מישהו יכול להסביר לי למה כולם כ"כ שנאו את שלי

• פותח הנושא הל
  • פורסם בתאריך

הל

New member
מישהו יכול להסביר לי למה כולם כ"כ שנאו את שלי

אני קראתי המון תגובות בפייסבוק, בעמוד של מאסטר שף. ופשוט כאב לי על הבחורה. מה היא עשתה כבר שזכתה לכ"כ הרבה עלבונות וכללות? נכון, היא יותר מידי היסטרית ולחוצה,ואולי בשלתנית לא הכי טובה,אבל למה את כל הרועה הזה?
למה ג'קי לא קיבלה אף עלבון למרות שהיא עילגת,מציקה בלי סוף לתום עם כל מיני בקשות,אוכלת עם ידיים,...לא יודעת,אפשר למצוא... לא שאני רוצה שישנאו אותה, אבל אני רוצה להבין, למה בחורה אחד זוכה לתמיכה כ"כ נרחבת ושניה לחוסר פרגון מוחלט אם לא להגיד שנאה גלויה כ"כ?

moshavnikit

New member
כי היא עברה כמה שלבים בתכנית בגלל

שהיא עברה מסך, על חשבון אחרים שעברו מסך פחות והכינו אוכל יותר טוב.

הל

New member
אבל במה היא אשמה?

זה שופטים שהשאירו אותה. ברור שהיא לא תתנדב לעזוב את התוכנית, כול מי שהתקבל לתוכנית לא רצה לעזוב אותה מרצונו החופשי(חוץ מאלינור כמובן)

moshavnikit

New member
שאלת - עניתי

לא הבעתי את דעתי.
כלומר, כן, אני חושבת שהיא הושארה מסיבות לא מוצדקות.. אני לא שונאת אותה על זה או משהו כזה ונכון שהיא לא אשמה, אבל זה יוצר אנטגוניזם. וזה לא רק זה.. היא די לחצה לשופטים על נקודות רגישות עם הבכי כל הזמן, אז כן.. יש לה קצת אשמה בזה. והיא קיבלה לעתים קרובות הכוונות משמעותיות מהשופטים שהצילו לה מנות או אפילו עזרו לה לזכות (ע"ע משימת המנות גמר)

הל

New member
גם פאולין בוכה בלי סיבה ועם סיבה

כולם אוהבים אותה, כולל אני

davidlev0255

New member
מסטר שף אינה תוכנית דוגמניות לצבעי שיער

חדש: קצף צבע שיער של וולה קולסטון
קטגוריה: סגנון חיים לפני 1 שנים
צבע מלא חיים המאפשר לך להנות משתי העולמות: צבע קבוע כמו במספרה המכסה 100 אחוז שיער לבן ותהליך צביעה קל בבית שבסופו תקבלי שיער מבריק וזוהר. רוצה לנסות גם?

--------------

שלי בגלל שהיא יפה ומושכת רייטינג המשיכה ובכלל נכנסה לנבחרת , רואים שהיא ממשלא מבינה שם

בכלום .

היא וסלמה לא היו טובות בהתחלה והעיפו את סלמה, ולא את שלי.

והאמת, יכול להיות שסלמה הייתה שורדת עד הגמר , אם שלי הייתה עפה על ההתחלה ולא הייתה גורמת לקושי

בהישארות שלה בסוף

דורית1900

New member
את באמת לא יודעת?

לאנשים ממוצא אחד סולחים על עילגות ועל כך שהם מקודמים על יד השופטים, ולאנשים ממוצא אחר לא סולחים על אותו הדבר. מי את חושבת כותב את הקללות?

הל

New member
אוי דורית

כנראה לא רציתי לחשוב על זה. פשוט זה נורא צרם לי. ג'קי קיבלה פירגונים מפה עד.. וברגע שמישהו אחד העז לכתוב מילת ביקורת מייד היו מתנפלים עליו, אבל איזה מילים קיבלה שלי! ועל כול 100 תגובות המגעילות האלו, היתה איזה תגובה אחד:"עזבו את הבחורה, תחשבו אם היא קוראת את התגובות האלו, מה היא עשתה לכם?" גם אני היתי כותבת איזה תגובה פרגון לשלי, אבל היא היתה נבלעת בים של תגובות מתלהמות. אז חשבתי לשים בצד את השד העדתי ולשאול את האנשים למה?

אצבעות הדג של שלי גרמו לי לפרצי צחוק עצומים

אתמול בלילה הייתי מבואס כי אני לא ממש יכול להתאמן

בגלל פציעה

ופתאום נזכרתי באצבעות הדג של שלי וזה קרע אותי

למעלה