מישהו יכול להגיד לי

אני חולה על סגולים

אז בעיני זה נראה ממש יפה... :)) (קצת צורם לי הירוק של דאריה, אבל מה אני מבינה.. :)) )

**Blue-Lagoon**

New member
מן הסתם

גם אני אוהבת סגולים
ותודה בקשר לירוק של דריה, אני לא יכולה לשנות את זה אז לא משנה

איה@

New member
גם אני אוהבת סגולים ../images/Emo143.gif../images/Emo49.gif

אבל הייתי משנה את צבע הסרגל העליון (הרבוע הגדול) לגוון ממשפחת הרקע של שאר העמוד. התקשתי לקרוא את הטקסט הלבן הנטוי - הוא לא ברור כל כך. אולי תגדילי את גודל הפונט. את יכולה לכתוב גם בעברית? חוץ מזה תתחדשי!
איה.

**Blue-Lagoon**

New member
אוקיי טנקס

שיניתי את הצבע, לא מצאתי צבע אחר שמתאים. הגדלתי קצת את הפונט אני מקווה שעכשיו זה יותר טוב אני יכולה לכתוב בעברית, אבל יותר קל לי לכתוב באנגלית. ואממ זהו
בלו לגון

איה@

New member
הבלוג שלך הולך ומתמלא ../images/Emo60.gif

ונראה הרבה יותר טוב כך, בעיני לפחות.
איה.

**Blue-Lagoon**

New member
תודה

גם לדעתי הוא נראה קצת יותר טוב ובינתיים הוא יישאר ככה עד שיהיה לי זמן לשבת וללמוד קצת את הHTML על ולשאול אנשים בינתיים הוא נחמד ויש בו את מה שרציתי- אז זה מספיק. ודרך אגב תודה שאת מבקרת בו
בלו לגון

קאתי

New member
בלו לגון תתחדשי ../images/Emo65.gif

ביקרתי בבייבי בלוג שלך ... האמת לא הבנתי. אני אסביר : אני קוראת שוטף אנגלית , ובכל זאת את מהות הבלוג לא הבנתי יש שם מיליון ומלאנת´לפים שאלות ..עם תשובות לקוניות. { הרעיון כשלעצמו מקורי במקום לספר בגוף ראשון אז לשאול } אבל התשובות ממש מקוצרות ולמען האמת אחרי 15 20 שאלות די מתייאשים.. מה בדיוק הרעיון עם השאלות תוכלי אולי להסביר פה קצת ? ובכל זאת זה בייבי בלוגי ואני בטוחה שעוד תגדלו ותפרחו ותעצבו לכם אופי כמו כל בייבי....
המון בהצלחה ! והעיקר שתהני .

**Blue-Lagoon**

New member
רעיון?

אני לא חושבת שיש סתם ביקרתי באיזה בלוג וראיתי שמישהי ענתה על השאלות האלה אז חשבתי שזה נחמד ועשיתי ככה גם בבייבי בלוג שלי (חיחיחי אהבתי את השם) אז אל תחפשי מהות כי אין

למעלה