מישהו יכול להמליץ

dharil

New member
מישהו יכול להמליץ

על בית קפה טוב בת"א?? יש כ"כ הרבה! מה אתם ממליצים?

פומפיה

New member
בתי קפה בת"א ../images/Emo96.gif

אני אסייג מראש: היה עוזר אם היית אומר/ת מה את/ה מחפש/ת. ובכל זאת: "קפה בזל", ב (טדמממ...) מתחם בזל. נחמד וצפוף שם בשישי בצהריים. "אורנה ואלה" וגם מקומות איזוטריים יותר בשינקין. "נוח". בית קפה שאפשר גם להשאיל בו ספרים. ברחוב אחד העם. "סטפן בראון" - לא בשבילי, אבל פופולרי בקרב בני 30 פלוס. ברחוב אלנבי. "פועה". בתוך שוק הפישפשים. מקום ממש חמוד. גם טעים. כל מיני בנווה צדק. לא בגלל בית הקפה, אלא בגלל נווה צדק. "בטי פורד". "מתוקה". "באצ´ו" בקינג ג´ורג´. רק בגלל העיצוב. בקינג ג´ורג´ יש כמה סבירים נוספים - אחד מול חנות "פלמנגו" ז"ל (סורי, לא זוכרת את השם), ובית קפה קטן ליד "לחם ארץ". "post" בקינג ג´ורג´ - יותר פאב, אבל נחמד שם גם בשעות הערב המוקדמות. זה מה שעולה לי בשעות האלה לראש. אם זה יותר מדיי, תגיד/י מה את/ה מחפש/ת, ואני אנסה להמליץ על משהו במיוחד בשבילך
לילה טוב, פ. (צריכה לקום בקרוב)

meravbr

New member
מספר המלצות

קופי בר - אוירה מצוינת ואוכל גם אורנה ואלה - אוכל "של בתי קפה" מצוין (סנדויצ´ים, קישים, מספר מנות מיוחדות, עוגות מעולות) לה סנטרל - אוירה טובה ועוגות מצוינות ארקפה (רוטשילד) - הקפה הכי טוב בעיר!

danino3

New member
אין כמו אילנ´ס! הכי מקצועיים! ../images/Emo6.gif

יש בעתידים ויש בקניון רמת אביב, תמיד נעים שם למרות שהסביבה עלולה לחבל באוירת הקפה. שני המקומות הראשונים שלהם, אבן גבירול (ליד הדרן), הסניף המיתולוגי והסניף בקרליבך הם מקום שתמיד מכירים אותי ושמחים לקראתי. וכמובן... יש להם את הקפה הטוב בארץ. (האמת שהוא הטוב ביותר מאלו ששתיתי בכל מקום בעולם אבל אולי אני לא מנוסה מספיק) אני ממליץ.

למעלה