מישהו יכול להסביר לי מהי האידיולוגיה של קדימה?
T trigotrigo New member 16/6/06 #4 לא, זו האידיאולוגיה שהולמת אותך דווקא. רק עזוב להיות יפה, זה לא ילך... פשוט שתוק וזהו
S sagia1 New member 16/6/06 #5 פחחח היית רוצה להיראות כמוני....חוץ מזה אני תומך קדימה... אין לי עניין לעורר פולמוסים מיותרים
S sagia1 New member 17/6/06 #9 למען האמת ... התחלתי לכתוב פה כמה חודשים אחרי הבחירות...אני כותב בעיקר בפורום שינוי ובנוער שינוי
א אני כותב New member 15/6/06 #3 ברוך הבא אתה מוזמן למערכת המאמרים של הפורום. אם יהיו לך עוד שאלות, וודאי שנשמח לענות
S sigmund7 New member 17/6/06 #11 רמז: מתחיל בכ' ונגמר בא' ומה שבאמצע מזכיר גלגל שעליו ניתן להתגלגל מתחנה לתחנה.
S Simba48 New member 20/6/06 #14 אם אתה הדתי היחיד במר"צ אין לך ענין באידאולוגיה של קדימה. לך תתחבק עם זהבה גלאון שקאסמים על שדרות אצלה זה פוליטיקה.
אם אתה הדתי היחיד במר"צ אין לך ענין באידאולוגיה של קדימה. לך תתחבק עם זהבה גלאון שקאסמים על שדרות אצלה זה פוליטיקה.
V Venomous snake New member 21/6/06 #15 אני אסביר לך האידיאולוגיה של קדימה היא השלטון. מפלגה שנולדה כמפלגת שלטון, אשר מטרותיה והמדיניות שלה נועדו בראש ובראשונה לשמר בידיה את השלטון. אבדן השלטון יהיה בהכרח גם אובדנה של קדימה.
אני אסביר לך האידיאולוגיה של קדימה היא השלטון. מפלגה שנולדה כמפלגת שלטון, אשר מטרותיה והמדיניות שלה נועדו בראש ובראשונה לשמר בידיה את השלטון. אבדן השלטון יהיה בהכרח גם אובדנה של קדימה.