מישהו יכול להמליץ לי על נגן?

polop

New member
מישהו יכול להמליץ לי על נגן?

היי אני רוצה לקנות נגן MP3 או אייפוד (לא ממש הבנתי את ההבדל) אני בטוח שרוב האנשים פה מבינים הרבה יותר ממני . איזה מכשיר כדאי לקנות שיהיה עמיד לאורך הרבה שנים , בעל גודל שאפשר להכניס בין 200 ל 500 שירים. שיהיה בו טייפ מנהלים ורדיו איכותי. מבחינת מחיר כמובן שאני מעדיף זול, אבל זה לא ממש קריטי (אבל לא יותר מ 800 ש"ח). מכיוון שכדאי להבין איזה נגן טוב אני צריך ממש להתחיל להתעניין בזה, וזה לא משמ מעניין אותי (סורי) אולי מישהו שכן מתעניין יוכל בבקשה להמליץ לי תודה רבה

homart

New member
אייפוד זה סוג של MP3!!!

מתי כולם יבינו את זה כבר??? אייפוד זה רק סוג!! זה לא משו יוצא דופן...... בתקציב שאתה רוצה שום נגן לא יעמוד יותר מידי זמן, כי אתה רוצה הרבה שירים בתקציב נמוך, אז או שתורידאת כמות השירים או שתעלה את התקציב..... מספיק להוריד קצת ואז יש לך את אחד מדגמיי האייריבר של 512 מגה

La Gamba

New member
הי, אם תפוז לא הבינו

כיצד אתה מצפה שכל העולם יבין

polop

New member
אני מוכן להוריד את כמות השירים

אני מוכן להוריד את כמות השירים ל-100 שירים. שכחתי לכתוב שחשוב לי שהוא יהיה קטן כי אני צריך אותו לריצה. ובכלל משהו שלא הבנתי, איך מורידים את השירים מהמחשב לנגן? איזה כבל ותוכנה צריך, והאם זה בא יחד עם המכשיר? וגם....האם כל נגני הפאלש הם נגני מדבקה או שיש גם נגני פאלש טובים? אם כן מהם? תודה

יאיר B

New member
כמה דוגמאות

1. נגני הפלש נחלקים לטובים ולמדבקה. טובים יכולים להיות IRIVER, קריאייטיב, ריאו, IAUDIO ועוד כמה. כל השאר (בערך) בם נגני מדבקה. 2. כל מה שאתה צריך כדי להפעיל את הנגן באופן בסיסי - מגיע באריזה. אם צריך כבל - הוא יצורף לאריזה וכנ"ל לגבי דרייבר או תוכנות שונות שצריך (יצורפו לאריזה). 3. 100 שירים ניתן להכניס ב-512MB. ראה למשל את הקישורים למטה. זו רק דוגמא. יש עוד טובים.

polop

New member
זיכרון פנימי=פאלש?!

זיכרון פנימי זה מילה נרדפת לזיכרון פאלש?! תודה

weird dust

New member
מה זה זיכרון פנימי?

ההגדרה המדוייקת זה זיכרון חשמלי אבל בעצם אם לא אז מה התרגום העברי? זה בערך כמו כרוכית לשטרודל או את באנגלית. או גלגשת לסקייטבורד ולבנות שבנינו אל נא תאמרו פילינג אימרו תקליף.
(זה מתוך אתר האקדמיה ללשון

יאיר B

New member
../images/Emo58.gif

גם בנים עשוים פילינג (לפחות אלה שהם מטרוסקסואלים...)!

יאיר B

New member
לפחות לפי זאפ

זאפ מבדילים בין * מבוסס זיכרון פנימי (=פלאש) * למבוסס דיסק קשיח (HD) * למבוסס דיסקים (מה שאנו מכנים "דיסקמן", כלומר מבוסס CD)

polop

New member
ליאיר B

אתה מסביר ממש היטב!!! והתשובות שלך קצרות ולעיניין תודה!!

weird dust

New member
דיסק קשיח

והיום באייפוד ובאייריבר הם מיוצרים על ידי היטוצ'י.

La Gamba

New member
hitachi?

גם בקריאיטב המצב כך. אבל התפקוד של מקרו דרייב לא כל כך שונה מפלאש. אותה עמידות, אותה דממה, כמעט אותו גודל.

weird dust

New member
זה מאוד שונה

כי הוא כמו דיסק קשיח ולא כמו פלאש. מיקרודרייב זה מיקרו = קטן דרייב = כונן. או בקיצור דיסק קשיח קטן
. בכל מקרה הוא קטן אבל לא פלאש, ונשמשיך עם המסורת, לא כל מה שנוצץ הוא זהב.

ק י צ י ס

New member
אם אתה רוצה

http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2562801 אני קניתי בו אתמול נשארו נראה לי 4 נגנים כדאי לך להזדרז

weird dust

New member
אני לא ממליץ על הנגן הזה

הוא נגן ג'נרי ואני לא ממליץ לקנות אותו.

למעלה