מישהו יכול להסביר לי

• פותח הנושא holo
  • פורסם בתאריך

holo

New member
מישהו יכול להסביר לי

מה זה לעזאזל השיר הזה?! Several Species of Small Furry Animals Gathered Together in a Cave and Grooving With a Pict

holo

New member
פאק זה השיר הכי

מוזר ששמעתי בחיים שלי נראה לי..

edlessme

New member
כניראה ששמעת רק אותו

מכל האלבום... כל ummajuma ככה...

holo

New member
לא, דווקא

שמעתי אתמול בלילה את כל האלבום. הדיסק הראשון והשני וזה בכל זאת השיר הכי מוזר משם.

זה "מוזר" במובן של טוב או "מוזר"

במובן של רע? מה אתה - ואחרים - מרגישים כלפי שירים "לא שגרתיים"?

holo

New member
מוזר זה מוזר

במקרה הזה זה משהו שאף פעם לא שמעתי ולא נראה לי שאפשר להתרגל לזה בדיוק. בכלל, חלק מאומהגומה באמת קשה קצת לשמיעה, מי יודע, אולי זה בגלל ששמעתי אותו בלילה. וואי איך הצרחה של ווטרס מקפיאה אותי

edlessme

New member
כן... אבל הקטע עם המבטא הסקוטי...

ראבאק... אוצר תרבותי!! Aye an' a bit of Mackeral settler rack and ruin ran it doon by the haim, 'ma place well I slapped me and I slapped it doon in the side and I cried, cried, cried. The fear a fallen down taken never back the raize and then Craig Marion, get out wi' ye Claymore out mi pocket a' ran doon, doon the middin stain picking the fiery horde that was fallen around ma feet. Never he cried, never shall it ye get me alive ye rotten hound of the burnie crew. Well I snatched fer the blade O my Claymore cut and thrust and I fell doon before him round his feet. Aye! A roar he cried frae the bottom of his heart that I would nay fall but as dead, dead as 'a can be by his feet; de ya ken? ...and the wind cried mary. תבינו.. אני בנאדם שנורא אוהב מבטאים.. וגם דיי טוב בהם... אבל הקטע הזה... זהבבב זהבבבב!!!

אותי זה מצחיק

זה חוש ההומור הידוע של ווטרס... או משהו. כיף לשמוע קטע קליל, מדי פעם... זה אולי מה שהיה חסר באלבומים שלהם מאז DSOTM והלאה. לדעתי.

GingerBread Man

New member
אפשר למצוא בכל אלבום קטע מצחיק

או קליל החלילן - באמת שלא חסר. כמעט כולם צלוחית - קורפוראל קלג אומהגומה - כאמור סוורל ספישיז אמא לב אטום - אולי ארוחת הבוקר הפסיכדלית של אלן מדל - שיימוס. דרך אגב זה אחד הקטעים האהובים עליי של פינק פלויד. לא יודע למה. וזהו. לא?

למעלה