מישהו יכול להוכיח שכל זה שטויות..??

• פותח הנושא guyp2
  • פורסם בתאריך

guyp2

New member
מישהו יכול להוכיח שכל זה שטויות..??

כי זה שטויות..! http://www.yedtichon.co.il/articles/1917.htm

guyp2

New member
המאמר מהפורם של עלה ירוק..

תכנסו לשם ותראו את התגובות.. יש שם 2 תגובות רציניות למאמר.. ואם יש למישהו/י מה להוסיף.. שיוסיף/תוסיף כאן..

זהר פלד

New member
זה נראה כמו כתבה של מישהו

שישב עם מקור טוב באנגלית והתפקשש לו התרגום לעברית. להוכיח שזה לא נכון? אני לא יכול בצורה מדעית, אבל מה שאני בטוח לגביו זה: כל התופעות שמתוארות שם, למעט "התקעות" בסטלה, הן אמיתיות, גם אם מתוארות בהגזמה. לא שמעתי על אפאחד שהיה בסטלה של 12 שעות מגראס (מצויין בכתבה בין 3 ל 12 שעות סטלה). צריך לעשן כמות ממש רצינית, מה שממש לא סביר לעישון ראשון. כל מה שאני אומר מתייחס לאנשים בוגרים ביולוגית, עם הרגלי עישון "סבירים" (לא יותר מפעם ביום): 1) לגבי אימפוטנציה, גראס מקטין את לחץ הדם, ככה שבזמן שאתה מושפע, יכול להיות שיהיה לך קשה להיות קשה, אבל אין עדות שזו תופעה בלתי הפיכה, ולפי הנסיון של כל המעשנים שאני מכיר, זו תופעה הפוכה לחלוטין. 2) כשאתה מסטול, הראיה שלך לא במצב טוב. ידוע ומוכח - למיטב ידיעתי, אין פגיעה בטווח הארוך 3) התגובות איטיות - שוב, כשאתה מסטול. גם כאן, אין הוכחות לנזק קבוע. בשימוש קבוע, התופעה יכולה להמשך אפילו חודש +- אחרי העישון האחרון. בעישון חד פעמי הסיכוי שהתופעה תמשך יותר מיום הוא די אפסי. 4) אותו כנ"ל לגבי כושר השיפוט. אני לא יודע כמה זמן לוקח לגוף להתנקות מגראס אחרי עישון יחיד, אבל למיטב ידיעתי זה פחות מחודש. לגבי ההסבר על הסינופטות, יכול מאוד להיות שזה נכון, אני חושב שסביר להניח שהמספר המתואר בהשפעת הגראס (פי אלף מהמספר הנורמאלי) הוא קצת מוגזם, אבל זו רק תחושה אישית שלי, אין לי הוכחה לזה. לגבי להתקע על גראס משימוש חד פעמי - למיטב ידיעתי זה בולשיט, ואני לא שמעתי תיעוד על אף אחד שזה קרה לו. מה שכן קראתי בזמנו כתבה בידיעות על מישהו ש "חטף" מחלת נפש "כתוצאה" מעישון, אבל שם אמרו שלפי מה שידוע למדע, מחלת הנפש כבר היתה שם והגראס רק זירז את החשיפה שלה. עוד טענו בכתבה שזה עלול לקרות לאחוז או שניים מהאנשים, ושזה יכול לקרות משימוש חד פעמי. (כאמור, הגראס לא מייצר את מחלת הנפש, אלא מזרז את החשיפה שלה.) עדיין, זה לא להתקע בטריפ. לגבי החלק שמדבר על זה שאתה מסתכן בשיתוק של אברים וכו´, כל זה, למיטב ידיעתי, בולשיט. אותו דבר על ה "אפופטוזיס" - לא מכיר ולו תיאוריה הגיונית אחת שמקשרת בין המצב הזה לשימוש במוצרי קנביס, ובטח שלא לשימוש חד פעמי - למיטב ידיעתי, זה בולשיט. לגבי ה 400 כימיקלים, זה נכון, אבל אתה יודע כמה כימיקלים אתה שואף לראות מסיגריה? נכון, +- 400. (אגב, חלק מאותם כימיקלים נמצא בניר שבו עטופה הסיגריה, ולכן סיגריות מגולגלות ביד עדיפות, מבחינה בריאותית, על סיגריות רגילות.) לגבי בני נוער, אני לא מכיר מחקרים בנושא, לכן אני לא יכול לתת מידע כאן. עכשיו, אני רוצה להבהיר את הנושא שוב - אני לא מדען - וכל מה שכתבתי כאן הוא מנקודת הראות שלי, מהידע שצברתי בנושא.

