מישהו יכול להסביר לי כאן מי נגד מי

בת יוסף

New member
היי שושיניו, סוף סוף הגעת...../images/Emo24.gif

נראה לי שאנחנו און-ליין. קפצת לי למסך. פתחי הודעות, ואני מבטיחה לך שתזהי על-פי הסגנון והתוכן את הוותיקים. החדשים ממילא, מזדהים ככאלו. אז קדימה לעבודה. ממש נעים פה באכסניה החדשה. נסי את כל האפשרויות והווכחי (תראי אילו אייקונים מדליקים במלאי). חבל רק, שעל כל זה מעיבה העובדה שיהודית נפרדה מאבא שלה. שמחה לקראתך שוש בת יוסף (עלית בבית הקודם-זוכרת?)

שושה 100

New member
הגעתי, בגילי קצת קשה.....

היי יקירה, את יודעת שאנו חוגגות יום הולדת בהפרש של שבוע, אני אחרייך.איך הגעת לבת יוסף? אתי אמרה שאת רוצה להכנס כשושי. איך עובדים עם האייקון? את יודעת חיים נגמרים ואחרים מתחילים, תראי מה זה הוא בדיוק נפטר כאשר היא קיבלה ניהול פורום, מה את לגיד? ככה קראתי את "ההספד" שלה על מה הוא יעשה עם אמא שלה שם למעלה ותהיתי,האם יש אחרי? מה קורה אתנו חוץ מהתולעים.נו טוב מספיק עם הדכאונות. הבית החדש נחמד אבל קשה לי לדעת מי זה מי. טוב יקירה, היי לי בריאה שושי

א ת י 10

New member
אווופס... נסיון נוסף ללינק

משום מה, נתן לינק לעמוד כולו ולא להודעה הספציפית. מנסה שוב. אם לא יצליח - רדי למטה לתחתית העמוד וקראי את ההודעה של בת יוסף שנושאה: "מודה במבוכה....".

א ת י 10

New member
../images/Emo24.gifאהלן שושיניו - הציצי להודעה

הנה, התגברת על מחסומי הכניסה והגעת. הסברתי לך במייל מי הוא מי. הציצי לתוך ההודעות - ואני בטוחה שתכירי גם לפי הסגנון. אותי קל לזהות - רק הוספי 10 לשמי. בקשר לאייקונים - את מקליקה על האייקון הרצוי בתיבת האייקונים. נכון, בזמן כתיבת ההודעה מופיע לך רק התיאור המילולי שלו. כאשר את שולחת את ההודעה - המערכת ממירה את התיאור לאייקון וכאשר ההודעה מופיעה כאן - היא מופיעה בליווי האייקון.

אני זו אני. ואני בעדך.../images/Emo19.gif

ואם לא כך, אז זיהית בטח את הדג. יופי שהגעת. מיכל

למעלה