מישהו יכול להסביר לי מה זה, איך מגיעים לזה ? והאם אפשר למצוא על זה אינפורמציה
ס סיגליתא New member 22/10/10 #1 מישהו יכול להסביר לי מה זה, איך מגיעים לזה ? והאם אפשר למצוא על זה אינפורמציה
ל לימיצ New member 22/10/10 #2 איך מגיעים למה? צירפת כאן דף הרשמה לאחד מהניוזלטרים שלהם... לא מבינה מה השאלה..
E efratjewelry New member 22/10/10 #3 את צריכה לרשום שם למעלה את המייל שלך ו וללחוץ על SIGN ME UP מה1 לנובמבר הם ישלחו ניוזלטר כזה 3 פעמים בשבוע עד סוף דצמבר למי שירשם לזה והם מסבירים שיפעילו את זה אח"כ בכל מיני הזדמנויות
את צריכה לרשום שם למעלה את המייל שלך ו וללחוץ על SIGN ME UP מה1 לנובמבר הם ישלחו ניוזלטר כזה 3 פעמים בשבוע עד סוף דצמבר למי שירשם לזה והם מסבירים שיפעילו את זה אח"כ בכל מיני הזדמנויות
ס סיגליתא New member 23/10/10 #5 איך מגיעים להופיע אצלם בעיתון???? זה כמו האוצרות? בחירה שלהם או בתשלום????
נ נויה צורפת New member 23/10/10 #7 אני לא יודעת למה,אבל זה נראה כאילו יש כמה חנויות בסיסיות שכל הזמן מקבלות במה... יש ינויות שאני רואה שחוזרות על עצמן שוב ושוב.
אני לא יודעת למה,אבל זה נראה כאילו יש כמה חנויות בסיסיות שכל הזמן מקבלות במה... יש ינויות שאני רואה שחוזרות על עצמן שוב ושוב.