מישהו יכול להסביר לי מה הפורום עושה

אלדר

New member
מישהו יכול להסביר לי מה הפורום עושה

??? מה שואלים כאן ובאיזה תחום... ואיך עונים כאן?? כאילו אני יודע... אבל סגנון? חלומות צלולים לא מי יודע מה אומר משהו... מה זה חלומות צלולים?? לי יש חלומות משונים האם אפשר לכתוב אותם כאן ולקבל פירוש נכוני להם?? אור ואהבה לכולם... שלכם tksr

Variety

New member
תשובות

היי אלדר, הפורום הוא על חלומות צלולים. חלומות צלולים הם סוג שונה של חלומות, חלום בו אתה יודע שאתה חולם, ועם הידיעה הזאת, אתה יכול לשנות את החלום לנגד עיניחך. לעשות מה שאתה רוצה, לעוף, ליצור אנשים, הרים, אגמים... אין גבולות - קשה לתאר את זה, תריך לחלום חלום כזה. לא מקבלים כאן פירוש לחלומות, בשביל זה יש את פורום חלומות שמתמחה בזה. כאן מדברים על שיטות לחלימת חלומות צלולים, מה אפשר לעשות בחלום צלול ואיך... חלומות פז, Variety-

אלדר

New member
טוב ידעתי.....

כאילו חשבתי על זה באתחלה אבל בכל מקרה שאלתי.... אז השאלה שלי עכשיו היא כזו... מה קורה כשאתה חולם חלום כזה ואתה יכול לעשות מה שאתה רוצה בו.... אבל בתחילת החלום נקבע משהו שעליך לעשות בחלום הזה... כאילו לחלום על משהו ולצאת מימנו לשוטת במקום לזוז לעוף וכדומה.... אבל בסוף חייבים לעשות מה שנקווה בחלום... האם גם זה נחשב לחלום צלול???? והאם חלום שבו חולמים את העתיד גם הוא נחשב לחלום צלול??? תודה בכל אופן... אור ואהבה לכם... שלכם tksr

shkool

New member
הסבר...

חלומות צלולים הם חלומות בהם אתה יודע שאתה חולם ואתה שולט על החלום ועושה מה שאתה רוצה! כל אחד יכול לחלום חלומות צלולים ואפילו יכול להיות שחווית כאלה חלומות באופן ספונטני, כנס לאתר החלומות הצלולים בכתובת: www.lucid.up.co.il יש שם את כל החומר שאתה צריך על חלומות צלולים וטכניקות ליצירתם אני גם מאוד ממליץ שתקנה את הספר: "ספר התודעות המשולבות" שלך, shkool

למעלה