מישהו יכול להסביר לי מה הולך בשוק האינטרנט עם הספקים והתשתית

vita29

Member
וואו תודה רבה על התשובות

עשיתם לי ממש סדר בעניין והמון תודה,ויש לי שאלה נוספת:מה אתם אומרים על הטלפון VOIP של בזק בינלאומי?מישהו משתמש בזה?מומלץ?לאחר שהסתכלתי בחשובונית ראיתי שהמחיר שאני משלמת על התשתית סביר ובעצם מה שמנפח את החשבון זה השלוש מאות דקות שיחה.אז חשבתי אולי,לעשות הכל בבזק בינלאומי:ספק+תשתית(בזק)+קו טלפון של VOIP במקום הטלפון הרגיל של בזק,פשוט אין לי מושג עם הקו טלפון הזה כדאי ועם הוא לא ידרוש ממני רכישות ושינויים טכנולוגיים מבחינת מודם ודברים כאלה וכל מיני תוספות שאני לא מודעת להן.מישהו משתמש בזה או מכיר כדי להגיד אם זה כדאי?

כביש 22

New member
אם זה כמו שקרה לקרוב משפחתי,

שעבר ל-012 בהכל, כלומר ספק תשתית ואינטרנט וגם טלפון, הוא קיבל מהם מכשיר שעושה הכל.
הוא גם מודם וגם ראוטר אלחוטי וגם מתאם שיחות, כלומר הטלפון הביתי מתחבר אליו.
אני מניח שזה מה שאמור לקרות גם במקרה של בזק בינלאומי, כלומר נדמה לי שלאחר ההתקנה של בזק בינלאומי אצלך בבית, כבר לא תשתמשי בראוטר שבזק סיפקו לך.
מה שכן, ראוי שתבררי מה קורה אם את רוצה לעזוב את בזק בינלאומי.
האם תצטרכי להמשיך לשלם על הראוטר שלהם, כי קנית אותו, או שהוא בהשאלה, או בהשכרה.
היום יש כל מיני אפשרויות
.

vita29

Member
מישהו יכול להסביר לי מה הולך בשוק האינטרנט עם הספקים והתשתית

אנחנו בבזק עם התשתית כבר הרבה זמן ובבזק בינלאומי כספק גם לקוחות ותיקים,יש לי הרגשה שאנחנו משלמים יותר מידי ועכשיו גם שמעתי שיש אישזהי רפורמה ומלא חברות נכנסו לשוק.אנחנו משלמים בבזק על טלפון(300 דקות)+תשתית 15 מגה בייט 140 ש"ח ובבזק בינלאומי לספק משלמים 30 ש"ח על 15 מגה בייט.אנחנו משלמים יותר מידי?אני גם מנסה להבין מה קורה עם כל החברות החדשות שנכנסו לשוק,הן מציעות גם תשתית או שהתשתית היא עדיין רק בזק או הוט.אם הוט אנחנו לא כל כך רוצים להתעסק כי שמענו סיפורי זוועות עליהם,אך גם בבזק לא מושלם,יש אלטרנטיבות לתשתית וטלפון חוץ מבזק והוט?וגם לא הבנתי עוד משהו שמעתי שאפשר לאחד,זאת אומרת לא לשלם בנפרד לספק ולתשתית,אלא שהכל ירד בתשלום אחד אצל חברה אחת.אני מבקשת אם מישהו יכול לעשות לי סדר קצת בכל מה שקורה עכשיו בשוק ולהמליץ לי מה כדאי לעשות.אני מעוניינת רק בתשתית+ספק+טלפון,אין צורך בטלוויזיה.תודה מראש לעונים.

מציע שתגלשי לאתרי ספקי האינטרנט. טלפון על האינטרנט הוא תחליף

יש גם אתרים להשואת מחירים.
סבור שטלפון על הקו של האינטרנט הוא תחליף לטלפון של בזק, או הוט. גם אותו אפשר לראות באתרים של ספקי האינטרנט, אפילו של בזק בינלאומי.

azaria

New member
האם ניתן לנייד מספר "בזק" אל קו אינטרנטי שכזה?

כלומר אם אני עובר לטלפון על גבי האינטרנט, האם אשאר עם המספר הישן שכולם מכירים, או שאין ברירה אלא להשתמש פתאום במספר טלפון שונה לחלוטין?

vita29

Member
תשתית

השאלה העיקרית שלי היא לגבי תשתית אינטרנט,יש אלטרנטיבה לבזק ולהוט?

z x 7 r

New member
כעת אין - חברת החשמל עדיין לא פרסה, שתי החברות שמספקות

תשתית אלו בזק והוט - בגלל זה כל המחירים שאנחנו חווים על בשרינו.
מבחינת ה "לאחד" חשבון - הייתי מציע לחכות עם זה, כי זה רק מתחיל.
בעיקרון אם יש לך מודם VDSL משלך, אפשר לעבור לאחת הספקיות שמשלמים רק להם, והם החשבון האחד שתשלמי.
התשתית שתמש אותך - עדיין יהיו או כבלים או כבל של הוט, רק שלא תהיה לך תקשורת איתם, אלא התקשורת תתבצע ע"י החברה בה המנוי (למשל 018) - והם אלו שיקבלו ממך את הכסף.
מבחינת הטלפון - יש לזה פתרונות, אבל עדיין - התשתית (החוטים) יהיו או של הוט או של בזק, כי אין משהו אחר.

יש שוק סיטונאי

את מזמינה את הספק+תשתית מספקית האינטרנט- למשל אקספון, משלמת ומתעסקת רק איתם, והם שולחים את בזק להתקין לך את הקו ומעבירים להם תשלום שקבוע בתקנות משרד התקשורת.

כן, המספר הקווי מתנייד בדיוק כמו בסלולר

את יכולה לרכוש חבילה קווית של שיחות ללא הגבלה ב35 ש"ח ולהישאר עם המספר בזק שלך. אף אחד לא ירגיש בהבדל.

למעלה