מישהו יכול להמליץ על פאלם שהוא גם !

לירון123

New member
מישהו יכול להמליץ על פאלם שהוא גם !

gps טוב וגם איפוד וגם מספק פונקציות של פלפון ! נכון הרבה דברים במכשיר אחד אבל המטרה היא לא להחזיק הרבה מכשירים שכל אחד מספק פונקציה נפרדת ! אשמח לתשובה !

AYELET1

New member
\LIFE DRIVE עם תוכנת היווט

ומקלט GPS אבל אני בכלל לא בטוחה ש-all in one זו אפשרות טובה כל כך בפרט אם אתה מחפש מכשיר מהיר

לירון123

New member
תודה על התשובה המהירה ! יכולה לתת .

לי קשור למכשיר הזה ? על מנת שאוכל לקרוא עליו ? בתודה מראש !

TulXP

New member
הוא לא טלפון.....

אבל הנה : http://www.brighthand.com/?newsID=2525&review=palmOne+LifeDrive אני הייתי נמנע ממנו , בעיניי מכשיר ארור.... הייתי לוקח מכשיר משולב עם כרטיס גדול (טראו 650 או PPC PE) בהצלחה טל

AYELET1

New member
בעיני בעיקר מכשיר איטי...

למה ארור?
הסבר, נמק, באר, פרש בבקשה...

TulXP

New member
בעיני....

LIFEDRIVE נעדר את כל החינניות של מערכת ההפעלה פאלם, המכשיר איטי , עם "תקיעות" בלתי צפויות (מעין רגעים שבהם לא ברור מה הוא בדיוק עושה, הוא פשוט לא מגיב), בנוסף הוא כבד, גדול ומגושם.הHD הופך אותו רגיש לנפילות, מה גם שהגישה אל הHD איטית. יש לו נטייה לעבור RESETים עצמאיים (גם ללא תוכנות מיוחדות ועם עברית נעולה) וזמן הBOOT אצלו הוא מהארוכים. בקיצור , Not my cup of tea. אני בטוח שישנם משתמשים שמרוצים מהLD שלהם , אני לא אחד מהם. אם אתה FREAK של מ"ה פאלם , הייתי הולך על TX(אם חייב WIFI) וטריאו 650 (אם רוצים טלפון ומוכנים לוותר על WIFI) ואם לא , השוק מוצף במכשירי PPC שיעשו את העבודה. זהו יום טוב טל

למעלה