהו יכול להגיד לי מה קורה ב...

Angelus

New member
מישהו יכול להגיד לי מה קורה ב...

פרק האחרון של זינה???? אני שמעתי שמועות ולא ייצא לי לראות בכלל את העונה הזו.. בעצם רק חלק ממנה. כל העונה בכלל שודרה בארץ??

L u c y

New member
בטח!!!

בפרק האחרון זינה מתה כדי להציל 40 אלף נשמות. היא עולה למן מקום סיני כזה של מתים (שכחת) ופוגשת שם את אקימי. יש לגבריאל אפשרות להציל אותה אם היא תמצא את הגופה של זינה ותשרוף אותה, תקח אותה לנהר מסויים ותזרוק את האפר לשם עד הזריחה. הא עוברת הרבה כי הראש של זינה נלקח ואח"כ יש שד שמאיים לייבש את אותו הנהר. בסוף היא מצליחה אבל זינה לא רוצה לחיות כי אם היא תחיה אז הנשמות ילכו לאיבוד והיא מקריבה את עצמה.

L u c y

New member
שימי ../images/Emo23.gif להסבר

פה זינה כבר מתה וגבריאל מחזיקה את האפר שלה. הרוח של זינה מלווה את גבריאל.

gabrielle

New member
יאווווווווווווווווווווווווווווווווו

כמה צמרמורות!!!!!!!!!!

ברודי

New member
"וזה יפני או סיני אני תמיד מתבלבל"

חיחיחי עיברי לידר.... מממ... שכחת ת´תמונה הכי חשובה!!!

ברודי

New member
:) אוקי...(הי, הייתה לך אפשרות)

טוב אז אני אשים תמונה שבטוח לא תיכננת לשים.

Angelus

New member
ומאיפה אפשר להוריד ת´פרק? ו.. ?

הוא שודר בישראל בכלל? כי זכור לי שבערוץ 10 הפסיקו פתאום

*neta*

New member
ערוץ 10 שידר,הפסיק,

ואז חזר לשדר, והפעם עד הסוף. עכשיו הוא משדר שוב את כל העונה השישית, ימים א´-ה´ (לפעמים בלי א´, או בלי ב´, בהתאם למשחקי הכדורגל) בשעה 17:00.

THEchosen1

New member
הוא כן שודר....

וזה ישודר שוב בסוף השידורים חוזרים שיש עכשיו.... אני לא יודעת מאיפה אפשר להוריד אותו אבל אפשר להזמין בקלטת או די.וי.די דרך האינטרנט , אני אישית לא עושה את זה אז אין לי אתר בשבילך.. אזל אני מכירה את אמזון *מזה שמו כבר את כל התמונות שלי מהפרק* אגב - ברודשי אימצתי את הטפט ששמת פה לפני כמה זמן - בזמן שזינה חיפשה את גבריאל כשהיא חשבה שהיא מתה - מקווה שלא אכפת לך :)

למעלה