מישהו יכול להסביר לי.. מה השירים החדשים שהם עושים בהייד פארק ומה (אם יש בכלל) הקאברים שהם עושים..
ג גיל מ New member 30/9/04 #1 מישהו יכול להסביר לי.. מה השירים החדשים שהם עושים בהייד פארק ומה (אם יש בכלל) הקאברים שהם עושים..
N Nofar RHCP New member 30/9/04 #3 יש להם 4 שירים חדשים... brandy rolling sly stone leverege of space ו-black cross האדיר!!!!!! והם לא בדיוק עושים קאברים אלא יש איזה קטע שצ'אד מנגן את ווי וויל רוק יו של קווינס... אם לזה אתה מתכוון...
יש להם 4 שירים חדשים... brandy rolling sly stone leverege of space ו-black cross האדיר!!!!!! והם לא בדיוק עושים קאברים אלא יש איזה קטע שצ'אד מנגן את ווי וויל רוק יו של קווינס... אם לזה אתה מתכוון...
N Nofar RHCP New member 1/10/04 #6 בלאק קרוס זה לא של רד הוט?!?!!? פאאאק!!!! אני רוצה למות!!!!! זה שיר כל כך יפה!!!!!!!!!! וברנדי... זהו אני עצובה... דרך אגב של מי השירים?
בלאק קרוס זה לא של רד הוט?!?!!? פאאאק!!!! אני רוצה למות!!!!! זה שיר כל כך יפה!!!!!!!!!! וברנדי... זהו אני עצובה... דרך אגב של מי השירים?
N Nofar RHCP New member 1/10/04 #7 טוב אני בטוחה שהקאבר יותר יפה מהמקור... למעשה אני ממש משוכנעת!!! זה שיר מטורף!!!!!!!
N Nofar RHCP New member 1/10/04 #8 טוב אני בטוחה שהקאבר יותר יפה מהמקור... למעשה אני ממש משוכנעת!!! זה שיר מטורף!!!!!!!
R Rock and MetaL New member 2/10/04 #14 i feel love טיפשי... בסגנון של ג'ון המכור ממש טוב ויפה המכור של בלאק קרוס צרחני ומעצבן ונישמעים אותו דבר חוץ מהזמר אתם יודעים
i feel love טיפשי... בסגנון של ג'ון המכור ממש טוב ויפה המכור של בלאק קרוס צרחני ומעצבן ונישמעים אותו דבר חוץ מהזמר אתם יודעים
ג גברת פלפלת האחת New member 2/10/04 #12 הסולו תופים זה הרוב של זפ..(רוב.. 2 שירים.."רוק& רול" "גוט טיימס באד טיימס" ושל U2 לא זוכרת את השם... וזה שהקהל צועק עם הליווי של התופים "ויי וווווללללללל וווויי ולללללללללל רוק יו" זה נורא יפה למה לא הכניסו את זה לדיסק?!
הסולו תופים זה הרוב של זפ..(רוב.. 2 שירים.."רוק& רול" "גוט טיימס באד טיימס" ושל U2 לא זוכרת את השם... וזה שהקהל צועק עם הליווי של התופים "ויי וווווללללללל וווויי ולללללללללל רוק יו" זה נורא יפה למה לא הכניסו את זה לדיסק?!
L lollapalooza New member 3/10/04 #15 יה רק היום קניתי את הדיסק. (ועוד כמה דיסקים. יאיי.) ואגב- לכל מי ששאל איפה אפשר להשיג את האלבומים הראשונים- אז בתו השמיני בירושלים. בשפע ובזול.
יה רק היום קניתי את הדיסק. (ועוד כמה דיסקים. יאיי.) ואגב- לכל מי ששאל איפה אפשר להשיג את האלבומים הראשונים- אז בתו השמיני בירושלים. בשפע ובזול.