מישהו יכול להמליץ לי אל איזור

erezhar

New member
מישהו יכול להמליץ לי אל איזור

מגורים בטורונטו שזהה לאיזור הSOHO בניו יורק?

יש דימיון מסוים לאיזור שקרוב ל CN

האיזור שמצפון ל CN TOWER שנתחם על ידי הרחובות קינג ופרונט, ספדיינה ו ג'רויס. האיזור מלא מסעדות טובות, חלקן יקרות, שוק סיינט לורנס המפורסם, ומועדני תיאטורון, תיטרונים גדולים ומועדוני ג'אז, יש שם הרבה מגדלי מגורים של קונדו"ס לא זולים אבל לא מאד מאד יקרים, וכל הזמן בונים עוד, עד שייגמר השטח.... זה לא מנהטן, אבל זה טעים ומסעיר.

elpincha

New member
קווין מערב...

האיזור שבו עסק המושבניק הוא יותר יאפי באופיו. עבור מעמד הזרוקים, קווין מערב הכי דומה לשנקין, בעיקר מערבה מספדיינה, בואכה RONCESVALLES. יש כמה גרורות שמתאימות לתפרנים, אבל גם אותם כנראה יאכלו היאפיס ובוני המגדלים. בתור אלטרנטיבות, חלקים מבלור מערב (קרוב לאוניב' או בוווסט בלור וילג'), קינג מזרח בואכה PARLIAMENT, ואולי הדנפורת' (שם יעזור לדעת יוונית).

מ 900 דולר לדירת סטודיו בבניין ישן

ועד 2700 דולר לחודש לדירת 2 חדרים בקונדו יאפי מצוחצח. באמצע יש מכל המינים. בלינק למטה בצע חיפוש על דירת חדר אחד או שני חדרים, ולפי המפה בגוגל תוכל לראות היכן בדיוק הדירה ממוקמת, כל הנכסים כאן הם דרך מתווך, ואת דמי התיווך משלם בעל הנכס ולא השוכר מה שמקל מאד על החיים שלי כמי שעובד בעיקר עם דיירים ופחות עם בעלי נכסים, מרבית הנכסים הם בשיטת הכל כלול, כך שאתה לא משלם עבור ארנונה,גז, חימום, חשמל, מים, ניקיון ואחזקה, הכל משולם על ידי בעל הנכס. יש בניינים חריגים שבהם התשלום עבור חשמל (כ 100 דולר לחודשיים) הוא במונה נפרד, ואז שכר הדירה יותר נמוך בהתאמה, יש מקומות חריגים שבהם טלויזיה רב ערוצית כלולה במחיר של השכירות.

למעלה