אוי....כמה שטויות בדף פירסום אחד...

טוב,אז ככה,נלך סעיף סעיף וזה מהידע האישי שלי בתחום הרפואה,ובתחום הסמים שלמדתי בצבא: קודם כל,לגבי החומרים המסוכנים,בסיגריה רגילה יש כ 4000 חומרים,ביניהם זפת,עיטרן,ועוד כלמיני מזהמים ומסרטנים,וכיוון שמעשנים את הגראס עם סיגריה,החומרים המסרטנים מגיעים מהסיגריה ולא מהגראס עצמו. אותו הדבר לגבי אימפוטנציה,כשמדובר באימפוטנציה בגלל עישון,מדובר על סתימת כלי דם,ומצב של זיקפה נוצר בעצם בגלל התמלאות כלי הדם באיבר המין,וכל עוד הדם נשאר שם יש זיקפה,במצב של עישון סיגריות רגילות,הזפת והעיטרן וכל החומרים הרעים האלה נשארים על דפנות כלי הדם בכל הגוף,כולל איבר המין,ולכן "לחץ הדם" בכלי הדם באיבר יורד,ולכן אין זיקפה,או זיקפה חלקית.שוב,הקשר לגראס נקי לא הוכח. אותו הדבר בנוגע לראיה,כיוון שעישון פוגע בכלי הדם,גם כלי הדם במוח ובעיניים מוצרים (נהיים צרים מבפנים),או נסתמים,ויכולת זרימת הדם פוחתת וכמובן שלא מגיע חמצן לאותם האיברים כמו שצריך,והם נפגעים. בנוגע לכושר התגובה,זה נכון,כתוצרה מעישון גראס,התגובות יותר איטיות,וממש לא מומלץ לנהוג תחת השפעת כל סם שהוא,ללא יוצא מן הכלל. בנוגע לכושר השיפוט- אם לבנאדם לא היה מעולם כושר שיפוט,הוא לא יוכל לשפוט בשום מצב,ואני אישית הוכחתי כושר שיפוט מעולה בזמן טיפול באנשים בתאונת דרכים,כולל הצלת חיים של תינוק כשהייתי תחת השפעת גראס,וכשהגיעו כוחות ההצלה לא נותר להם אלא לפנות את הנפגעים לבית החולים כשכולם במצב הכרה מלא,כך שזה נתון לכל אישיות בנפרד. אחרי שימוש חד פעמי בגראס,אין שום נזק,ושלא יעבדו עליכם,כי גם אם תעשנו סיגריה אחת בחיים שלכם,הנזק שיגרם לכם הוא מיזערי עד כדי כלום,ולגוף שלנו יש יכולת "לתקן" את עצמו או לפחות חלק ממנו עצמאית. בנוגע לכמות ההפרשות של החומרים במוח ,אני אבדוק יותר לעומק,התיאור של הפעולה שהוא כתב שם הוא נכון,אבל מבחינת כמות המולקולות המופרשות,נראה לי מאוד מאוד מוגזם. בנוגע לזמן ההשפעה של הגראס "סוטול"...תשמע,אם גראס היה משפיע ל12 שעות (מה זה טריפ?????????) תאמין לי שאנשים היו חוסכים המון המון כסף,וזה ממש לא משפיע ל12 שעות,וכדי להגיע לשלוש שעות אפילו,צריך לעשן ברצף כל שעה....כמה שטויות יש שם,זה הורג אותי... להתקע בטריפ מגראס?????????.. אי אפשר להתקע בזה...מקסימום הולכים לישון קמים כמו חדשים... נכון לפעמים עישון מוגבר,כלומר כמות גדולה בזמן קצר,עלולה לגרום לכאבי ראש או לתחושה לא טובה,אבל זה כמו כל דבר בחיים,כשתגזימו תשלמו על זה... למות מזה לא מתים,ומי שמשתגע מגראס כנראה סבל מזה עוד לפני העישון,ופשוט ביצע לעצמו חפירות במוח בזמן הס´טלה... אל תפחדו להגיד להם שהפחדות לא עובדות עלינו כבר,ושאנחנו בעצמנו לא טיפשים כמו שהם חושבים,ומי שכתב את זה מזלזל קימעה באינטיליגנציה שלנו כאנשים בוגרים. אם כבר מספרים את האמת,אז תספרו אמת ולא שקרים.ותתיחסו לגראס כחומר נקי,ולא כחומר שמעורבב עם סיגריות,שגורמות בעצם לרוב הנזקים. ושלא יעבדו עליכם..

