מישהו יכול להסביר לי את

beyonce3

New member
אוקיי...

לגביי ה-2..מיי כבר אמרה...זה לוק איילק..וכלה ידיים..לגביי התמונה ה-3...אלו אכן דני וגאדי...עשו כזה גם לטום והארי..אבל הם לא באמת מתנשקים..ראיתי את הראיון המקורי..ודני ודאגי למעשה מנשקים איזו ילדה..אבל הוציאו אותה..וחיברו את דני לדאגי..שזה נראה כאילו הם באמת מתנשקים...וכך גם עם הארי וטום..אבל הם לא!זה רק עבודה בצייר או פוטושופ...אין מה לדאוג...

mayoosh4

New member
אוקיי אז ככה..

הראשון, זה לא אמיתי, זה לוקאלייקס [lookalikes], בדוק. השני... ווואווו זה כולה ידיים, זה לא ביג דיל, זה שהעיתון עשה מזה ביג דיל זה משהו אחר.. והשלישי?? אממ... אולי באמת יש להם לספר לנו משהו??
כי זה בהחלט הם. או אנשים ממש דומים. או שיש לי הרגשה שעשו את זה בפוטושופ או משהו, למרות שזה נראה ממש אמיתי! אין לי מושג.

DesertRose7

New member
הכל כמו שאמרו..

אבל הסרוקה אני נאלצת להעלים.. ממש קוסמת אני.. ובקשר לשני.. זה לא שהם לא נוגעים חד לשני בתחת מדי פעם

mayoosh4

New member
הו נכון!

הם גם מתלטפים. ורוקדים בחושניות. רררררררר גררררררררר. [הולכת להזיל ריר על "dancing on TRL"]

M c F l y

New member
מי שעשה את התמונה השלישית..

ממש ממש גרוע.. ושהוא עבד בפוטו' או משזה לא יהיה הוא חתך להם את הראשים ממש לא טוב..

PunK RocK 1o1

New member
השלישית

ממסיבת יומלדת של ילדה הם נישקו אותה משני הצדדים, גזרו את הילדה חיברו אותם ואמרו שדאגי ודני מתנשקים.. זה בדוק
אוף תעלו קישור של הסריקה לא הספקתי לראות לפני ששחר מחקה אותה!

T a l14

New member
פחחחח

חח...זה לא אמיתי... תמיד ליד התמונות כתוב-not danny & dougie והתמונה השלישית ממש גרועה-יעני, מי מתנשק ככה?!

may90

New member
חע את ההראשונה אני מכירה

השלישית שמעתי עליה
אבל הייתי מתה וזה יהיה נכון

למעלה