מישהו יכול להגיד לי..

dancey

New member
מישהו יכול להגיד לי..../images/Emo7.gif../images/Emo53.gif

מה זה אומר בלוטות לימפה מוגדלות? עשיתי אולטרסאונד צוואר וזה מה שראו ואמרו לי ללכת ''דחוף'' לרופא (הוא ניסה לא להלחיץ, אבל זה מה שהוא אמר). אני ארבע שנים אחרי כריתת בלוטת התריס והכול בסדר (...עד עכשיו) ועכשיו אני פוחדת שוב להיות חולה ומה זה אומר? הכי מפחיד אותי זה להתחיל להכנס לעולם הזה של המחלה ולזהות את עצמי עם זה ולהתעסק רק בזה עם טיפולים וספרים של איך להבריא וכל זה כאילו אין שומדבר מעבר לזה.. ומה עם הלימודים..

למיטב ידיעתי

בלוטות לימפה מוגדלות מעידות על איזו דלקת בגוף. אבל אני לא רופאה, ורצוי מאד (ואפילו מותר וכדאי) שתשאלי את הרופא שלך . תהיי בריאה !

../images/Emo50.gif../images/Emo13.gifהיי...קודם כל בלי לחץ...

לא ברור לי, היית חולה לפני 4 שנים בסרטן ועכשיו את פוחדת שזה חוזר? או שעברת אז כריתה של הבלוטה ללא קשר למחלה הספציפית הזו?? לפי מיטב ידיעתי וניסיוני אני יודעת שכשבלוטת לימפה מתנפחת זוהי תגובה לאיזשהי דלקת או שזוהי שלוחה של "משהו" אחר בגוף (ונקווה שזה לא זה אלא רק דלקת)... אצלי הסיפור התחיל עם בלוטת לימפה מוגדלת בצוואר...אם תרצי לשאול משהו ולהתייעץ אשמח לעזור... כמובן בתקווה שלא תצטרכי ושהכל בסדר אשמח אם תעדכני אותי בהצלחה

dancey

New member
היי,לוליטה..

אוקי מה שקרה זה שלפני ארבע שנים היה לי גידול בבלוטת התריס והוציאו אותו. (יחד עם כל הבלוטה...) ועכשיו בלוטת הלימפה בצוואר מוגדלת, והם חוששים שזה קשור לאותו גידול פרה היסטורי.. עשיתי FNA ואני מחכה לתשובה. אז מה קרה לך?.. ד''א בקשר לכאבי ראש, אולי זה בכלל משהו שכירופרקטור יכול לסדר? לפעמים חוליות קצת לוחצות וזה יכול להשפיע על הראש, יותר ממה שאפשר לדמיין..

../images/Emo57.gif../images/Emo42.gif../images/Emo50.gif

ככה: לפני פחות משנה התנפחה לי בלוטת לימפה בצוואר...אחרי כחודש של אנטיביוטיקות למינהן( שלא עזרו) בוצעה ביופסיה דרך האף(!) בתל השומר ואז נאמר לי שיש לי גידול בחלל האף... עברתי הקרנות במשך חודשיים+כימותרפיה... הטיפול הצליח והיום אני בריאה (טפו טפו...). בקשר לכאבי הראש אני ממתינה לתשובה של מיפויי מסויים שביצעתי אבל בגדול הרופאים אומרים שאלו תופעות לוואי של ההקרנות. ייתכן שאתחיל עם פיזיותרפיה כדי להקל על העניין... בכל אופן אני מאחלת לך הצלחה לגבי ה- FNA - ...מחזיקה לך אצבעות. ביי בנתיים לוליטה

למעלה