מישהו יכול להסביר לי בצורה משכנעת..

alonhzn

New member
מישהו יכול להסביר לי בצורה משכנעת..

מישהו יכול להסביר לי בצורה משכנעת, איך זה שT5 יותר יקר מTX??? אני פשוט לא מבין את זה...

2cookie

New member
למיטב ידיעתי T5 לא מיוצר יותר

כשמפסיקים לייצר מכשיר והמלאי מתמעט, המחירים בחנויות באינטרנט נתקעים ברף מאד גבוה.

alonhzn

New member
זה לא ממש הגיוני

דווקא כשמפסיקים לייצר מוצר ואין לו ביקוש (למשל כי יש מוצר חדש יותר) אז המחיר שלו דווקא צריך לרדת.... אגב, האם יש לT5 יתרון כלשהו על TX?

2cookie

New member
זה הולך ככה

כשמפסיקים לייצר, אף אחד לא עושה מבצע. יש את החנויות שמפקיעות מחירים כי מחשבי כף יד זה לא התחום שלהן, ויש את החנויות הזולות והממוצעות. כשהמלאי בחנויות הנורמליות נגמר, נשארים רק המכשירים בחנויות היקרות. אלו גם לא טורחות לעדכן מחירים, וזה המצב. בארה"ב זה רחוק מלהיות כך ומכשירים שלא מיוצרים אכן נמכרים במחירים מגוחכים. ל-T5 יש יתרון על ה-TX, יותר זיכרון ומעבד שלפי התוכנה רץ במהירות שונה, אבל בזה אפשר לטפל.

alonhzn

New member
הבנתי....

קצת מעצבן שאנשים שאין להם מושג בפאלם עלולים לשלם יותר על פאלם שלא שווה את זה... אבל מצד שני, לא ניתן לומר היום על פאלם מסויים שהוא הכי טוב, למשל, אם הפאלם שלי היה נופל מקומה שביעית ונשבר, הייתי קונה ללא צל של ספק פאלם T3 כי הוא הכי טוב לדעתי... למרות שיצאו 3 מכשירים שאמורים להיות תחליף טוב יותר שלו. אולי יש אנשים שרואים בT5 הפאלם הטוב ביותר משום מה...

2cookie

New member
אני לא מכיר מישהו שרואה ב-T5

"טוב ביותר", אולי מי שכבר קנה אותו...

alonhzn

New member
אני רואה בו הטוב ביותר...

ובצורה אובייקטיבית לחלוטין... הוא הכי קומפקטי, יש לו מיקרופון כך שהוא יכול להיות טלפון אלחוטי כאשר הVOIP יגיע(אני אפילו beta tester של התוכנה), צריך אומנם להוסיף לו כרטיס וויפי... הוא מתקפל!

כן..רק שאם אתה צריך כלי עבודה....

אז רק טריאו 650 יכול לתת לך מענה. עובדה שבשבילו אפילו החלטתי לחצות את הקווים מפוקט לפאלם בעוד שלכל הTים לא הייתי מעז...

AYELET1

New member
זה שאתה לא היית מעז זה עדיין

לא אומר כלום.... אתה ראית גם את ה-4700 ככלי עבודה לא?............

AYELET1

New member
בלי עברית אולי... רק אולי

עם עברית אין צ'אנס ולאחרונה אני שומעת לא מעט על מוכרים בלבד משם מה (כידוע לך)

amitp

New member
את העברית של PARAGON לא מרגישים

והיא עובדת נהדר (התקנה מחדש פתרה את הבעיה ההיא, כנראה שבכל המשחקים והנסיונות שביצעתי אז דפקתי משהו).

ה4700 עדיין כלי עבודה...

העניין הוא שאני רציתי מכשיר שכולל מקלדת להכנסת נתונים יותר מהירה וכן שיהיה משולב סלולאר. הבעיה היא שאי אפשר לקבל את הכול... שלא כמוך לי קשה להפרד מה4700.

LeGeneral

New member
כל אחד והשימושים שלו

אני רופא ובשבילי ה T5 הוא הטוב ביותר. מחזיק לי עשרות ספרים ומציג אותם במסך נוח לקריאה. עבודה מהירה כשצריך לקפץ מתוכנת skyscape ל isilo המכשיר משדר איכות, התחל מזה שעשוי ממתכת, וכלה בסוללה חזקה לא מצ'וקמק כמו ה T3, ואני לא צריך משחקים של WIFI כך שבשבילי הוא הכלי עבודה האידיאלי

kintaro

New member
יש לי עוד דוגמא ../images/Emo13.gif

כשיצא הTE, הוא עלה כ1200 שקל - הM505 עדיין נמכר ב1400 באותו זמן למרות שהיה נחות משמעותית (אין צורך לפרט, נכון?) כפאלם הוציאה את ה TE, היא הגדירה אותו כECONOMY CLASS, והגדירה מחיר חדירה לשוק. אם אתם לא זוכרים, הM515 נמכר גם בארצות הברית במחיר הרבה יותר גבוה. חנויות לא היו ערוכות למכשיר חדש טוב יותר וזול יותר, ורובן לא הבינו בכלל את השינוי (עוד ראיתי חנויות ששיווקו את הM505 כטוב יותר, כי יותר יקר)

yaronshlomo

New member
אני לא רואה בו הטוב ביותר

אבל הוא מהיר עם מסך גדול, סוללה שלא נגמרת, הזכרון לא נמחק, גישה אל הזכרון הפנימי ואל הכרטיס הרחבה ללא שום תוכנה חיצונית, דק, יציב, מהיר, החסרון היחיד הוא חוסר ה- WIFI לכן ה- TX הוא הטוב ביותר.

מחשבה לגבי הסוללה...

אם ה-TX וה-T5 חולקים את אותו גוף אבל סוללה רזה יותר (אני לא זוכר את הנתונים אבל לפי דעתי ל-T5 יש כ-40% יותר סוללה), אפשר לבדוק כיוון של החלפת סוללת ה-TX בזאת של T5. לגבי ביצועים - אפשר לעשות בשקט overclocking ל-TX - הוא יעמוד בכבוד ב-416MHZ (ה-T3 שלי עובד נהדר ב-747MHZ!) משה

alonhzn

New member
אפשר לשים בT3 סוללה 1100mah

הסוללה המקורית היא 850 בלבד, ולכן 1100 זה שיפור של 30% זה מאוד מאוד משמעותי...

למעלה