מישהו יכול להמליץ לי על ספר?

חןשסק

New member
מישהו יכול להמליץ לי על ספר?

המון זמן לא קראתי, ועד שיצא הארי פוטר האחרון אני חייבת משהו כדי למלא את החלל
יש לי גם זמן עכשיו, עקב השחרור
מחכה להמלצות!

בטח שאפשר...

אז ככה קודם כל מזל טוב לשחרור ובהצלחה באזרחות בתקווה שתשתלבי הכי מהר שאפר..אבל קודם כל להנות... ודבר שני...ישר שראיתי את ההודעה נכנסתי להמליץ.. אז ככה ספר אחרון שקראתי שאחריו אני ממש לא מצליחה לקרוא ספרים הכל נראה לי משעמם קצת אבל יעבור...הוא "שומרת אחותי"...ספר ממש ממש יפה ונוגע למרות שהסיפור נשמע קצת נוראי אבל הוא ממש יפה.. ועוד משהו שהמליצו לי עליו ממש הוא "בנות למכירה" והממשך שלו הוא "להציל את נאדיה" יש את "רודף העפיפונים" שידוע בטיב שלו... וספר שקראתי שגם נורא אהבתי הוא "המערבולת" ממש מושך... אבל הכל תלוי בסוג הספרים שאת אוהבת... ו...זהו עד פה מה שיש לי להמליץ בינתיים...מקווה שתהני...

חןשסק

New member
תודה רבה!

אני אחפש לקרוא קצת יותר על הספרים שהמלצת
ותודה על הברכות לשחרור

אוי, גמני שמעתי על "שומרת אחותי"

באמת חברה צריכה להביא לי לקרוא אותו

יאו, גמני נהייתי עכשיו תולעת ספרים ../images/Emo132.gif

כל איזה 3 ימים מסיימת ספר (ושבוע שעבר סיימתי ספר של 450 עמודים ביום אחד) בכל מקרה, המלצות: מלך החומוס ומלכת האמבטיה - כן, אני יודעת שיש שיגידו שזה ספר אידיוטי ושיטחי ו-וואט אבר... אבל מבחינתי זה כרגע ספר הדגל שלי. הוא באמת מעולה לדעתי, ונראה לי שהגיע הזמן לקרוא אותו שוב (כבר קריאה שלישית או רביעית) צילה של הרוח (בהתחלה בסדר, יש שלב שהוא נהפך למעיק, אבל שווה לסבול את זה כי אחכ זה נהיה די מדהים) ספרים למינהם של הרלן קובן (אני מקווה שאני לא טועה בשם) - ספרים בלי ערך מוסף ממשי, אבל הם נורא זורמים וכיף לקרוא אותם (ה450 עמודים שסיימתי שבוע שעבר זה אחד הספרים שלו) וזהו... כרגע לא עולים לא עוד ספרים מיוחדים לראש. ביומיים האחרונים אני עם "הנזיר שמכר את הפרארי שלו" נחמד, הדיבור של אחת הדמויות ממש מעצבנת אותי!!!!!!!!!! אבל סבבה. אגב, חן, השתחררת כבר? אני משתחררת עוד שבועיים =]

חןשסק

New member
צופן דה וינצ'י קראתי, כדאי לקרוא את

מלאכים ושדים למי שאהב את הז'אנר.

חןשסק

New member
הכל ../images/Emo3.gif

אני לא חושבת שאני מקובעת על משהו מסויים, אני פשוט אשמח לקרוא דברים מעניינים ולא כבדים מדיי

bhmi100

New member
אני קורא כל מה שלא מוגדר כספרות.

מדע היסטוריה פוליטיקה ...

סבינה89

New member
שוש וינטר??!?#@$?!?../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

מה קורה איתך אחותי????
שנייייים שלא פגשתי אותך! כל התיכון! ווואווו! כבוד!
סתם

cobainos

New member
אני מסרב להכיר בשחרור שלך, אבל שיהיה

צלה של הרוח (קרלוס רואין ספון) - הספר הכי טוב שקראתי בשנים האחרונות. מדהים, מותח, מרגש...כל מה שרוצים מספר. פרא אציל(דודו בוסי) - יש בו כמה קטעים מזעזעים אבל הוא חודר וחזק ארוכה הדרך למטה(ניק הורנבי
) - מצחיק, ציני וחביב. אני אחשוב על עוד.

למעלה