מישהו יכול להמליץ לי על סרט אימה ? סרט חדש כי את כל הסרטים הישנים כבר ראיתי אבל ממש חדש
א אניטה זאת אני תעני New member 17/5/04 #1 מישהו יכול להמליץ לי על סרט אימה ? סרט חדש כי את כל הסרטים הישנים כבר ראיתי אבל ממש חדש
D DoctorSatan New member 17/5/04 #2 ממש חדש? המנסרים מטקסס-החידוש, ג'יפרס קריפרס 2, שחר המתים-עוד לא יצא אבל זה הכי חדש
H Herzeleid New member 18/5/04 #6 חחח מה!? לסרט מטומטם כמו ג'פרס קריפרס יש המשך!? כשיהיו לי נדודי שינה אני אראה אותו...מ ש ע מ ם! עד כמה צריכים להיות משועממים בהוליווד וחסרי רעיונות בשביל לעשות המשך לחרא הזה? הסרט הכי חדש האחרון שראיתי גותיקה..סרט טוף
חחח מה!? לסרט מטומטם כמו ג'פרס קריפרס יש המשך!? כשיהיו לי נדודי שינה אני אראה אותו...מ ש ע מ ם! עד כמה צריכים להיות משועממים בהוליווד וחסרי רעיונות בשביל לעשות המשך לחרא הזה? הסרט הכי חדש האחרון שראיתי גותיקה..סרט טוף
E elenwee New member 17/5/04 #4 הנוסע השמיני נגד הטורף? זה עוד לא יצא אך עם זה יגיע לארץ אלך לראות מיד!
E eMiFrEaK New member 18/5/04 #5 סרט מעניין!! סרט מתח טיפוסי.. לאוהבי האימה שביננו.. חח ואני מניחה שיש פה הרבה כאלה.. אבל הוא כבר לא ממש חדש.. די ישן למען האמת .. =)
סרט מעניין!! סרט מתח טיפוסי.. לאוהבי האימה שביננו.. חח ואני מניחה שיש פה הרבה כאלה.. אבל הוא כבר לא ממש חדש.. די ישן למען האמת .. =)