מישהו יכול להסביר לי?

Gmonster

New member
מישהו יכול להסביר לי?

אני אגיד לכם, אני הייתי תמיד נורא תמים בנוגע לבחורות ולסקס ידעתי תמיד שבחורות מעוניינות בסקס בדיוק כמו בחורים אבל תמיד חשבתי שבנות הרבה יותר עצורות פשוט מחזיקות את עצמן יותר חזק בנות בחיים לא יגידו דברים כמו "לזיין" והכל... ותמיד חשבתי שבנים שמזיינים על ימין ועל שמאל נולדו עם איזה כשרון שגורם להם לתמרן את הבנות לכיוון סקס ולשבור את המחסומים שלהם הבנים האלו עובדים על הבנות ומצליחים לשחק עם הכפתורים שלהם... וכולם אומרים שלהשיג סקס זה הדבר הקל ביותר בכל העולם אבל אני לא רואה את זה ככה... וכאן התמימות שלי יש לי חבר היה בפאב בא למישהי כוסית אמר לה במילים אלו "אפשר את הטלפון שלך?" אחרי יומיים הוא לקח 2 אוטובסים לאיפה שהיא גרה ועשה איתה פורנו קשה... היא לא ראתה אותו כל כך טוב (היה חשוך בבפאב) אין לו בטחון עצמי אין לו אוטו (ראו ערך אוטבוסים) למה שבחורה בת 19 תסכים ככה לתת את עצמה.... אולי אני היחיד שתמים פה אולי אני מפספס משהו אבל זה עד כדי כך ואם אני יבוא בפאב ואני אגיד שאני רוצה לזיין אותה היא תגיד יאללה ונלך לשירותים... מה אני מפספס???

Vdrums

New member
סביר להניח שתקבל כאפה.

זה מה שאתה רוצה? לזיין בשירותים? תתחיל עם בנות ותראה לאן זה מתפתח, אם רק לסקס, סבבה זה מה שרצית. אם למשהו רציני, מה רע? אני מניח שאתה לא תגיד לא.

אורזמן

New member
לא תנסה לא תדע

בקשר לחבר שלך... תלוי אייך הוא אמר לה את זה. אולי היא אהבה אייך שהוא נראה, משהו בו עשה לה את זה ועוד פרטים שנסתרו ממך. בהצלחה גאי

asitace

New member
יש בנות ויש בנות

כמו שיש בנים ויש בנים (ראה ערך אתה והחבר שלך) אבל בגדול זה מעין משוואה כזו ואם כל הפרמטרים: מראה, חשק, אוירה, מצב רוח, חוסר לחץ חברתי, מסתדרים אז כמו שנאמר - יש מצב. או במילים אחרת JUST TRUST YOUR LUCK לפעמים זה הרבה יותר פשוט ממה שזה נראה. אין טעם לנתח את זה פשוט לך על זה וזהו הגרוע ביותר שיכול לקרות זה שתחטוף סטירה (או לחילופין תיפול על טרנסווסטיט)

magenta73

New member
בחיים... אבל בחיים...

בחורות לא יגידו דברים כמו לזיין??? אה, אז זהו, שכן... תלוי בגיל ובתרגיל. אני חושבת שהכל מתחיל ונגמר בנקודת הראייה שלך. שתפקידך בחיים כגבר זה להשיג, להוציא סקס מבחורות. אז החבר ביקש טלפון, הם מן הסתם דיברו, נפגשו, היה נחמד... דבר אחד הוביל לאחר... "פורנו קשה" מכיוון ה"מי זה?" > "שליח הפיצה" >"הו, נהדר שבאת... באמת היה חסר לי קצת פטריות... בוא תעשה לי מסאג' בין הרגליים" לא היה שם. אתה ילדותי ברמות. פלא שאתה לא יודע מה אתה מפספס... תגדל, תבין...

למעלה