מישהו יכול להחליף אותי........

חתולון*

New member
מישהו יכול להחליף אותי........

נגמרו לי העפרונות, אין לי מחקים שמישהו יחליף אותי, כי לי מחכים תיקחו בבקשה נייר, וגם עיפרון ושימרו על הלוח, כיתבו תאריכון אני הולך לנוח , תודה למחליפה אולי זו חן, או אחרת, תודה אישה יפה ללחוץ כאן

חן (*_*)

New member
מה המשימה חתולון? ../images/Emo54.gif

לכוון את לוח השנה או את השעון? האתר שצירפת חמוד מאוד אחלה רעיון למי שאסטרונאוט
תודה

חתולון*

New member
ערב טוב חן.....ותודה ../images/Emo24.gif

המשימה מאד פשוטה ואפילו היא פעוטה לוקחים עפרון ומחט בלי שום קשר לתחת ביד אחת כל שנייה, ומיד רושמים ומוחקים על יד... מוסיפים עוד שנייה וכן הלאה נעדכן את הלוח, נמלא שעה מלאה נתחלף כל חברי הפורום, האורגינלי ונשגיח על הלוח, עם השעון הדיגיטלי... רשימת תורנים: חתולון עד 22.00 חן עד 24.00 מוניק עד 02.00 והולכת לישון מיד !!!!! טאקילה עד 04.00 ואח"כ נניח לשעון לישון לפני שיתקעו בי קילשון אסיים את רשימת התורנות מקווה שקיבלתן אותה במתינות חחחחחחחחחחחחחחח

Mוניk

New member
וי וי וי וי וי מאוחר לי חתולון../images/Emo3.gif

חמוד משימה פשוטה רק סדר לי אישור לשעות אדוני השוטרררררר אתה יכול? ערב טוב חתולון}{ מוניק

חתולון*

New member
ערב טוב מוניק ../images/Emo25.gif

עד שאת מגיעה, אני צריך ללכת מרגיש כמו עץ, כמו עץ בשלכת אחליף לך בכייף, את שעות המשמרת בתנאי שאצרפך לחתולון ולגברת נשמור יחדיו רק בלילה הזה ואח"כ נטפח איש לרעהו על החזה ערב טוב מוניק

חתולון*

New member
כבר אחרי 22.00 סיימתי משמרת

ועכשיו תורה של חן לשמור לפני שיגיע תור מוניק לגמור המשמרת שלי הגיעה לסיומה מקווה ששלך לא תהיה איומה ביי ולילה טוב

חן (*_*)

New member
המשמרת שלי הסתיימה../images/Emo9.gif

הפורום נותר על כנו מפנה את מקומי למוניק שיהיה לכולנו ליל מנוחה

חתולון*

New member
מוניק נרדמה בשמירה

אבל, היא לא נענשת מוניק הביאה לנו במיוחד חומר טוב ואפילו "חד" לכן נוותר למוניק על המשמרת ונרוץ לקרוא את המשך השרשרת

למעלה