מישהו יכול להמליץ על אתר לצפייה? בקודי משום מה אין סטרימינג פעיל לשום פרק. תודה
M mobyboy New member 11/4/16 #1 מישהו יכול להמליץ על אתר לצפייה? בקודי משום מה אין סטרימינג פעיל לשום פרק. תודה
A amirfeld New member 11/4/16 #2 אצלי האתר הקנדי עובד ומראה את הפרק של יום שישי אבל בדרך כלל הפרק הישן יורד אחרי 24 שעות כדי לפנות מקום לפרק החדש ככה הסבירו לי כשאני הייתי חדש פה תבקש מאוהד שהוא מנהל הפורם לתת את לך את הקישור לאתר הקנדי במסר פרטי.
אצלי האתר הקנדי עובד ומראה את הפרק של יום שישי אבל בדרך כלל הפרק הישן יורד אחרי 24 שעות כדי לפנות מקום לפרק החדש ככה הסבירו לי כשאני הייתי חדש פה תבקש מאוהד שהוא מנהל הפורם לתת את לך את הקישור לאתר הקנדי במסר פרטי.
S sigalit1000 New member 13/4/16 #3 אתה יכול לצפות דרך האתר הקנדי, ויש דרך נוספת.... וזה בדיוק כמו שאמיר אמר כל פרק נמצא שם בערך 24 שעות עד שמעלים את הפרק הבא..... אוהד שלח לך את הקישור במייל? יש עוד דרך לצפות וזה להוריד את הפרק דרך הטורנט זה די פשוט ואז רואים מתי שרוצים.... עד עכשיו צפית דרך הקודי?
אתה יכול לצפות דרך האתר הקנדי, ויש דרך נוספת.... וזה בדיוק כמו שאמיר אמר כל פרק נמצא שם בערך 24 שעות עד שמעלים את הפרק הבא..... אוהד שלח לך את הקישור במייל? יש עוד דרך לצפות וזה להוריד את הפרק דרך הטורנט זה די פשוט ואז רואים מתי שרוצים.... עד עכשיו צפית דרך הקודי?
M mobyboy New member 13/4/16 #4 בקודי הצלחתי לראות הרבה סדרות, את צעירים ..לא היו תוצאות של 10 עונות בערך, אבל כל קישור שאני מנסה להפעיל מראה no streaming
בקודי הצלחתי לראות הרבה סדרות, את צעירים ..לא היו תוצאות של 10 עונות בערך, אבל כל קישור שאני מנסה להפעיל מראה no streaming
O ohadcarrington New member 14/4/16 #5 מה זה קודי? כבר מעביר במסר את הלינק!   לא הייתי פה בגלל שניגשתי לבגרות טופס א' במתמטיקה, ואז זימנו אותנו אתמול שוב לבית הספר להשלים עוד חלק של הבחינה שהודלף
מה זה קודי? כבר מעביר במסר את הלינק!   לא הייתי פה בגלל שניגשתי לבגרות טופס א' במתמטיקה, ואז זימנו אותנו אתמול שוב לבית הספר להשלים עוד חלק של הבחינה שהודלף
S sigalit1000 New member 14/4/16 #6 קודי זו תוכנה שמותקנת במחשב שניתן לצפות בה בהמון סדרות סרטים, ספורט ובעצם כמעט הכל, אם הסדרה או הסרט מתורגמים אז יש גם תרגום מובנה, התוכנה ממש מומלצת..... הבחינה הודלפה?
קודי זו תוכנה שמותקנת במחשב שניתן לצפות בה בהמון סדרות סרטים, ספורט ובעצם כמעט הכל, אם הסדרה או הסרט מתורגמים אז יש גם תרגום מובנה, התוכנה ממש מומלצת..... הבחינה הודלפה?
O ohadcarrington New member 15/4/16 #7 אווו מגניב! לא כל הבחינה, חלק של השאלות בחירה שהיה בהסתברות (שגם ככה אף אחד לא בוחר) הודלף ולכן כולם היו צריכים לעשות את החלק של השאלות בחירה מחדש...
אווו מגניב! לא כל הבחינה, חלק של השאלות בחירה שהיה בהסתברות (שגם ככה אף אחד לא בוחר) הודלף ולכן כולם היו צריכים לעשות את החלק של השאלות בחירה מחדש...