מישהו יכול להזכיר לי מה היה בפרק..

מישהו יכול להזכיר לי מה היה בפרק..

REDRUM ?? זה לא הפרק עם הטרנטולה? אני רק זוכר "כלא" מתוך הפרק.. ראיתי את זה מזמן..

1Shir

New member
אם תגיד לי באיזה עונה הוא היה

אני אחפש מה כתוב עליו במדריך...

rach5

New member
האמת....

אני לא כ"כ זוכרת את הפרק אבל זה לא על טרנטולה... זה על עו"ד (אם אני לא טועה) שמואשם ברצח אשתו... הבעיה שהוא לא זוכר שזה קרה, ובנוסף לזה הוא מתקרב ליום ההוצאה שלו להורג.... אולי התמונה תעזור...

french lover

New member
Redrum

Redrum הוא הפרק 8X03 בעיקרון, אך הוא שודר שלא לפי הסדר.. כפרק 8X06.. בפרק הזה מדובר על מישהו שמואשם ברצח אישתו, והוא חווה את הארועים מהסוף להתחלה.. כלומר הזמן שלו הולך אחורה.. דווקא פרק נחמד.. אתם זוגרים טרנטולה.. כי בהתחלה וגם באמצע הפרק, רואים עכביש שתווה את הקורים שלו הפוך.. איכס אני שונא עכבישים... בעעעעע

1Shir

New member
אוי, זה היה פרק מצויין.

מי בסוף היה הרוצח??? אני חושבת שלא הוא!

french lover

New member
שנייה אני אגיד לך..

אני בדיוק צרבתי אותו.. אז הצצתי, לראות שהכתוביות מתאימות.. לפי מה שאני מבין.. זה לא הוא אבל הוא בכלא, ובספו של דבר מתברר שהכל במחשובות שלו.. יכול להיות??

1Shir

New member
הכל במחשבות שלו?

נראה לי שהרצח היה אמיתי, אשתו באמת מתה.. אין לי שמץ של זיכרון איך. תעדכן אחרי שתראה

french lover

New member
אני לא הולך לראות את זה בקרוב..

אבל לא התכוונתי שהרצח במחשבות שלו.. אלא כל ההתרחשות.. שהזמן הולך אחורה, במחשבות שלו.. כי בסופו של דבר הוא עדיין בכלא.. רואים אותו יושב וחושב לעצמו על "הזדמנות שנייה".. עד כמה שני זוכר.. גם כשראיתי את הפרק כשהוא שודר בארץ לא הייתי סגור על מה היה בסוף.. אבל אני חושב שאז הבנתי, שבעצם הוא שחזר לעצמו את הארועים שקרו, אם היו קורים לאחור..

כן ידעתי שיש משהו עם עכביש ../images/Emo5.gif...זה

מאוד מזכיר את הסרט מומנטו.... אירועים שמתחילים מהסוף, מטרתם להביא למצב של הכרה והזדהות של הקהל עם המואשם ברצח.

scoutlavie

New member
אני אנסה להסביר

redrum=murder מאוית הפוך. זה כי שם הזמן חזר אחורה . זה כדי שהוא יוכל לעצור את הרצח של אשתו. הוא בסוף עצר אותו, אבל כשהוא חזר אחורה בזמן הוא גילה שהוא עשה עוד פשע , ולכן בסוף הוא כן הלך לכלא. יש בסוף איזה אימרה נחמדה שלו , ברחה לי מהראש כרגע, אבל זה משהו ע"כ שיש דברים שא"א להימלט מהם...

למעלה