מישהו יכול להסביר איך הגיעו לסינמטק כאילו מה הקשר לרמז ??? ביג בן? בריטים ??? תסבירו .......תודה..
N NaRkoTika New member 10/7/06 #1 מישהו יכול להסביר איך הגיעו לסינמטק כאילו מה הקשר לרמז ??? ביג בן? בריטים ??? תסבירו .......תודה..
ר רווית30 New member 10/7/06 #2 נכון זה גם מה שאנחנו לא הבנו כשראינ כשראינו את השידור שאלנו אחד את השני מה הקשר??? וגם מה הקשר ים??איפה בדיוק מסתכלים למטה ורואים??
נכון זה גם מה שאנחנו לא הבנו כשראינ כשראינו את השידור שאלנו אחד את השני מה הקשר??? וגם מה הקשר ים??איפה בדיוק מסתכלים למטה ורואים??
נ נטשה מכוכב אחר New member 10/7/06 #3 לא היה כתוב שום דבר על ים בחידה היה כתוב על מים - הכוונה לבריכת הסולטן שנמצאת שם. הכבלים הנושנים - כבלים ישנים של רכבל שהיו באזור ביג בן - גם בירושלים יש כנסיה שמזכירה את הביג בן והיא נמצאת מאחרי הסינמטק חגיגה לעיניים - פסטיבל סרטים...
לא היה כתוב שום דבר על ים בחידה היה כתוב על מים - הכוונה לבריכת הסולטן שנמצאת שם. הכבלים הנושנים - כבלים ישנים של רכבל שהיו באזור ביג בן - גם בירושלים יש כנסיה שמזכירה את הביג בן והיא נמצאת מאחרי הסינמטק חגיגה לעיניים - פסטיבל סרטים...
A avivbarnoy New member 10/7/06 #4 האמת, אני זכיתי וגם לי לא היה מושג שזה שם על סמך החידה, פשוט ראיתי שזה שם ויצאתי מהבית...
נ נטשה מכוכב אחר New member 10/7/06 #5 חחח אני יודעת ../images/Emo13.gif ראיתי אותך בשידור החי, דווקא אתה בסדר.. חבל שיש לך חברה
E enash New member 10/7/06 #7 יו ששיט אחד גדול הייתי בטוח 100% שזה ביפו אז הלכתי לישון בשעה שלוש אם הייתי בפורום והייתי רואה שזה בירושלים הייתי מגיע תוך כמה דקות ואלק איזה קטע!
יו ששיט אחד גדול הייתי בטוח 100% שזה ביפו אז הלכתי לישון בשעה שלוש אם הייתי בפורום והייתי רואה שזה בירושלים הייתי מגיע תוך כמה דקות ואלק איזה קטע!