מישהו יכול להיות איתי בבקשה?

תודה לך...

אני נורא עייפה, הייתי צריכה לעשות משהו שמפחיד אותי, והיה קשה...
עכשיו עייפה והזדחלה לה גם בדידות

ועשית את המשהו המפחיד הזה?

אם כן - כל הכבוד לך! וגם אם לא, לא נורא...
עייפות זה פתיר - שינה.
בדידות זה פתיר - כי אנחנו איתך.
ויהיה בסדר!!!!!!
.

כן עשיתי..

לא הייתה ברירה, הייתה מעורבת בו בריאות ולא שלי..ועם כל אהבתי לדחייה של דברים, יש דברים שאי אפשר לדחות:)
העייפות היא כזאת של חרדה ולחץ, שמשאירה אותך אחרי זה סחוטה... וקצת קשה לישון במצב הזה, והאמת שגם קצת מפחיד אותי ללכת לישון כי אני מרגישה לבד....
ותודה שאת איתי, תודה שאת מגיבה, תודה..
צריך לנשום עמוק

אז ככה

קודם כול שוב - כל הכבוד שעשית את הדבר המפחיד!!! מי כמוני יודעת כמה זה חשוב, אני מקווה שאת מרגישה סיפוק שעשית את זה, תני לעצמך טפיחה על השכם כי מגיע לך כל הכבוד!

לגבי העייפות המיוחדת הזו - אני כל כך מכירה אותה... והפחד הזה מלישון... זה קרה לי כשהוסיפו לי עכשיו תרופה באשפוז, ואיך שהורדנו אותה זה השתפר. מכירה מאוד מאוד את הפחד הזה לישון כשמרגישים בודדים... כאילו משהו רע חלילה יקרה בזמן שאנחנו ישנים ואולי יהיו סיוטים, ואחר כך קמים ומרגישים ריק חלול כזה בלב... אני יכולה להזדהות עם זה מאוד, זה קורה לי לא מעט ובאמת צריך לנשום עמוק ולהגיד לעצמנו ששום דבר רע לא יקרה, שהכול בסדר, שיש השגחה עליונה, השגחה פרטית... ואם את צריכה את תמיד יכולה לבוא לכאן ונזכיר לך שאת בטוחה ומוגנת ושאת לא לבד

:)

כרגע לא מרגישה סיפוק, אלא עייפות ובדידות..
יש איזשהו פחד ללכת לישון, ואז להתעורר ולגלות שאני לבד, כאילו שאם אני לא אלך לישון- יש לי איזושהי שליטה על משהו..ואני לא אהיה לבד...
פחד שאנשים יעלמו כשאני אלך לישון.
כל מיני מחשבות דפוקות.
אני צריכה, תודה:)

הפחד הזה מאובדן שליטה

כשהולכים לישון בעצם מאבדים שליטה ולכן זה מפחיד. כמו מוות קטן בזעיר אנפין, בעצם. אבל אין מה לעשות, חייבים לישון... יש כל מיני שיטות הרפיה ומאמרים על היגיינת שינה, כדאי לקרוא. המחשבות לא דפוקות, הן לגמרי מוכרות ומובנות. אני לא יודעת איך לעודד אותך חוץ מלשלוח חיבוקים, אני בעצמי פוחדת נורא
. אבל יהיה בסדר... אני באמת חושבת ככה. לפחות בקשר אלייך!

חיבוק זה המון, ממש ממש המון...
הלישון זה סתם תירוץ, במילא אני אלך לישון ואשן ויהיה בסדר בעניין הזה.
לגבי הבדידות.. זה כבר משהו אחר, ובאמת מעניין איך זה מתחבר לשינה, כשאני חושבת על זה כשהייתי קטנה, הייתה תקופה שנורא פחדתי ללכת לישון ולהשאר לבד, אמא שלי הייתה יושבת לידי בלילה,וכל פעם שהייתי נרדמת, היא הייתה הולכת, ואני הייתי מתעוררת בבהלה שאני לבד...וחוזר חלילה...
עצוב איך דברים לא משתנים.
תודה אלומה

תגידו...מותר גם לי להתלהב מהחתולי שלי?

החתול לא אוהב יותר מדי להצטלם...אז עד שהצלחתי:)

למעלה