מישהו יכול להגיד לי

GaloshiT

New member
|גם שיחק בתפקיד אורח ב..

"ככה זה בחיים" עם שותפו לדירה שמשחק שם קבוע...

aviGODFATHER

New member
הוא היה קשור מאוד להוליווד...

הוא עבד בבלוקבאסטר
(הוא אמר את זה אצל ג'יי לנו) וכל ההופעות אורח שציינו כאן אני מתאר לעצמי שרובן ככולן היו אחרי שהוא כבר התפרסם בOC.. שווה בדיקה

shawn 1

New member
יש לי בקשה!

מישו יכול לתת לי קישור / או להעלות סירטוני ווידאו של OC בתוכניות אורח?? כמו אצל ג'יי לנו או לטרמן וקונאן אוברייאן.... אני ממש מחפש כאלה בנרות! ואולי גם עוד סתם סירטונים אם יש.. תודה רבהההבהבהבהב!!

shawn 1

New member
אין לי אימיול...ואני לא רוצה להוריד

קטעים מהקאזא... אני מחפש אתרים... זה מוזר, תמיד אני מוצא סרטונים על הההככוווללל רק על זה אני לא מוצא! בכול מקרה מיוש מכיר איזה אתר טוב?

liat tal

New member
הנה

In the Land of Women (2006) (post-production) .... Carter Thank You for Smoking (2005) (post-production) .... Jack Mr. & Mrs. Smith (2005) .... Benjamin Diaz Missing Brendan (2003) .... Patrick Calden Grind (2003) .... Dustin Knight Home Security (2003) .... Greg "The O.C." (2003) TV Series .... Seth Cohen The Ring (2002) .... Kellen, Male Teen #1 "The Sausage Factory" (2001) TV Series .... Zack ... aka MTV's Now What? (USA) ... aka Much Ado About Whatever (USA) ... aka Special Ed (USA) According to Spencer (2001) .... Tommy ... aka Garage Sale American Pie 2 (2001) .... High School Guy Roadside Assistance (2001) .... Rusty "Undressed" (1999) TV Series .... Lucas (2000: Season 3) ... aka MTV's Undressed (USA: complete title) The Silencing (2000) .... Karl Growing Up Brady (2000) (TV) .... Barry Williams Never Land (2000) .... Jack The Sausage Factory (2000) (TV) .... Zack "The Amanda Show" (1999) TV Series .... Greg Brady (When Brady's Attack) ... aka Moody's Point (USA: third season title) זו רשימת הסרטים שהוא שיחק בהם ושהוא עתיד לשחק בהם לפי האתר IMDB אם את רוצה עד פרטים עליו הנה קישור לאתר

למעלה