מישהו יכול להסביר לי

• פותח הנושא milaP
  • פורסם בתאריך

milaP

New member
מישהו יכול להסביר לי

אני אני מגיעה באוניברסיטה לחנות לציוד משרדי.

amitk80

New member
יש את אקדמון

אם את מגיעה מהספריה, תמשיכי ישר עד שתגיעי לרחבה גדולה. בצד שמאל שלך תראי חנות מצד שמאל שלך שכתוב עליה אקדמון... זאת חנות לציוד משרדי...

milaP

New member
האם אני צאיכה לצאת החוצה?

או שזה בתוך האוניברסיטה?

אם את מגיעה מבחוץ...

תכנסי דרך בנק הפועלים, תרדי במדרגות וזה שם. חבל להכנס לראשי, לרדת קומה, ללכת לספריה ואז לאקדמון. דרך הבנק זה שתי שניות.

stkachov

New member
מילה

אני מבטיח לי לך שאחרי של טיול של רבע שעה באוניברסיטה, את תכירי כבר כל חור בה :) היא ממש קטנה, אין בה יותר מדי מקומות ללכת לאיבוד.

לא נכון,

יש את המאחורה של הספרייה, איפה שהדשא, אפשר ללכת שם איזה רבע שעה באותו כיוון ולהרגיש כאילו אתה בהרווארד.. ויש את הכניסה לחניה מהבניין הראשי, שם בכלל אפשר ללכת בקלות לאיבוד... אז לא אונ' כזאת קטנה אחרי הכל.......

רבע שעה?

מקסימום חמש דקות (ספרתי). אבל למה אתה מגלה? פינת החמד נטולת בדלי הסיגרות הזו צריכה להשאר סודית.

stkachov

New member
../images/Emo2.gif

ומה בדיוק יש במאחורה של הספריה? דשא? מה בדיוק יש לחפש בדשא? ובחניה של הראשי? כלום. הייתי בכמה קמפוסים בארץ של אונ' ומכללות, וכולם היו גדולים משמעותית מהקמפוס שלנו. אבל לא נורא, הגודל לא קובע כן

berta84

New member
במאחורה של הספריה

אם הולכים ישר ישר מגיעים בסוף למין פינה נחמדה כזאת עם פסלים

תפרגנו קצת...

האוניברסיטה היא ביתך וכאלה. וכן, במאחורה יש דשא... מה, לא מספיק טוב לכם דשא? אז יש שם גם עצים וספסלים... ובראשי יש מצפור. באיזו אונ' בארץ יש מצפור שמשקיף על החרמון (ביום טוב)?.. אפשר להפוך את האונ' ליעד תיירותי מועדף..

stkachov

New member
אין... אין על המצפור שלנו !!!

אגב יש עוד מצפור ברבין, אבל תכלס הנוף ממנו והנוף מהחדר שלי הוא זהה. אז מי שרוצה להיות במצפור וגם לשתות קפה תוך כדי, מוזמן לבקר אותי במעונות

milaP

New member
תאמינו או לא תאמינו, אבל...

לקח לי היום בערך שעה (או קצת יותר) עד שמצאתי איפה מוציאים כרטיס תלמיד! 1. קומה 500 - המממ, מי ידע בכלל איפה זה 2. למטה במדרגות - בסדר, מצאתי (שומר אמר לי) ו"אח"כ שם לשאול".....את מי בדיוק???? לא היה שם אף אחד. 3. יש ימינה ושמאלה - לאן ללכת??? הממממ..... 4. רואה חניה - מה זאת החניה שדיברו עליה? ואז ??? לאן אני מגיעה???? 5. לכיוון משכן לאמנויות - בכלל לא רואים אותו משם! 6. אז לאיזה כיוון מהחניה???? 7. שמאלה אין שום דבר, גם ימינה .... אז נלך דרך החניון, מלא מכוניות....לאן אני הולכת???? אלוהים יודע... 8. ממשיכה ישר. מצד ימין חדר, יש שם שלט - "שכפול - ישר". האם אני צריכה שכפול??? 9. נכנסתי לחדר זה - סוף סוף יש מישהו וסוף סוף מסביר לי שאני ממשיכה ישר ומצד שמאל יש חדר. זה שם! 10. ממשיכה....מצד שמאל יש חץ - כניסה. נכנסת - האם כאן מוציאים כרטיס תלמיד??? 11. התשובה היא - כן. 12. לא מאמינה סוף סוף מצאתי את המקום! אוניברסיטה קטנה, אבל נורא מסובכת. מי המציא ש"כרטיס תלמיד מקבלים בחניון"??? סוף.

amitk80

New member
וזבה רק מוכיח

שאם היו שלטי הכוונה טובים יותר באוניברסיטה אנשים לא היו הולכים לאיבוד... אבל, אין כמו האוניברסיטה שלנו. רק אצלנו ערבים יכולים להניף את דגל פלסטין, רק אצלנו כל שנה יש שמח וקצת בלאגן. רק אצלנו יש מצפור עם נוף לים (בניגוד לירושלים, תל אביב וב"ש). רק אצלנו המחשבים קורסים באמצע מבחן. רק אצלנו הפורום פעיל...

../images/Emo6.gif מה זה הקטע המוזר בשאלון ההעדפות

למועדים? יש פרגרף של ציון שם מרצה, ואז שלוש כוכביות והערה: לא חובה לציין את שם המרצה, אבל אנחנו נשמח מאוד אם תרשום\תרשמי אותו. חבל שלא עשו עוד כמה סעיפים כמו: גיל המרצה.** לא חובה לציין את גיל המרצה, אבל זה ממש יעשה לנו את היום אם תעשה\י זאת. או: מסלול לימודים: *** זה ממש רשות לציין מסלול לימודים, אז רק אם נורא בא לכם לציין זאת-תבורכו. וכמובן אנחנו נורא נורא נשמח שציינתם. אפילו נעשה חאפלה בחדר המזכירות לכבוד הארוע המרגש. אבל זה כמובן רשות, למרות שאנחנו מאוד מאוד נשמח אם תרשום ונודה לבורא עולם עד ימינו האחרון שעשיתה זאת. בברכה, מזכירות ב.א.

אני ענת

New member
מילה - את מתחילה ללמוד השבוע?

אם אני לא טועה כתבת יום רביעי? בכל אופן בהצלחה!

milaP

New member
תודה! גם לך!

אני מתחילה ללמוד ביום רביעי והיום ביליתי חצי יום בספריה. ואני מבינה שאת למדת כבר היום? איך היה ביום הראשון?

למעלה