מישהו יכול להסביר לי למה???

taltaltal28

New member
מישהו יכול להסביר לי למה???

בשעות הבוקר צוהריים וערב משדרים תוכניות בערוץ 5 על טראטלון,גלישת גלים של ילדים בני 15 ,תוכניות על בנות שמשחקות גולף בקיסריה,שחיה אמנותית של ילדות בנות 16 וכדומה ולעומת זו את שידורי הזירה משדרים בשעה 24:00 ביום שישי ,אין שום סיקור או ראיונות על מתאגרפים או על אומניות לחימה . כאילו התחום הזה הוא מעיין "מוקצה" מישהו יכול להסביר לי ?????? אני רואה ערוץ 5 מהבוקר ביום שבת ורואה כל ספרט אפשרי חוץ "תחרות בשטיפת כלים" למה ???????? למה מתעלמים מענף ספורט זה ואם כבר יש ספרט שזוכה להתיחסות בתחום הזה זה אולי גודו.

משום ש.....

התחום הזה לא חזק כמו בחו"ל. אבל עדיין הם נותנים לנו חשיפה - וזה גם טוב. למעשה הוחלט כי "הזירה" תהיה מעין מגזין לאומנויות לחימה שתתן סיקור וראיונות של מתאגרפים, ביקורים במכון, צילומים מחדרי הלבשה, מופעים וכו..- ולא עוד סתם ערב קרבות מצולם. כמוך הייתי מעדיף לראות לדוגמה תחרויות של UFC וכו... אבל כנראה שיש למעלה שם בערוץ אנשים שחושבים אחרת מאיתנו ובסופו של דבר הם הקובעים מה תראה. היום סיפר לי אורי צבי שמשהי שהיתה במועדון ריקודים אתמול ראתה על מסך הגדול שם את שידורי הזירה. הם פשוט מקרינים ללא קול אקשן שמצולם דווקא בשעה הזאת שעת השיא במועדונים... והנה לך עוד חשיפה נהדרת... יניב

למעלה