tiger

New member
הם רק שכחו שגרס/קאנביס=0מיקרי מוות

לעומת אלכוהול וסמים אחרים... אז עם כל הכבוד לניסיון לנפח באופן מוגזם רק את הסיכונים שרובם ככולם ניגרמים עקב שימוש כבד ועם כל הכבוד לציון 10 שהתלמידים השקדניים בוודאי קיבלו מהמורה,מי שבאמת בעיניינים יודע כבר שזה הכל דיקלומים של חומר ההסתה הרגיל.שאין בו מילה אחת אמת או לפחות כזו שלא הוצאה מהקשרה ואין בו טיפה אחת של נאמנות לעובדות כמו שהן אלה רק אחרי שהן עוותו,סורסו והוכנסו לשבלונה הציורית המתאימה כך שהדברים שניכתבו יוכלו לשרת את המטרה לישמה כתבו אותם.מיסוג המינשרים שניכתבים למען מטרה שרבים חושבים שהיא מסוג המטרות שמקדשות את האמצעים או כאלה שבוודאי מאפשרות קצת הטיה של העובדות לכאן ולשם וקצת ניפוח או ניסוח מפולפל מטר לפה מטר לשם...הכל חוץ מאת האמת. בכל המאמר הזה אין מילה אחת שהאמת שלה לא סולפה וסורסה או הוצאה מהקשרה בצורה גסה. הייתי יכול לעבור נושא נושא אבל ראיתי שאנשלית עשתה את זה כבר מצוין... נו בתור עבודה לסיום סימסטר באמת יפה מאוד המורים בוודאי הילהבו ולהורים היה מה לספר לחברים...אבל מיכאן ועד למיסמך רציני שאפשר להיתיחס אליו ברצינות מעט גדולה יותר מהרמת גבה הדרך עוד ארוכה. t

לעעעע.....

אני כולו הייתי מדריכת חובשים בצבא,ובמסגרת ההכנה להדרכה ,מן הסתם,מחויב המדרריך לדעת יותר מהחומר הנלמד,כך שלמדנו דברים לעומקם. פרט לכך,בסיום קורס הדרכה,מחויב כל מדריך להכין עבודה בנושא מסויים ,כדי להמשיך להתפתח מבחינת ידע,ועלי "הופל" הנושא של עישון וסמים,ובעקבות העבודה המוצלחת שהכנתי,התבקשתי לבנות מערך שיעור לקורסי חובשים בצבא על סמים,ואתם היום קןראים בעצם הודעות של המדריכה הראשונה בצה"ל שהעבירה את מערך שיעור הסמים בצה"ל...שנכתב על ידה...חחחח מכאן כל הידע... פרט לכך שאני מאוהבת קשות במקצוע הזה,ואני מתיימרת ללימודי רפואת חרום.רפואה זו האהבה הגדולה האישית שלי.. יש לי תואר מלוכה..זה עוזר???? הנסיכה אנשל... חחח יום כתום.

זהר פלד

New member
האמת היא שהתואר לא ממש חשוב לי...

סתם מתוך סקרנות...

אבנר 42

New member
כאנאביס כטיפול במחלת עיניים

לאחרונה בוצע בארץ מחקר (צר לי שאני לא יכול להביא את שם החוקרת או את המאמר המקורי היות וזרקתי אותו לפח) אשר הוכיח כי טיפול בבעיה של עודף לחץ דם בתוך גלגל העין (גלאוקומה, אם איני טועה) בעזרת חומרים המופקים מהכאנאבידול עוזר לשחרר את הלחץ ולמנוע פגיעה בעין עצמה. אך כמובן עקב היות הכאנאביס צמח לא חוקי (והדטורה, קקיון, הרדוף הנחלים ועוד מינים רבים של צמחים רעילים ביותר גדלים ללא מפריע בכל הארץ) היתה חייבת עורכת המחקר להכניס איזו אימרה לקונית בדבר הפגיעה של הכאנאביס בגוף, על כן יש לנסות ולהפיק חומר סינטטי אשר ישמש כתחליף לכאנאבידול לשם הפקת התרופה. דהיינו, החומר כבר קיים בצורתו הטבעית, ואין בעיה להפיקו בכמויות גדולות ובעלות נמוכה יחסית. אך השימוש בו עדיין אסור, לכן נאלץ להמשיך ולדחוף לגופנו כל מיני כימיקלים אשר השפעותיהם לא ידועים לטווח הארוך. ובקיצור, עד מתי תימשך הצביעות וזריעת החול בעיניים (משחק מילים!!! למי שלא שם לב...) של הממסד השילטוני וה"מוסרי" בישראל?!?

