מישהו יכול להמליץ על פאב שמשמיע..

AD890

New member
מישהו יכול להמליץ על פאב שמשמיע..

שירים של רדיוהד- פינק פלויד ורוק בריטי בכלל??- אשמח לשמוע לא חשוב באיזה איזור אבל רצוי במרכז

twilight

New member
ערבי בריטפופ

יודעת שיש בקמלוט הייניקן בת"א כל יום ראשון די.ג´יי שמנגן אלטרנטיבי, אייטיז ובריטפופ + כל יום שני בפטיש בנחלת בנימין (זה יותר דאנס בר)- ערב ליפגלוס (רטרו, בריטפופ) לא יודעת אם משמיעים רדיוהד במקומות האלה, אבל אני מניחה שתמיד אפשר לבקש

thomas78

New member
אין מצב לרדיוהד

ב"פטיש" - בערבי ה"ליפגלוס", dj stardust - היא חברתי משכבר הימים. מניסיון בהרבה ערבי מוסיקה איתה - לא נזכה לשמוע את radiohead. המקרה היחיד ששמו אותם (ואפילו 3 שירים ברצף) - היה יום לפני ההופעה הראשונה שלהם בסינרמה. אם תבקשו ממש יפה - יש מצב ל "just". בהצלחה.

Her Circulation

New member
אני לא

מסוגל לשמוע רדיוהד עם אנשים שאיני מכיר. הופעות הן מקרה חריג. רק לבד או עם דני. זה קצת מאבד את האפקט לשמוע את השירים במועדון כשהמוסיקה היא מוסיקת רקע, האין כך ?

twilight

New member
תלוי איפה ומתי

אני בד"כ במועדון האזימוט בימי שישי בחדר אייטיז ופעם אחת כשדידתי (שיכורה קלות) לחדר ניינטיז פתאום out of the blue שמו את just וזו הייתה חוויה אדירה לרקוד לצליליו (ממש להשתולל) עם עוד עשרות צעירים מיוזעים ששרו את כל המילים. אי אפשר להשוות להופעה (אגב, לא הייתי אף פעם לצערי), אבל היה משהו בזה שזו הייתה הפתעה גמורה, ושכולם התלהבו כמוני כאילו הבינו.

mirikel

New member
איזה פלאשבקים עצבניים שאתם עושים לי

האזימוט היה בית שני שלי בתקופת הצבא. ובאמת לרוב היינו בחדר הקטנטן של שנות ה - 80 וזה היה בלתי אפשרי בגלל שהעיניים שלי היו דומעות כל הזמן מרוב עשן סיגריות אז היינו עושים גיחות קטנות לקטע של הניינטיז. אכן לפעמים היו להם הפתעות נעימות.. אני זוכרת את המקום לטובה!

mirikel

New member
אני ממליצה בחום על

ה - גוזניק! הרבה בירה והמון מוזיקה טובה. בר עם אווירה ביתית...מרגישים אותה איך שנכנסים והצוות ממש נחמד. אומנם ממזמן לא הייתי שם אבל בפעמים שהייתי פשוט הלכתי וביקשתי שישימו את רדיוהד ולא היתה להם שום בעיה עם זה. אגב הפאב נמצא איפה שהוא על גבול תל אביב ויפו. צריך להכיר את האזור כי אם לא הולכים לאיבוד בסמטאות. לא זוכרת כתובת מדוייקת...SORRY. וכמובן עוד פאב שאני מרבה ללכת אליו (כשאני יכולה) נמצא ברחובות לה-מורס. פאב מצויין עם מוזיקה איכותית מהסוג שאנחנו אוהבים..שוב אותו אלמנט.. המון בירה קהל דיי קבוע הרבה ממנו מורכב מתיירים (חילופי סטודנטים). יצא לי לשמוע שם המון מוסיקה מהופעות חייות...דברים נדירים יחסית בקיצור שווה!! נמצא ברחוב הרצל לא זוכרת איזה מספר , רחובות.

202

הלה מורס בהרצל 202 ברחובות, אחלה מקום, אני גם הולך לשם הרבה. ובאמת יש שמה יופי של מוזיקה. חוץ מזה יש בראשון מקום שנקרא אידאה, זה דווקא אני לא זוכר את הכתובת שלו אבל אני אברר, בקיצור יש שמה רדיו ועוד דברים בסגנון, ואפילו לא מזמן היה שמה ערב רדיוהד עם קטעים מהופעות חיות וראיונות.

mirikel

New member
כן אני יודעת

זה דיי קרוב לבית שלי האידאה נמצא ברחוב דרור לא זוכרת את המספר... לא הייתי בספשייל של רדיוהד אבל זה היה כבר יחסית מזמן משהו כמו חצי שנה. שנים שלא הייתי שם אני כנראה כבר יותר מידי גדולה בשביל המקום הזה..
אתה מראשון???

mirikel

New member
אני כל כך זוכרת את היום

שהיה הספישל באידאה כי משכו אותי מהשערות לאיזה חתונה של עוד קרוב רחוק שאני לא מכירה...

naps

New member
שוובלה

זה פאב בת"א. מקום נחמד וקטן עם תור ארוך בשישי שבת.... יש שם מוזיקה מצויינת, גם רדיוהד פה ושם. לא זוכר כתובת מדוייקת. אם זה חשוב, אני יכול לבדוק. אם מישהו מגיע לשם- מומלץ להזמין WOO WOO בשוטים.

A Pig in a Cage

New member
זה בריב"ל 27

אם אינני טועה ה WooWoo באמת מצויין, למרות שהמוזיקה לדעתי לא משהו. כל פעם זה בדיוק אותו הדבר, וזה נשמע רוב הזמן כאילו מישהו פשוט שם גלגל"צ...

naps

New member
צודק

וואללה ריב"ל... חוץ מזה אני לא יודע עד כמה המוזיקה שם חוזרת על עצמה כי הייתי שם כולה 3 פעמים בהפרשי זמן די גדולים. יכול להיות שיש במוזיקה שם משהו קצת גלגל"צי אבל בלי בריטני ספירס ודומיה.

yaron_london

New member
ב FETISH BAR

משמיעים בעיקר רוק בריטי בפאב ה FETISH BAR אני ממש לא זוכר את הכתובת זה בת"א פשוט תשאל/י אנשים משמיעים שם להקות כמו: THE SMITHS, RADIOHEAD, PLACEBO, PULP ועוד כל מיני יש שם מבחר רב ושל להקות טובות

למעלה