מישהו יכול להסביר לי על סוגי היוגה

• פותח הנושא tugi
  • פורסם בתאריך

tugi

New member
מישהו יכול להסביר לי על סוגי היוגה

הי, אני בת 26 ולאחרונה אני מתעניינת בלימודי יוגה. הבנתי שיש מספר סוגים כמו שיבננדה , איינגר ואשטנגה.אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל ובמה מתמקד כל אחד מהסוגים .אולי מנסיון אישי... תודה .מור

יוגי בר

New member
סוגי היוגה בקצרה

היי מור אז ככה: עולם היוגה מתחלק בצורה הבאה: 1. האסכולות המרכזיות בהקתי יוגה- יוגת הדבקות קרמה יוגה- יוגת העשייה ראג'ה יוגה- היוגה המלכותית ג'אנאנה יוגה- יוגת החקר תת האסכולות : האתה'א יוגה- מנטרה יוגה קונדליני יוגה לאיה יוגה מה שצריך לעניין אותך כרגע בשלב זה של הלימוד- זה האתה'א יוגה- היוגה שכרוך בה בין היתר- תרגול ועבודה עם ועל הגוף הפיסי. להאתה'א יוגה יש אין-ספור סגנונות ואריאציות ואינטרפרטציות של מורים. כל אחד בגישתו. בדקי כמה כאלה- תראי מה מתאים לאופי שלך ובחרי לך אחת מהן. חשוב מאוד! את יסודות היוגה למדי במקום שמלמד רק יוגה. עם מורה מנוסה ומיומן.(יש מאמר בנושא בפורום- תכנסי למדור מאמרים ותמצאי) ויאללה ליוגה. בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

זה ברור שיוגי יודע יותר ממני בעניין

אבל יש גם סוג שנקרא פאוור יוגה שזה יוגה דינמית ....

יוגי בר

New member
סוגים בשושנים

היי שיר אז ככה: נכון,יש "המצאה" חדשה שקוראים לה פאוור יוגה ומחר גם את יכולה להמציא המצאה חדשה יוגה אירובית על שמך שקוראים לה "יוגה אירוביקה". אחלה שם. אז מה? יש, לדעתי- כשל עמוק מאוד בהתייחסות שלנו למדע היוגה צריך להכנס עמוק עמוק לתוך תובנת התרגול בהאתה'א יוגה על מנת להבין את מהותה. אחרת היא מתמסמסת ומפסיקה להיות יוגה. ככה זה. בברכה ואהבה יוגי בר

למעלה