הופמן

New member
להוסיף בקטנה ..!!

דבר ראשון ..אנשל כל הכפוד ..אקס-אלנטה .....מצויין ... דבר שני : אני מכיר בחור תאמת גם בחורה ..אבל הבחורה זה סיפור אחר לה היה שכל עוד לפניי - עכשיו - הבחור הזה ששמו לא חשוב אבל גילו כיום הוא כ30 היה בחור נורא נורא נורא נורא ממש ממש ממש ממש ממש "טיפש" יותר נכון אוטיסט .. הבחור התחיל לעשן פעם ראשונה לפניי שנתיים .. וזה בגללי חשבתי בגלל סתימותו הוא יהיה מצחיק ומבדר .. סבבה , הוא אהב את העניין ...בישיבה הראשונה הוא היה מצחיק ... בשניה הוא ישב בשקט ....תאמת זה מה שאני זוכר .. אבל מה שאני הבנתי ומה שאני יודע מאז הוא לא ישב איתי .. הוא עבר דירה .. הסטלה הפכה אותו לאיש עם שכל .. אני ידעתי על הסיפור רק לפני חודש שדיברתי איתו .....הוא הפתיע .. בא לביקור ..הבחור מסודר סוף כל הדרכים , לדעתי, הסטלה גילתה לו את השכל אה והוא גם התחתן בשביל זה הוא בא לחלק הזמנות ... מה שאני רוצה להגיד שהבחור הילדותי הזה היה חיי הרבה הרבה זמן בבועה וכמה סחיבות שיחררו לו בורג קטן במוח .. ואני מאמין שזה מהגראס , כי גם אני מודע לזה , הסטלה מעלה הרבה מחשבות ..... לפעמיים שאתה לא רוצה לחשוב וזה קורא אז רואים את זה בתור מטרד או כאב ראש נוראי ... אבל כמו שבחור חכם מאוד אמר ......לי ..:) בסטלה עולות יותר מ1000 מחשבות בדקה .....והן גם משתנות ..כל שניה טוב קופים מחונפים האצבעות שלי כואפות בייייייייייי פורום של אנשל

Paradise Lost

New member
למה כל זה שטויות

1. כבר אמרו שאמנם בגראס יש כ-400 כימיקלים שונים, אך בסיגריות או קפה יש כמות גדולה בהרבה. אבל פה יש עוד עניין, סמנטיקה: "400 כימיקלים מזיקים" זה פשוט דבר לא נכון. הרבה כימיקלים הנמצאים בגראס הם בעלי סגולות רבות המועילות לגוף. לכן, "400 כימיקלים" זה סתם אמצעי הפחדה, כי אם הם לא מזיקים, אז למי אכפת אם יש שם 400 או 20,000? 2. טוב, זה כבר עניין מגוחך לגמרי (הפגיעה בראייה לטווח ארוך). בחיים שלי לא שמעתי כזה דבר, ואם מישהו מסוגל לגבות את זה במחקרים - אני אנשק לו את כפות הרגליים... וההוכחה לכך: תוצאות בשטח. אם הדבר היה נכון, אחוז תאונות הדרכים תחת השפעת גראס היה עצום (מה שלא מתקרב למציאות) ונתונים דומים היוצאים מכך. 3. יש שתי בעיות עם הסעיף הטפשי הזה: קודם כל, לנהוג תחת השפעת מריחואנה זה אינו דבר נוראי בכלל. מחקרים הראו כי נהיגה תחת השפעת מריחואנה בלבד - ללא אלכוהול - אין בה משום פגיעה רצינית ביכולת הנהיגה. למען האמת, חישוב פשוט של נתוני הרשות האמריקאית לבטיחות בדרכים מראה, כי מספר התאונות הפטאליות שנגרמו כתוצאה ממריחואנה בלבד הן פחות מאחוז בודד (כ-0.804 אחוזים בלבד). פלאפונים מסוכנים יותר. יותר מכך, מחקרים כבר הוכיחו כי נהיגה תחת השפעה מתונה של מריחואנה גורמת לנהגים לנסוע יותר לאט, לנסוע יותר בטוח ולקחת פחות סיכונים. דבר שני: חודש לפני??? בתגובתי לעץ "רק למביני עניין" הסברתי למה גראס לא גורם לנזק מוחי. כאן לא מדובר רק על נזק מוחי כלשהו, אלא על נזק ברמה עצומה, שאני בספק אם מישהו יטען ברצינות שהוא קיים. 4. טוב, זו לא ממש בעיה להסביר למה זה שטויות... אבל זה באמת שלא שווה את האנרגיה...

