מישהו יכול להסביר לי

noabuba

New member
מישהו יכול להסביר לי

מה זאת התשובה הזאת אני אוהב אותך אבל רוצה להיות לבד??? שנה וחצי גרים ביחד ? חתונה באופק מה זה ??? ובסוף מתברר שהלבד הוא לא באמת לבד אלא עם מישהי אחרת למרות שזה סתם מבחינתו (ככה הוא אומר)

ס22ית

New member
אולי נלחץ מזה שלא יוכל להיות יותר

עם בחורות אחרות (נלחץ מהמחוייבות), אבל עדיין אוהב, פשוט רוצה לקחת אויר ולהנות פעם אחרונה יכול להיות?

noabuba

New member
אין מצב...

לא מאמינה שהוא נלחץ משהו פה לא נראה לי הוא סיים את הקשר מגעיל ועכשיו הוא גם לא ממש לבד...

jessy19

New member
כל מה שנותר לומר...

זה שעלייך לשמוח שלא התחתנתם ושגילית את הפרצוף האמיתי שלו לפני החתונה. קבלי
ענקי ותתעודדי!

מיטללל

New member
אי אפשר להסביר לך

כי אין לזה הסבר אחד, חד משמעי.. ולחשוב על הסיבות שלו ומה הוא עושה ועם מי הוא עושה רק יזיק. אני יודעת שמדובר בסבל וכאב ואכזבה. והמחשבות של: "אני לא מאמינה שהוא עשה לי, את זה" ו"מה עשיתי לא נכון", ו "אני לא יכולה לחיות בלעדיו. זה כואב מדי". כל הזמן רצות... עכשיו צריך לחשוב איך משתקמים מהנקודה הזו. אני חושבת שמתחילים עם לנתק איתו כל קשר אפשרי. למרות שרבות מאתנו לא מסוגלות. נותנים לעצמנו להיות מדוכאים כמה שצריך. אבל ממשיכים בסוג של שגרת חיים. לעבוד. ללמוד. להיות עם חברים. יום. שבוע. חודש. חצי שנה. הכאב עובר. האכזבה נשארת. אבל הכאב עובר. מניסיון כאוב. תרגישי יכולה לפרוק פה מה שאת צריכה, מתי שאת צריכה מיטל

מיטללל

New member
תוספת קצרה

יהיו אנשים שבאמת יגידו שהוא אולי חש לחוץ ואולי הוא צריך הפסקה קצרה ו"קטע" אחרון ואולי ואולי ואולי... אבל הדבר הכי חמור שאת יכולה לעשות הוא להאמין ולהתרכז במחשבות האלו ולחכות לו. אני לא חושבת כמה בטחון אפשר להרגיש עם בן אדם שביום בהיר אחד מחליט לשבור את הכלים.. עכשיו את חייבת להתרכז בעצמך ובשיקום שלך.

noabuba

New member
תודה רבה לכולם

תאמינו לי שזה מאוד כואב לגלות שהבחור שאיתו חייתי במשך שנה וחצי ושאיתו הייתי אמורה להתחתן מחליט לקום וללכת בלי להסביר יותר מדי רק שהוא רוצה להיות לבד ומסתבר שבעצם עכשיו הוא לא כ"כ לבד הוא נמצא עם מישהי. לחכות לו? אין מצב... שהוא יחכה לי אני ממשיכה הלאה למרות שכואב לי מאוד ולמרות שהוא חסר לי מאוד

apl

New member
תראי..

את התגובות למקרה הזה כבר אמרו לך,לאסוף את עצמך עם כול הכאב,ולהמשיך הלאה. זה יכאב בהתחלה,אבל לאחר שתשתקמי(כפי שמיטל ציינה מקודם),את תראי כמה טוב לך להיות לבד\להתחיל במערכת יחסים חדשה ולהמשיך בחייך, בלי כול המטען הזה של החבר לשעבר שביקש את הלבד שלו ובעצם באופן עקיף בגד בך,ופגע בכבודך. שנה וחצי זה לא מעט,ואני בטוחה שעברתם הרבה ביחד,אבל עכשו,כשהוא בעצם "הראה את הפרצוף האמיתי שלו" לגבי הקשר שלכם,ובכלל-לגבי החברה שלו, את תראי שיותר טוב לא להתחתן איתו,לא עם בנאדם כזה. ואולי עדיף היה באמת שהבקשות שלו להיות לבד למרות שהוא אוהב אותך(ויכול להיות שכמו שהוא שיקר לגבי ה"לבד" שלו,הוא שיקר גם לגבי הרגשות שכבר אינם?!)באו עכשו,ולא כשהייתם כבר נשואים,בעל ואשה. מוטב היה שזה ייפסק עכשו. בהצלחה לך בהמשך

למעלה