מישהו יכול להסביר לי על הפרק ...

Chens15

New member
מישהו יכול להסביר לי על הפרק ...

שצירפתי תמונה מתוכו ? נאי חושבת שזה עונה חמישית או שישית אז אל תסמכו עליי זה נראה פרק נחמד מה היה התקציר שלו?

hrgo

New member
עונה שישית. פרק חביב למדיי, אם כי

ברמת העלילה שלא קשורה ליחסים בין מאלדר וסקאלי - הפרק לא היה משהו. הם מתחזים לזוג נשוי בקהילה סגורה ומאוד מסודרת ונקייה ובעלת משמעת גבוהה לכל מיני כללים מפגרים.

Chens15

New member
כן אבל למה?

מה הם חיפשו בקהילה? מוטמנטים?זאבים? חייזרים?

o c e a n

New member
הם הגיעו לעיירה הזאת

כי הייתה תופעה ש"נעלמו" שכנים והם יצאו לחקור זאת במסווה של זוג נשוי

Chens15

New member
מה ??! שכנים נעלמו?

הייתה שם חטיפת חייזרים או משהו? אגב הם לא נראים כזוג טוב כל כך ביחד.............לא נורא חפיף כנראה זה הבגדים החנניים שהם לבשו...

T 0 M

New member
../images/Emo58.gif

היה ייצור כזה שחי באדמה, אם אני לא טועה, ושהמקור שלו הוא במזרח הרחוק (ראש העיירה ייבא עתיקות מהמזרח הרחוק וככה הגיע הייצור) ושהוא העלים את מי שלא שמר על הכללים ההדוקים. כללים לגמרי מפגרים, למשל חייבים שהנורה שבגינה של הבית תהיה דולקת ולא שרופה. בכל מקרה אני מקווה שלא התבלבלתי בפרק... ושאני זוכר טוב... ואגב אני חדש פה, ואני חולה על הסדרה הזאת... (משתדל גם עכשיו לראות את השידורים החוזרים). תגידו, מישהו פה עקב בכלל אחרי הפרקים החדשים של הסדרה (עם הסוכנים דוגט ורייס) ?

Chens15

New member
נעים להכיר אותך טום....

תהנה בקהילה שלנו..... איזה מוזר זה אני פה ממש חדשה ואני מתנהגת כמו אחת שפה כבר כמה שנים....יהיה בסדר.......אתה חילוני או דתי? כי בד"כ הפורום בשבת לא עובד בגלל שהרב פה דתיים..........אז הפורום די גוסס פה אני עובדת על להביא את כל אלה מהפורום של axn לפה אבל זה לא עובד כל כך........

o c e a n

New member
לא! בוא אני אסביר לך

מה שהיה שם זה עיירה קטנה שהיו לה חוקים מאד נוקשים אסור לצבוע תיבות דואר בצבע שונה מהשאר אסור לשים משהו מחוץ לבית שאינו תואם את שאר השכנים וכו' וכו' בכל אופן מי שניהל את העיירה הזאת הביא מהמזרח הרחוק כלי כלשהו שיכול להעיר מעין מפלצת כזאת שברגע שאחד התושבים עבר על החוק המפלצת הייתה הורגת אותו וזהו כל הסיפור מקווה שעזרתי

rach5

New member
ארקדיה - 6x13

דווקא היה פרק משעשע ביותר
... כמו למשל: Mulder: "Hey... ooh, wait a minute. You didn't let me carry you over the threshold." Scully: "You ready?" Mulder: "Let's get it on, honey." Scully: "All right, then." [She hands him a pair of gloves and, checking in the box of china that had been dropped, pulls out a piece of broken lab equipment]." Scully: "The local police department were at a dead end so they turned to the FBI. AD Skinner, in assigning us this case, thought a fruitful approach to the investigation would be if we went undercover posing as prospective home buyers as this planned community would seem to hide a dark, possibly murderous conspiracy of silence." Mulder: "You want to make that honeymoon video now?" [Scully turns the camera off] Scully: "Rob and Laura Petrie?" Mulder: "'Pee-trie'." Scully: "Mulder, if we ever go undercover again I get to choose the names, okay?" Mulder: "Fine." Scully: "This tells me that you're not taking this seriously." Mulder: "No, I'm taking it seriously. I just don't understand why we're on it. It's our first catch back on the X-Files. This isn't an X-File." Scully: "Sure it is. It's unexplained. What do you want, aliens? Tractor beams?" Mulder: "Wow. Admit it, you just want to play house." [Doorbell rings] "Woman, get back in here and make me a sandwich!" [Scully stares at him in amused tolerance, removes her latex gloves and throws them at Mulder] "Did I not make myself clear?"

Chens15

New member
נשמע באמת פרק מדליק.....

הלוואי ויהיה מספיק רייטינג בשביל שיקנו את העונה הריביעת והלאה בaxn ואני גם חולה על הסדרה ולא אני לא עוקבת אחרי הסדרה שבערוץ 2 זה כזה דפוק כל פרק אני נרדמת באמצע וצריכה לריב עם אמא שלי שתתן לי לגמור לראות את הפרק........כי היא צועקת עליי חן לכי לישון כבר 1 בלילה ואני כזה אבל אמא עוד רבע שעה הפרק נגמר ........): לא נורא

Chens15

New member
תודה.....

אבל אני אישת לא משתגעת עליה.......אני סתם מנסה לגוון בתמונות...

למעלה