pazro

New member
אם יש את הרצון,

תמיד יהיה מי שימצא את היכולת, לא משנה עד כמה דבילית תהיה. 1. רק כי "אני" לא שמעתי/ראיתי/היה לי טריפ שהתחיל ולא נגמר מגראס זה לא אומר שזה לא קיים. 2. זה שיש דברים יותר גרועים מגראס לא אומר שגראס טוב, זה רק אומר שיש יותר מדרך אחת להרוג את אצמך (אני לא אומר שגראס הורג זו רק צורת ביטוי). 3. ההסברים הכתבה מדויקים מבחינה רפואית (רק קצת מוגזמים מבחינה מספרית) והכי חשוב לכול אותם מסטולים, לא משנה מה אני אומר או כל אחד אחר לצורך הענין. עם יש את הרצון (ואני בטוח שיש) אני בטוח שאתם תימצוא את התרוץ המתאים כדי לעשות מה שאתם רוצים. אבל לא יזיק להחכים מעט בדרך.

זהר פלד

New member
יופי של גישה יש לך. באמת...

החלק שממש לא מצא חן בעיני הוא זה: " והכי חשוב לכול אותם מסטולים, לא משנה מה אני אומר או כל אחד אחר לצורך הענין. עם יש את הרצון (ואני בטוח שיש) אני בטוח שאתם תימצוא את התרוץ המתאים כדי לעשות מה שאתם רוצים. אבל לא יזיק להחכים מעט בדרך. " תעשה לי טובה, קרא קצת ממה שיש כאן בפורום, ותגלה בעצמך שרוב חברי הפורום עשו בדיוק את מה שאתה ממליץ - למדו על הנושא לפני או תוך כדי השימוש. וחביבי, תמצא הוכחה אחת על מישהו שנתקע בסטלה, ואני מוריד בפניך את הכובע.

pazro

New member
הכל תלוי איך אתה מגדיר "נתקע"

האם אדם שפיתח מחלת נפש זה נתקע? האם אדם שתפס סטלה של 3 ימים (ואני מכיר יותר מבנאדם אחד שזה קרה לו) אחרי עישון בודד, זה נתקע? ורק לצורך הויכוח (ברמה פילוסופית) זה הרבה יותר קל להגיד כי דבר מסוים אולי קיים מאשר לטעון שהוא לא קיים בכלל, הרי מספיק בנאדם אחד מתוך אלף כדי להוכיח את הטיעון שלי. אז איך אתה מגדיר נתקע?

זהר פלד

New member
עכשיו אתה מדבר לעניין...

וכן, אני מסכים איתך, כמובן שלהוכחת הטיעון מספיק מקרה בודד. לעניינינו, על סטלה של יומיים יצא גם לי לשמוע, בעקבות נסיון אפוף של חבר טוב ועוגת גראס. (למותר לציין שהוא כמעט לא זוכר שומדבר מהיומיים שהוא היה בעננים...) להתקע, בדיוק כמו שמתואר בכתבה - להשאר במצב של סטלה מרגע העישון הראשון ולמשך תקופה ארוכה (נאמר, חודש.)

pazro

New member
אני לא חושב שרוב האנשים יסכימו

שלהיות במצב של סטלה חודש זה דבר רע, זה חוסך הרבה כסף. אבל אני מדבר אל מצבים קיצונים, אתה יודע מה השחיכות שלהם? אני לא מצליח לימצוא מחקרים רצניים בנושא (זה עדיין נחשב לנושא שאסור לדבר בו) כל מה שאני כן מוצא זה: או מחקרים של "האגודה למלחמה בסמים" ודי ברור שהם מגמתיים. או מחקרים שסטלנים שמים בכול מיני פורומים והבעיה איתם שלא רק שהם מגמתיים בדרך כלל הם גם לא מחוברים למציאות (אני משתדל לא להגיד שקריים). והשאלה העיקרית זה שווה את הסיכון? 50 איש שלא קרה להם כלום שווים את ה2 שיתקעו בבית חולים למחלות נפש?

