מישהו יכול להמליץ על קוסם טוב

noa_f

New member
מישהו יכול להמליץ על קוסם טוב

ליום הולדת 6? נכון שיש הרבה, אבל אני רוצה מישהו מוצלח, שגם יגיע בזמן וגם יהיה ממש קוסם ולא איזה סטודנטית עם כמה טריקים משעממים מפלסטיק (כבר ראיתי דברים כאלה...) תודה מראש

איליין

New member
קוסמים וכו´

בדיוק ביום שישי עשיתי מסיבה לבת שלי בת ה- 7 והגיע מפעיל בשם לוי בר גיל נכון הוא לא קוסם אבל 38 ילדים ישבו במשך שעה וחצי מרותקים להפעלה שלו...שזה אומר הכל...היה משגע והמחיר סביר 550 ש"ח שווה כל אגורה.

ashlaya

New member
קוסמים

ראיתי מספר הופעות עם ילדים מגיל שנה ועד גילאי העשרה ליצן בשם "קוצ´י" אם אני לא טועה המשפחה שלו זה כהן- יעקב כהן והוא מראשל"צ מומלץ בחום ילדים מתאהבים בו

Eledge

New member
מצחיק.....

יש לילדה שלי (בת השבע) יום-הולדת בשבת, ורצינו להביא את איציק הליצן שראיתי אותו בהרבה אירועים וגם היה פעם אחת ביום ההולדת של הבת היותר גדולה שלי. אבל, לא...... היא לא הסכימה! במקום זה, טרחתי ימים כדי למצוא את דפנה ודודידו, אבל לפחות הם באים!
אני אכתוב את פרטי המסיבה ביום ראשון. בכל מקרה, אני מניח שאת לא רוצה לטרוח בשביל איזה דפנה ודודידו או באלי דליק ושלוק, או מי יודע, סוסי הפוני? אולי תנסי את איציק, הוא טוב, לפי זכרוני.

noa_f

New member
קוסמים, רבותי, קוסמים

תודה על כל השמות שנתתן, אבל הילד ביקש קוסם...

טוב

New member
אמנם לא מה שביקשת,

ואפילו סותר את בקשתך, אבל צירוף המקרים חייב אותי להפנות אותך לדיון "פסטיבל יום הולדת" שבפורום הורים. אחרי הכל, תמיד טוב לשמוע עוד דעות,לא?

למעלה