מישהו יכול להסביר לי מה הטירוף הזה???

Gilliana

New member
מישהו יכול להסביר לי מה הטירוף הזה???

ג'יליאן מספרת שלקח 17(!) שעות לצבוע את שיערה לצבע החדש, מספר מטורף לחלוטין שאינו מתיישב עם שום הגיון שהוא - אפילו את השיער של רפאנזל לא יקח 17 שעות לצבוע, ודאי שלא כאשר מדובר בצבע סטנדרטי למדי ובמעבר מצבע בהיר לכהה יותר. צביעה כזו צריכה לארוך לכל היותר (ואני מגזימה מאד) - 4 שעות. מה לעזאזל הם עשו לה שם במשך 17 שעות???

o n o f f

New member
טוב, מה שאני לא מבינה...

זה, מה היא עדיין עושה בצד הזה של העולם כשבקנדה מצלמים את תיקים?
.אבל בסדר אני סומכת על הלו"ז שלהם... ובלי קשר...הודו...וואו לנחות בהודו זו סטירת לחי מצלצלת....אבל זה מדהים! (אחרי שמתגברים על הבחילה מהריח כמובן....
)
ובקשר ל 17 שעות....המממ כשיש צבע כהה קודם צריך להפטר ממנו (לפעמים זה בשלבים) ואז לצבוע שוב לצבע החדש, עד שמגיעים לגוון המתאים...אולי כל זה אכן לקח 17 שעות, ועם זאת That show business for u...אני בחיים לא הייתי משקיעה כל כך הרבה זמן...

Gilliana

New member
לא לא - בדיוק להיפך

לג'יליאן היה שיער יותר בהיר לפני כן, לא יותר כהה - ובענייני צבע, תאמיני לי שבתור בעלת נסיון של 20 שנה אני יודעת מצויין כל מה שאפשר לדעת על צביעת שיער - ראשית, הגוון החדש שלה הוא גוון סטנדרטי לחלוטין, שנית שיערה היה בהיר יותר והיא עברה לגוון כהה יותר ולא בהיר יותר. בקיצור, הסיפור הזה של 17 שעות הוא או הגזמה פראית שלה או שאין לי מושג מה עשו לה שם, אין מצב שצביעת שיער אורכת 17 שעות ואפילו חמש שעות במקרה הכי גרוע.

o n o f f

New member
טוב בנושא הזה אני לא מתווכחת...

אני מודה שאין לי נסיון בזה בכלל...אולי היא באמת נסחפה קצת...

Gilliana

New member
הרבה יותר מקצת

ראשית - ההשפעה של מי החמצן פגה לאחר 40 דקות, כך שגם אם היא תשב שבוע עם הצבע על השיער, הצבע לא ישתנה יותר. שנית - תאמיני לי שאם היא היתה יושבת עם צבע על הראש יותר משעתיים, כל השיער שלה היה נושר - בקיצור, הסיפור הזה לגמרי הזוי.

randomalit

New member
עניין הודו מסביר ../images/Emo58.gif

למה ג'יליאן לא נמצאת בתמונות. כנראה שהם מצלמים חלק מהסרט שלא כולל אותה, או שהם מתחילים בחזרות שלא כוללות אותה.

למעלה