זהר פלד

New member
אני אישית חושב שחודש בסטלה זה גרוע.

כבר היו לי לא מעט סטלות שנמאסו עלי ולא הצלחתי לחזור להיות סחי כשרציתי. לי אישית זה ממש לא כיף. אין ספק שקשה למצוא מחקרים רציניים בנושא. (אגב, זו הסיבה שאני כל כך אוהב את האתר של ה ADF [מופיע בקישורי הפורום], בגלל שה ADF מקבלת חלק נכבד מהמימון שלה מהממשלה האוסטראלית, ולכן קשה מאוד להתייחס אליהם כאל "סטלנים שמפרסמים מחקרים מגמתיים".) לגבי השאלה העיקרית, אני חושב שזו לא השאלה העיקרית. אני חושב שהשאלה העיקרית היא איך אפשר לצמצם את הנזק למינימום, ואני חושב שחקיקה "מתירנית" תעשה את העבודה יותר טוב מאשר שהיא נעשית עכשיו. (אגב, אתמול היה קטע בחדשות על תפיסות של חשיש בגבולות הדרומיים ובים, וזה רק גרם לי לתהות האם על זה שווה לבזבז כוח אדם של המשטרה ומשמר הגבול, כשאנחנו נמצאים במצב מלחמה.) תראה, מה שהכי מציק לי בפרסומות של הרשות למלחמה בסמים, זה שהם לא עושים הבדלה בין סוגי סמים שונים, אלא להפך. כמו הפרסומות שהיו לפני כמה שנים, עם הגו´ינט שמסתיים כמזרק. את המסר של זה לא צריך להסביר. כמובן שהמציאות היא שונה לחלוטין: אמנם כ 70-80 אחוזים מהנרקומנים השתמשו בגראס בתור הסם הלא חוקי הראשון שלהם (כמובן שאצל הרוב זה התחיל בסמים חוקיים), אבל כ 80-90 אחוז מאלו שמעשנים גראס לא ניסו ולא רוצים לנסות סמים קשים יותר. במצב הקיים, כולם נאלצים לחוות "פיתויים" של סמים קשים יותר (מי לא שמע את הדילר שלו שואל אותו לגבי סמים אחרים?). במצב שקנביס חוקי, הסטלנים לא יאלצו לעבור את ה "פיתויים" האלו בכל קניה. (עוד נקודה לטובת הליגאליזציה). אני חושב שאני אפסיק כאן, כי אחרת זה יקח לי עוד שעתיים לכתוב את כל מה שיש לי לומר בנושא.

pazro

New member
אני מסכים איתך

חקיקה לטובת שימוש בסמים קלים רק תועיל לכולם. גם למדינה גם למשטרה וגם לכל המשתמשים. יותר פיכוח ויכולת ליבוא חוקי, יגרמו לפיכוח על מחירים ואל איכות. ואולי גם סוף סוף לאפשרות לערוך לחקר רציני בנושא.

מסכים עם כל מילה

מה גם שהכול פה נראה לי מגמתי כולם פה מספרים רק כמה זה נפלא לעשן וכמה זה לא מסוכן ושכול אלפי המחקרים שהוצאו עד היום הם שיקרים ורק א-ת-ם יודעים מה טוב בשבילנו . אין שום סיכוי שבישראל יתירו שימוש בסמים קלים דבר ראשון בגלל כל הסיבות הרפואיות ובגלל ששימוש בסמים אסור בכל העולם וברור שאם ישראל תחליט להפוך ל"מעצמת סמים" יהיו סנקציות משכנותינו כך שאין שום ריווחיות למדינה ממתן לגילזציה לסמים אז תשכחו מזה, לא יעזור כמה תדברו פה וכמה תשכנעו. אין א-י-ן סיכוי NO WAY אז כנראה מה שנשאר להמשיך בחייכם פורעי החוק "ואל תתנו לעבור עליכם,,,שטרסלר"

למעלה