אוי....כמה שטויות בדף פירסום אחד...
טוב,אז ככה,נלך סעיף סעיף וזה מהידע האישי שלי בתחום הרפואה,ובתחום הסמים שלמדתי בצבא: קודם כל,לגבי החומרים המסוכנים,בסיגריה רגילה יש כ 4000 חומרים,ביניהם זפת,עיטרן,ועוד כלמיני מזהמים ומסרטנים,וכיוון שמעשנים את הגראס עם סיגריה,החומרים המסרטנים מגיעים מהסיגריה ולא מהגראס עצמו. אותו הדבר לגבי אימפוטנציה,כשמדובר באימפוטנציה בגלל עישון,מדובר על סתימת כלי דם,ומצב של זיקפה נוצר בעצם בגלל התמלאות כלי הדם באיבר המין,וכל עוד הדם נשאר שם יש זיקפה,במצב של עישון סיגריות רגילות,הזפת והעיטרן וכל החומרים הרעים האלה נשארים על דפנות כלי הדם בכל הגוף,כולל איבר המין,ולכן "לחץ הדם" בכלי הדם באיבר יורד,ולכן אין זיקפה,או זיקפה חלקית.שוב,הקשר לגראס נקי לא הוכח. אותו הדבר בנוגע לראיה,כיוון שעישון פוגע בכלי הדם,גם כלי הדם במוח ובעיניים מוצרים (נהיים צרים מבפנים),או נסתמים,ויכולת זרימת הדם פוחתת וכמובן שלא מגיע חמצן לאותם האיברים כמו שצריך,והם נפגעים. בנוגע לכושר התגובה,זה נכון,כתוצרה מעישון גראס,התגובות יותר איטיות,וממש לא מומלץ לנהוג תחת השפעת כל סם שהוא,ללא יוצא מן הכלל. בנוגע לכושר השיפוט- אם לבנאדם לא היה מעולם כושר שיפוט,הוא לא יוכל לשפוט בשום מצב,ואני אישית הוכחתי כושר שיפוט מעולה בזמן טיפול באנשים בתאונת דרכים,כולל הצלת חיים של תינוק כשהייתי תחת השפעת גראס,וכשהגיעו כוחות ההצלה לא נותר להם אלא לפנות את הנפגעים לבית החולים כשכולם במצב הכרה מלא,כך שזה נתון לכל אישיות בנפרד. אחרי שימוש חד פעמי בגראס,אין שום נזק,ושלא יעבדו עליכם,כי גם אם תעשנו סיגריה אחת בחיים שלכם,הנזק שיגרם לכם הוא מיזערי עד כדי כלום,ולגוף שלנו יש יכולת "לתקן" את עצמו או לפחות חלק ממנו עצמאית. בנוגע לכמות ההפרשות של החומרים במוח ,אני אבדוק יותר לעומק,התיאור של הפעולה שהוא כתב שם הוא נכון,אבל מבחינת כמות המולקולות המופרשות,נראה לי מאוד מאוד מוגזם. בנוגע לזמן ההשפעה של הגראס "סוטול"...תשמע,אם גראס היה משפיע ל12 שעות (מה זה טריפ?????????) תאמין לי שאנשים היו חוסכים המון המון כסף,וזה ממש לא משפיע ל12 שעות,וכדי להגיע לשלוש שעות אפילו,צריך לעשן ברצף כל שעה....כמה שטויות יש שם,זה הורג אותי... להתקע בטריפ מגראס?????????.. אי אפשר להתקע בזה...מקסימום הולכים לישון קמים כמו חדשים... נכון לפעמים עישון מוגבר,כלומר כמות גדולה בזמן קצר,עלולה לגרום לכאבי ראש או לתחושה לא טובה,אבל זה כמו כל דבר בחיים,כשתגזימו תשלמו על זה... למות מזה לא מתים,ומי שמשתגע מגראס כנראה סבל מזה עוד לפני העישון,ופשוט ביצע לעצמו חפירות במוח בזמן הס´טלה... אל תפחדו להגיד להם שהפחדות לא עובדות עלינו כבר,ושאנחנו בעצמנו לא טיפשים כמו שהם חושבים,ומי שכתב את זה מזלזל קימעה באינטיליגנציה שלנו כאנשים בוגרים. אם כבר מספרים את האמת,אז תספרו אמת ולא שקרים.ותתיחסו לגראס כחומר נקי,ולא כחומר שמעורבב עם סיגריות,שגורמות בעצם לרוב הנזקים. ושלא יעבדו עליכם..