מישהו יכול להמליץ על שירותי הגירה של Visa4U?

הם הסוכן הרשמי בישראל של אמיר שובל מהפורום.

עד היום לא התקבלה תלונה בפורום על פעילותם, ואנשים שאני מכיר שהגישו בקשות וטופלו על ידו מרוצים מאד.

מילי 29

New member
פניתי למשרדם בבקשה לעזרה ואני צריכה לספק

קו"ח מעודכן. כמה שאלות: למה אני צריכה לצרף תמונה שלי לבקשה? האם זה מקובל (בהקשר לאפליה ע"פ גזע/מין)?? במידה והמשרד שלהם יוכל "לשדך" לי מעסיק קנדי, האם בעלי יקבל ויזת עבודה אוטומטית גם כן? ומה הסטטוס שבני הקטן יקבל? והאם תוך כדי עבודה, בשנה הראשונה נוכל לנסות להגר? תודה.

למה שלא תשאלי אותם? יש כאן לכאורה טעם לפגם

אבל אם הם עוסקים בניסיון "לשדך" לך מעסיק, הרי המעסיק לא חייב להם כלום, וזה מקל עליהם לשווק אותך, אז אני לא יודע מה יותר טוב להיות פולטקלי קורקט או להצליח במשימה. המשרד בישראל לא כפוף לחוק הקנדי, ואני אפילו לא יודע האם זה לא חוקי בקנדה לצרף תמונה ל רזומה. אבל אני אתן לך דוגמה, יש להם כרגע ספר שמחפש בנרות עובד נוסף לכיסא ריק במספרה, את מצפה שהוא יסכים לחתום חוזה עבודה עם מעצב שיער מישראל בלי שהוא ראה תמונה שלו? כשיש ראיון, לא מתרשמים גם מהופעה חיצונית? הבעל בדרך כלל מקבל מייד אוטומטית ויזת עבודה פתוחה אם מדובר במקצוע ברמה גבוהה, למקצועות ברמה נמוכה מגישים בקשה ובערך אחרי חודשיים מקבלים. הילד מקבל ויזה של תושב זמני שמאפשרת לא להיות זכאי לפי חוק חינוך חובה חינם הקנדי החל מגיל 6. אם המעסיק הציע עבודה קבועה, ניתן אחרי כמה חודשים לבקש ולקבל מעמד של מהגר.

מילי 29

New member
ההסבר שלך בהחלט ממצה - תודה בנוגע ל

מקצוע ברמה גבוהה.. פקידת קבלה במלון? ( אני בעלת תואר ראשון BSC ,אשר נרכש בחו"ל,בניהול בתי מלון) רמה גבוהה או נמוכה? ועוד עניין מטריד, איך מתרגמים את העיסוק שלי כיום? כיום אני פקידה בחברת ספנות - תפקיד ייחודי לי העוסק במעקב אחרי אלפי מכולות שיצאו מישראל לכול העולם, בקיצור: יצוא. האם זו עבודה ברמה גבוהה או נמוכה? תודה

למעלה