מישהו יכול להסביר לי משהו? )-8

מישהו יכול להסביר לי משהו? )-8

מה פשר כל הנפילות התדירות של הפורומים של תפוז? למה זה קורה ולמה זה קורה לעיתים קרובות כ``כ? ולמה זה קורה דוקא ל``תפוז`` שהפורומים שלהם חביבים עלי ביותר ובמקומות אחרים זה לא קורה (או שאולי זה קורה גם להם...)?

eYaL

New member
כן..

במסגרת הנסיונות לשפר את מערכת הפורומים,ובכלל את הממשק והנוחות למשתמשים,צריכים גם להפעיל מחדש את כל המערת מידי פעם,כדי שהשינויים יכנסו לתוקף. אז אתמול,אני יודע,לא היה ניתן לשלוח הודעות ברוב הפורומים,זה טופל היום עוד בבוקר. eYaL

duke4you

New member
זה מזכיר לי משהו!!!

לגבי התשובה של אייל על שיפורים וכו`. זה מזכיר לי פתק שתלו אצלי בעבודה: כאשר מהנדסים יושבים על פרוייקט ואומרים את הדברים הבאים למה הם מתכוונים: אנו בוחנים דרכים אחרות לפתור את הבעיה = אין לנו מושג מה לעשות. הפרוייקט הוגדר כהצלחה מסחררת = אנחנו המומים שזה בכלל פועל. ועוד... (ותחשבו על זה)

duke4you

New member
ועוד דבר קטן

ואכן זה הפורום הטוב ביותר שיש במחינת ממשק.

בהחלט

אני כותב פה בפורומים רק בזכות הממשק. עם פורומים אחרים אני לא מסוגל להתמודד, אני מדבר על התמודדות נפשית, התמודדות רוחנית והתמודדות פסיכולוגית. מעבר לכך שאני טמבל, אני גם אורתודוקס. אבל באמת, הפורומים פה זו המצאה גאונית לגמרי,הממשקים האחרים פשוט זוועה לעיניים, אפשר לדעת מי חשב על הרעיון ? אגב, אני לא חושב שהוא גאון, אני חושב שהאחרים פשוט טמבלים. -גלעד-

itaf10

New member
גם בנענע זה קורה

היי אני לא מצליחה להכנס לנענע , כך שאת לא לבד ולא רק בתפוז. טוב שישנה עוד אופציה... ביי איטה

למעלה