מישהו יכול להסביר לי....

just jenny

New member
מישהו יכול להסביר לי....

מאיפה התמונות האלה? מה למאט ולג'יימס הייתה פעם להקה או משהו?

פאקקק מה זה????

ולמה הם ניראים כמו חבורה של הומואים!??! אה רגע לא היה להם להקה לפני שצ'ארלי בא ??!

סתיוית

New member
חחחחחחחחח הם היו להקת בנים כזאת

חחחחחחחחחחחחחחחחח כל הלהקות בנים האלה.. אנלא מתה על להקות בנים למרות שאני אוהבת את וי.. אבל כל הלהקות בנים (לי לפחות) נראים קצת הומואים! סליחה אם פגעתי במישהו

סתיוית

New member
נוו זאת הלהקה הקודמת שהייתה למאט

וגיימס! נראה לי ללהקה הזאת קראו סיק פאפי אבל אנלא סגורה! קיצר לפני שצרלי הצטרף היו עוד שתי חברי להקה, אבל הם נטשו אז הם פירסמו מודעה בעיתון לאודישנים ושם הם בחרו את צרלי ובלה בלה בלה

DawnR

New member
ממש ממש לא.....

הלהקה הזאת הייתה Busted. בשלב מסוים היו חילוקי דעות בין הרביעיה ומאט וג'יימס החליטו לקחת חבר אחר ללהקה, עשו אודישנים וקיבלו את צ'ארלי. שני האחרים יצאו במסע לקריירת סולו
אחד מהם הצטרף ללהקה שנקראת Freefaller אם אני לא טועה. שחר.

DawnR

New member
רק להבהיר:

Sic Puppy הייתה להקה של ג'יימס כשהוא היה ילד. הוא הקים אותה עם שני חברים שלו מבית הספר. שחר.

סתיוית

New member
אמרתי בדיוק אותו הדבר, רק שאמרתי

שנראה לי קראו להם סיק פאפי אבל אנלא סגורה על זה!

blink me1

New member
חחחחחחחחחחחחחח וואי ראיתי את זה

ממזמןןןןןןן.............אתם לא יכולים להגיד שמאט וג'יימסי לא ניראים שם על הפניםםםםםםםם פחחחחחחח זה משעשע ביותר!!

משו סופני

מה זה התסרוקות האלה??!? וזה מה זה לא הסגנון שלהם!!!! מזל שהם התפרקווווווו! הם ניראים כאלה מזיופים כאן!!!

fight star

New member
פוו..פפוו..*לוקחת נשימות עמוקות*

אני לא יכולה יותר....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוקי.. הוצאתי את הכל... ראיתי את זה עוד לפני שנה בעיתון מאנגליה (pop world) אבל זה לא כמו טוטפ וסמאש היטס.. זה יותר כתבות אמיתיות וצילומים אומנותיים... חחחח הייתה שם את התמונה הזאת! וואיי... איך ג'יימס נראה...אלוהים ישמור...אומרים גם שאחד השירים שהביאו להם נמבר וואן או משהו כזה היה בכלל עוד מהתקופה של הלהקה הזאת, וגם שג'יימס ומאט שיקרו לשניים בקשר לכל מיני דברים בלהקה ועיניינים...

למעלה